• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkeklerin aşık olduğu nasıl anlaşılır ?

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Erke%C4%9Fin-A%C5%9F%C4%B1k-Oldu%C4%9Funu-Nas%C4%B1l-Anlar%C4%B1m.jpg



Kadınlar, hoşlandıkları erkeklerin kendilerinden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ederler. Erkekler her şeyi dile getiremedikleri için aşklarını davranışlarıyla göstermeyi tercih ederler. Bu yüzden merak ettiğiniz bu özel sorunun cevabı onun davranışlarında saklı. Onun da size aşık olup olmadığını anlamak için hareketlerini gözlemlemeniz yeterli. İşte, size aşık olup olmadığını anlamanızın yolları....
Özel buluşmalar organize eder
Basit yemekler ya da kahvelerden söz etmiyoruz. Sizinle birlikte olmak için ayarladığı randevuları sizin sevdiğiniz gibi organize etmesi farklı bir durum... Sevdiğiniz sanatçının konseri, sevdiğiniz yemeklerle donatılmış bir masa gibi ince detaylara dikkat ediyorsa size sırılsıklam aşık olduğunu anlamalısınız.
Sözlerinizi can kulağıyla dinler
Sizin ağzınızdan çıkacak kelimeleri can kulağıyla dinliyorsa ve sizle konuşmak için bahaneler yaratıyorsa o zaman size sırılsıklam aşık olduğunu bilmelisiniz.
Güzel giyinmek için çaba sarfeder
Modayla çok ilgisi olmadığı halde sırf sizin dikkatinizi çekmek için güzel giyinmeye başladıysa aşk sinyallerini alabilirsiniz. Özellikle daha önce giyimine önem vermediği halde son zamanlarda bir manken edasıyla dolanıyorsa aşık olduğunu anlayabilirsiniz.
Takımının maçını izlemez
Takımının maçı olduğu gün sizle görüşmeye geliyorsa size aşkı, futboldan büyüktür.
Sizi kendinden çok düşünür
Bir erkek kendi rahatından çok sizin için fedakarlık yapıyorsa size aşık olduğunu söylemek zor değil.​
 
Üyelik Tarihi
24 Tem 2015
Konular
48
Mesajlar
447
MFC Puanı
2,220
güzel paylaşımlar bunlar teşekkürler :)
 
Üst