Konu: yürégim..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-15-2009, 19:19   #6
Kullanıcı adı
NazquL

İntikam Kraliçesi

NazquL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı bilgileri
Konular: 13
Uye No: 2079
Ruh hali
Ruh Hali:
Teşekkür bilgileri
Teşekkür Sayısı: 1841
1399 Mesajı 1633 Teşekkür Aldı
NazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond reputeNazquL has a reputation beyond repute

Kaç Yaprak Düştü sensizlik takviminden., kac mevsim yuvarlandi yokluğunun uçurumlarından,Hic Düşündün mü ? Öyle Yada Böyle Zaman geciyor İşte.. Bakıyorumda Zaman Köprüsünün Altından Ne kadar cok Kanım Akmış. Sonra sarı bir suskunLuk düştü dudaklarıma. vücuduma yaslanan yorgunluk ve donakalmis suların durgunlugu..Dile Kolay artık günleri degil yillari saymaya basliyor İnsan..
O kadar da Kötü degil Aslinda..İnsan içini dökmeden vazgeciyor zamanla.Ayrılık, İşte o zaman yerleşiyor insan içine..Zamanla Anliyorsun ki insan sarhoşlugu degilmiş sevmek. Hersey O Kadar kücüLüyor ki, seyrediyorsun alemin dévinimini.. Düşünsene bir insan bir insana ne kadar yakın Olabilir ki ?Annemizden daha yakın olabilecegimiz biri varmi bu dünyada ? Bir düşün!düşün! yedikleriyle besleniyoruz, sekilleniyoruz ve içinden cıkıyoruz annemizin. Daha ne kadar yakın OlunabiLirki???Dogdugumuzda yalniz kendi hayatımıza başliyoruz;yaLniz giriyoruz topragin altina.. Baksana ! Her yatan Annesinden ayrı degil mi mezarLikta =? İnsana Baglanip kalmak degil yaşamak. O kadar basit degil yani..
NazquL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesajı için NazquL kullanıcısına 4 kişi teşekkür etti.
derun (06-15-2009), fqessquar222 (06-15-2009), KIZILCIKLI (07-04-2009), LeGoLaS (06-15-2009)