• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel En hızlı Android telefonlar listesinin kralı yine aynı isim oldu!

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

AnTuTu tarafından paylaşılan yeni bir liste, Ekim ayının son günü itibariyle piyasadaki en güçlü Android akıllı telefonların hangileri olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.​

Akıllı telefonların ne kadar hızlı bir şekilde geliştiğini, bu cihazların testlerden aldıkları puanlardan anlayabiliriz. Her ne kadar artık eskisi kadar popüler olmasa da, hala önemli test platformlarından biri olarak kabul edilen AnTuTu, düzenli olarak bu konuda paylaşımlar yaparken, birkaç yıl öncesine kadar 500 bin puanı hayalken, şimdilerde yeni akıllı telefonların 1 milyon barajını bile geçtiğini görüyoruz.

Platform tarafından paylaşılan ve 31 Ekim tarihi itibariyle global pazarda satışta olan telefonların dikkate alındığı son çalışmanın zirvesinde ROG Phone 6 bulunuyor. 16GB RAM + 512GB dahili depolama alanı ve tabi ki Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle teste katılan bu telefon 1.117.077 puan almayı başardı.

Listenin ikinci sırasındaki isimde yine bir ROG Phone modeli olmuş. Öyle ki ROG Phone 6 Pro modelinin de 1.116.637 puana ulaştığını görüyoruz. İlk üç içerisindeki son isimse, Xiaomi 12T Pro modeli. Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alan bu telefon 1.061.590 puan almayı başarmış.

Yayınlanan listenin ilk 10 sıralamasına baktığımız zaman en çok dikkat çeken şeylerden biriyse, bu listede yalnızca bir adet Dimensity yonga setli akıllı telefonun bulunması ki o da Vivo X80 modeli. Bunun dışında listenin tamamını Snapdragon modelleri dolduruyor.
 
Üst