• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

erkeklere karşı öneriler

angelofthecity

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
8 Tem 2017
Konular
52
Mesajlar
162
MFC Puanı
0
Kadın erkek ilişkilerinde aslında iki tarafın ama en çok da kadının korkusu ALDATILMAK... Kadın yazar Charlotte Ward'ın kaleme aldığı ve blogunda da yer verdiği "It’s Not Me, It’s You" (Ben Değil, Sen) kitabında erkeklerin aldatırken takındıkları tutumlar anlatılıyor. İşte size bazı ipuçları...


Çok güçlü bir ilişkiniz olduğunu düşünüyorsunuz ancak bir gün eve geldiğinizde bilgisayarda sevgilinizin / kocanızın bir bayan arkadaşına yazdığı maili görüyorsunuz... "Naranaram..." demek zorundayız, gerilim müziğini arka fonda hissettire hissettire... Sonra da dramın geldiğini unutmadan...

Erkek arkadaşınızın ya da eşinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız, gözyaşlarınızı bir süre rafa, en gerideki kavanoza koyup kaldırmaya ne dersiniz? Bazı şeyleri anlamak için derin nefes alın ve gözlemlemeye başlayın. İngiliz yazar Charlotte Ward'ın sizinle paylaşacağı bazı şeyler var, ona da kulak verin.

One Poll isimli araştırma şirketinin ortaya çıkardığı sonuca bir göz atalım önce. İngiltere'de 3 bin çiftin katıldığı araştırmada deneklerin yüzde 12'si partnerini aldattığını itiraf ediyor. Normal giden bir ilişki sırasında, bir başka kadınla yattığını kabul eden erkeklerin sayısı hiç de az değil.

"It’s Not Me, It’s You" (Ben Değil, Sen) adlı kitabı için araştırma yapan yazar Charlotte Ward, söz konusu aldatma olunca hemen hemen her erkekte görülen bazı davranışsal ipuçlarını ortaya çıkarmış. Erkekleri gözlemleyen ve deneyimlerinden de yararlanan yazar, best seller olmaya aday kitabında kadınlara "Dikkat!" diyor ve erkeği ele veren davranışları bir bir sıralıyor.

İngiliz The Times gazetesi de bu ‘şaşmaz’ ipuçlarını derlemiş. Aldatılmadığınızı umarak 10 yolu önünüze seriyoruz.




YALANLAR YALANLAR YALANLAR...

1. Erkeğin kadınlara kaçamak bakışlar atması. Kimi zaman bu çok anlam taşımayabilir, erkek öylesine de karşı tarafa bakabilir, ama bakışları ayırt etmekte fayda var.

2. Twitter ve Facebook gibi internet üzeri sosyalleşme siteleri, insanların partnerlerini aldatmasını körüklüyor. Teknoloji ne kadar ilerlerse aldatmalar da o kadar ileri bir boyut ve sıklık kazanıyor. Cep telefonu da bunlardan biri. Partneriniz cep telefonsuz bir yere gidemiyorsa, emin olun bunda bir sorun var demektir.

3. Telefonlara cevap vermemesi, nerede olduğu sorusunu belirsiz yanıtlarla geçiştirmesi. Şüphe tohumlarınız zaten çoktan atıldı, değil mi?

4. Dış görünüşüne aşırı özen göstermesi. Bir anda metroseksüel bir erkek arkadaş mı oldu, hadi canım! Bunda bir iş var kızlar!

5. Burnunu kaşımak ve gözün içine bakamamak gibi bazı yalan sinyalleri vermesi.

6. Çarşaf değiştirmek gibi yeni huylar edinmesi. Sakın temiz olmak gibi bir rol üstlendiğini sanmayın.

7. Suçluluk duygusunun etkisiyle, gerçekte birlikte olunan esas sevgilinin üzerine düşme.

8. En ufak şeyden kavga çıkartma. En basit yol, en kurnaz ama kendini ele veren yöntem!

9. Başka insanlara da kendini garip hissettirme.

10. Bazen de hiçbir işaret göstermeme ki en korkutucusu da bu olsa gerek!

Alıntı
 

Henna

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Tem 2017
Konular
21
Mesajlar
1,062
MFC Puanı
90
sacma degil aslinda , cogu erkek kadinda dahil bu sekil davranarak bazi seyleri belli ediyor aslinda.. insan bu davranislari yapan partnerine karsi direk bi suphe duymaya sebebini aramaya hatta kesin biri vsr dusuncesine kapilmasina canak tutmus oluyor.
 
Üst