• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kapalı Gözleri Düzeltmek Için Google Fotoğraflar Nasıl Kullanılır?

Tranquillo

Grafiker™️ Developer✓ Development Yetkilisi·
Üyelik Tarihi
4 Ocak 2023
Konular
53
Mesajlar
132
MFC Puanı
1,620

Kapalı Gözleri Düzeltmek Için Google Fotoğraflar Nasıl Kullanılır?

Google Fotoğraflar hakkında her türlü söylentiyi internette bulabilirsiniz. Bunlardan biri de platformun, fotoğraflarda kapalı gözleri düzeltmenize olanak tanıyan bir özelliğinin olması. Ne yazık ki, Google Fotoğraflar'da böyle bir özellik yok çünkü bu bir fotoğraf düzenleme aracı değil, fotoğraflar için bulut depolama alanı.

Kapalı Gözleri Düzeltmek için Google Fotoğraflar Nasıl Kullanılır?

Fotoğraflardaki kapalı gözleri düzeltmek istiyorsanız, Photoshop gibi başka bir üçüncü taraf uygulaması veya fotoğraf düzenleme yazılımı kullanmanız gerekir. Bizimle kalın, en sevdiğiniz fotoğraflarda kapalı gözleri düzeltmek için hangi uygulamaları kullanacağınızı size söyleyeceğiz.

Kapalı Gözlerle Mükemmel Fotoğraflar

Birinizin gözlerini kapattığını anlamak için arkadaşlarınızla fotoğraf çektirmekten daha kötü bir şey yoktur. Neyse ki, bazı uygulamalar ve gelişmiş fotoğraf düzenleme paketleri, kapalı gözleri dakikalar içinde düzeltmek için iki fotoğrafı birleştirmenize yardımcı olabilir.

Kapalı Gözleri Düzeltmek için Google Fotoğraflar'ı kullanın

Ne duyarsanız duyun, Google Fotoğraflar bunu yapmanıza yardımcı olamaz. Fotoğraflarınızdaki kapalı gözleri ve diğer kusurları düzeltmek için en iyi araçlar burada.

Adobe Photoshop

Photoshop, fotoğraf düzenleme görevleri için başvurulan uygulamadır. Onlarca yıldır var ve yıllar içinde birçok iyileştirme, güncelleme ve yeni araç gördü. Çok fazla olduğu için hepsinin üzerinden geçemeyiz, ancak kapalı gözleri çıkarma sürecinde size yol göstereceğiz. Photoshop, fotoğraflarınızı diğer tüm yazılımlardan daha iyi geliştirmenize yardımcı olur, ancak işlemde ustalaşmak biraz çaba gerektirir.

Kapalı Gözleri Düzeltme

Herkesin gözü açık başka bir fotoğraf çekemediğinizde, Photoshop birkaç basit tıklamayla mevcut fotoğrafları düzeltmenize yardımcı olabilir. Aşağıdaki eğitim, Photoshop'un cihazınızda zaten yüklü olduğu varsayımına dayanmaktadır. İşte yapmanız gerekenler:
  1. Photoshop'u açın ve düzeltmek istediğiniz fotoğrafı yükleyin. Ayrıca, gözleri kapalı, ancak gözleri açık olan kişinin başka bir fotoğrafını yükleyin. En iyi sonuçları elde etmek için benzer açıya sahip bir fotoğraf arayın.
    146.1.png
  2. Seç Dosya menüsünden ve ardından Aç . Klasörlerinizde düzeltmek istediğiniz fotoğrafı bulun. İkinci fotoğrafı da aynı şekilde yükleyin.
    146.2.png
  3. Her iki fotoğraf da açıkken, Kalem aracını seçin ve “açık gözler” fotoğrafında bir gözün çevresine bir daire çizin. Gözün kendisinden biraz daha geniş yapın, böylece gözün altında ve üstünde biraz deri bulunur. Kalemle seçtiğiniz alana sağ tıklayın ve Seçim Yap'ı seçin .
    146.3.png
  4. Menüde Düzenle'yi tıklayın ve Birleştirilmiş Kopyala'yı seçin .
    146.4.png
  5. Kapalı gözlerle resme geri gidin ve Düzenle'yi ve ardından Yapıştır'ı seçin . İkinci görüntüden kesilen gözü, düzeltmek istediğiniz görüntüde kapalı bir gözün üzerine getirin. Fotoğrafa sığması için gözün boyutunu değiştirmek için Ölçek aracını kullanın .
    146.5.png
  6. Son olarak, son dokunuşlar için Leke aracını kullanın . Seçin Fırça aracı ve en küçük soluk ucu seçin. Düzenlemek istediğiniz fotoğrafta yapıştırılan gözün kenarlarını çevreleyen cilt ile karıştırın.
    146.6.png
  7. İşlemi diğer göz için tekrarlayın.
    146.7.png

Kapalı Gözler

 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,117
MFC Puanı
90,050
Bu en çok bana gerek bir şop:D gözüm açık bi fotom yok:D
 

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
Bilgi için teşekkürler
 
Üst