• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

14 Ağustos 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Sevgili Boğa
İş hayatının getirdiği grup çalışmaları günün en önemli gelişmesi. İşten kaynaklanan sorumluluklar sizi hareketli kılarken öncelikleriniz yer değiştirebilir. Aynı zamanda geleceğe yönelik maddi beklentilerinizde akılcı planlar yapmanız gerekecek. Biraz sosyal hayatın getirdiği canlılık içinde yer almalı sosyal çevrenizin sağlayacağı olanakları kullanmalısınız.

Sevgili İkizler
İş hayatının getirdiği grup çalışmaları günün en önemli gelişmesi. İşten kaynaklanan sorumluluklar sizi hareketli kılarken öncelikleriniz yer değiştirebilir. Aynı zamanda geleceğe yönelik maddi beklentilerinizde akılcı planlar yapmanız gerekecek. Biraz sosyal hayatın getirdiği canlılık içinde yer almalı sosyal çevrenizin sağlayacağı olanakları kullanmalısınız.

Sevgili Yengeç
İşe ait hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Bu dönem aşırı baskı altında iken yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi işlerinize vermeniz ve üstlerle ilgili sorunları en aza indirmenizde yarar var. Tamamlanması gereken işler karşısında yapıcı olmalı bazı zorunlu sorumlulukları yerine getirmelisiniz. Parasal alanda yaşanan kısıtlamalar ise bir süre daha sizi zorlayacak.

Sevgili Aslan
Yeniliklere ve size ilham verecek önemli gelişmelere yakın olacaksınız. Hayatı çok daha farklı gözlerle görmeniz bazı fırsatların öne çıkabileceğini anlatıyor. Yeni kişilerle olabilecek bağlantıları ise önemsemeli farklı görüşlere açık durmalısınız. Eğitim çalışmalarınızda destek görebileceğiniz şansları değerlendirmek için fırsatlar bulacaksınız.

Sevgili Başak
Ortaklaşa konular her açıdan sizi yakından etkiliyor. Eşin para durumu size bazı sorunlar getirirken borç alacak konuları da huzursuzluk yaratacaktır. Kendi kaynaklarınızı akıllıca kullanmak yanında finansal anlaşmaların getireceği olumlu sonuçlar üzerinde durabilirsiniz. İş odaklı takım çalışmaları ise size hem hareket hem de yeni kaynaklar getirecek şekilde gelişebilir.


Sevgili Terazi
İlişkiler ve ortaklıklar adına hareketli ancak dikkatli olunması gereken şartlar var. Hedeflerinizde karmaşa yaşamanız ve yanlış kararlar almanız söz konusu. Bir dizi değişiklik aradığınız bu dönem yeniliklere açık durmalısınız. Farklı önerilere yakın durmalı ancak sizi çekinceli kılan gelişmeleri daha dikkatli izlemeye özen göstermelisiniz.

Sevgili Akrep
Birtakım yorgunluklar ve yapılması gereken fedakarlıklar sizi beklemekte. Günlük işlerin artması ile yeni bir planlama yaparak güne başlayabilirsiniz. Süregelen işlerin tamamlanması ve organize olmanız gereken işler öne alınarak ilerleyebileceksiniz. Yaratıcı yanlarınızı ortaya koyabileceğiniz konular sizi yeterinde motive edecektir.

Sevgili Yay
Pek çok konuda özgürlüğünüzü yaşamaktan yanasınız. İçinizden geçen şeyleri yapmak sevdiklerinizle olan paylaşımlar güne keyif katacaktır. Kendinizle uyumlu olmanız duygusal ilişkilerde akıcı zamanlara işaret etmekte. Aşkın değişik yanlarını yaşamak üzere güzel fırsatlar yaratabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar önem kazanacak.

Sevgili Oğlak
Pek çok konuda sizi sorumlu kılan konular var. Ev hayatınız ve güvenlikle ilgili sorunlar karşısında tedbirli ilerlemeye çalışmanız gerekecek. Planlı hareket etmek için yakınlarla ilişkilerde gerginlikten kaçınmalısınız. Aile içi diyaloglarınız bu dönem özel hayatınızı yakından etkileyecektir. Elinizdeki maddi kaynaklar konusunda ise temkinli adımlar atmaya itecek.

Sevgili Kova
Üzerinde düşündüğünüz pek çok konu bulunmakta. Ancak yakın çevrenizde elde olmayan nedenlerden dolayı fedakarlıklar söz konusu. Biraz yapıcı olmalı eğitim çalışmalarınıza odaklanmaya bakmalısınız. Zira hızlı ilerleyeceğiniz olumlu bir dönemdesiniz. Aynı zamanda alacağınız destekler eğitimle ilgili başarılarınızı ilerletebilirsiniz.

Sevgili Balık
Maddi konular ve bütçenizle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Elinizdeki kaynakları iyi yönetebilmek için önemli girişimler söz konusu. Özellikle toprağa ait yatırım planlarınız hızlanabilir. Beklediğiniz parasal destekler ise size ayrı bir güven kaynağı olacak. Yaratıcı konulardan ve yetenekleriniz üzerinden yeni kazançlar elde edebilirsiniz
 

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,460
InnoCence
Sevgili Koç kaçmış sanırım, Koç burcu olanlar ne yapacak ?
 
Üst