- MFC Puanı
- 4,920
10 yıl sonra bir araya gelen lise arkadaşlarını anlatan dram/romantik/komedi filmi olan 10 Years filminin repliklerini derledim.
Filmin başrol oyunluları arasında Channing Tatum, Oscar Isaac, Kate Mara gibi ünlü isimler bulunuyor.
Şimdi repliklere geçebiliriz!
Silahla gelmemeniz ne kötü, beynimi patlatırdım.
-Niye bana bakıyorsun?
+Sana bakmayı seviyorum. Sonsuza kadar bakabilirim.
Kadınlar nasıl teklif ettiğine bakmaz. Tek umurlarında olan, onlara teklif edecek kadar aptal olman.
Her şeyi harika yapmak için kendine çok yükleniyorsun gibi geliyor. Sürprizlere de hazır olmalısın. Hazırsan tetiği çek gitsin.
-Seni dinlememiş olmam acınacak şey.
+Hayır değil, acınacak şey değil. Bu sadece olduğum kişi için değil, ben olduğum için benimle konuşan çok az kişiden biri olduğun anlamına gelir.
Hayatta yaptığım her şeyi seviyorum. Bir şey daha, muhtemelen daha sonra yapacağım şeyleri de seveceğim. Ne olursa.
İleride seni bekleyen şeyler varken, geçmişe bakmaya niye vakit harcayasın?
Hakkımda hiçbir şey hatırlamıyorsun sanıyordum. Sense, bana şarkı yazmışsın.
Vee işte o şarkı:
Filmin başrol oyunluları arasında Channing Tatum, Oscar Isaac, Kate Mara gibi ünlü isimler bulunuyor.
Şimdi repliklere geçebiliriz!

Silahla gelmemeniz ne kötü, beynimi patlatırdım.
-Niye bana bakıyorsun?
+Sana bakmayı seviyorum. Sonsuza kadar bakabilirim.
Kadınlar nasıl teklif ettiğine bakmaz. Tek umurlarında olan, onlara teklif edecek kadar aptal olman.
Her şeyi harika yapmak için kendine çok yükleniyorsun gibi geliyor. Sürprizlere de hazır olmalısın. Hazırsan tetiği çek gitsin.
-Seni dinlememiş olmam acınacak şey.
+Hayır değil, acınacak şey değil. Bu sadece olduğum kişi için değil, ben olduğum için benimle konuşan çok az kişiden biri olduğun anlamına gelir.
Hayatta yaptığım her şeyi seviyorum. Bir şey daha, muhtemelen daha sonra yapacağım şeyleri de seveceğim. Ne olursa.
İleride seni bekleyen şeyler varken, geçmişe bakmaya niye vakit harcayasın?
Hakkımda hiçbir şey hatırlamıyorsun sanıyordum. Sense, bana şarkı yazmışsın.
Vee işte o şarkı: