• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

1 Haziran Perşembe günlük burç yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
1 Haziran Perşembe günlük burç yorumları​

1 HAZİRAN 2017 KOÇ BURCU YORUMU

Yaşantınızın duygusal alanını ilgilendiren hayallerinizin, amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir doygunluk sağlayarak, yaşam gücü verecek. Rüya olarak gördüğünüz bir amacın gerçekleşmesi sizde sarhoşluk duygularının oluşmasına da neden olabilir.

1 HAZİRAN 2017 BOĞA BURCU YORUMU

Duygularınız ve duygusal ihtiyaçlarınızı eksiksiz bir şekilde tatmin olurken, duyumsal hassasiyetiniz de en yüksek noktalara ulaşacak. Hayata şevkle ve zevkle sarılırken, yaşamın çok güzel ve hoş sürprizlerle dolu olduğunu düşüneceksiniz.

1 HAZİRAN 2017 İKİZLER BURCU YORUMU

Çalışmalarınızın, emeklerinizin ilk meyvelerini artık toplamaya başlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Elinizdekilerle ve yeni kazandıklarınızla yaptığınız değerlendirmeler sonucunda, yeni planların yaratılması, yeni hedeflerin saptanması da söz konusu. Alternatiflerin çoğaldığını görmek ve emeğinizin karşılığını alabilmek rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

1 HAZİRAN 2017 YENGEÇ BURCU YORUMU

Yaşadığınız andaki hayatsal ritme uyum sağlayabilmeniz, sizi çok daha sağlıklı, daha güzel ve daha ışıklı yarınlara ulaştıracaktır. Hayatınızdaki her unsuru dengelemeye çalışmanız, aşırı uçlarda dolaşmamaya gayret etmeniz gerekiyor.

1 HAZİRAN 2017 ASLAN BURCU YORUMU

İrade, yumuşak ve süregelen bir kontrol kendinizi terbiye etmenizde ve ilkel ya da gölge yanınızı kontrol etmenizde size yardım edecektir. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz.

1 HAZİRAN 2017 BAŞAK BURCU YORUMU

Yaşamınızda planladığınız hiç bir şeyin planladığınız zamanda gerçekleşmemesi ihtimali son derece yoğun. Yeni bakış açıları geliştirmek, belki de geçici bir süre için bile olsa, kontrolü ve inisiyatifi bırakarak, evrensel akışa teslim olmak gerekli.

1 HAZİRAN 2017 TERAZİ BURCU YORUMU

Aklınızı bir ayna gibi kullanarak hareket etmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgiye ve bilgeliğe, içinizde sahipsiniz. Bilinçdışınızın bilincinize doğru yönlendirmeyi yapması için, kendinizi evrensel akışa bırakmanız gerekiyor.

1 HAZİRAN 2017 AKREP BURCU YORUMU

İçsesinizin rehberliğinden vazgeçmeyin. Sabrınızın ve güveninizin denendiği bir devredesiniz. Evrensel kurallar ve ihtiyaçlar iş başında.

1 HAZİRAN 2017 YAY BURCU YORUMU

Özellikle hayatınızın düşünsel boyutunu ilgilendiren, yeni bağlantıların yaşanacağı, düşüncelerin çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazır olmalısınız. Yaşantınızda devam etmekte olan ilişkilerinizde, daha derin ve yoğun düşünsel ve entellektüel paylaşımların yaşanabileceği yeni bir dönemin arifesindesiniz

1 HAZİRAN 2017 OĞLAK BURCU YORUMU

Kendi düşünsel gücünüzün farkına vararak, hayata geçirmek üzere, ilk tohumları atacaksınız. Gerçeğin, adalet isteğinin ve mantıksal yaklaşımların günlük yaşantınızda daha fazla fonsiyonel olduğunu göreceksiniz.

1 HAZİRAN 2017 KOVA BURCU YORUMU

Çalışmalarınızın ve emeklerinizin değerlendirildiği ve uzmanlığınızın tescil edildiği bir dönemdesiniz. Diğer insanlarla ortak amaçlara odaklanmanın, kaynakları ortak kullanıma sokarak, sonuca ulaşmanın yarattığı keyfi ve tatmini deneyimleyeceksiniz.

1 HAZİRAN 2017 BALIK BURCU YORUMU

Yaşamınızdaki görevleri ve sorumlulukları eksiksiz ve mükemmel bir şekilde yerine getirmenin vicdani rahatlığı hayatınızın her alanında kendini gösterecek.​
 
Üst