• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

15 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
KOÇ:
İşbirliğini seviyor olmanız, dost çevrenizin de genişlemesine neden oluyor. Fakat karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzünden iş potansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz.

BOĞA:
Kendi doğrularınıza inandığınız zaman başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz.

İKİZLER:
Mantıklı ve akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. İçsel enerjinizin ortaya çıkmasıyla girişimci yönleriniz atağa kalkıyor. Bazı farklı ortamlar içinde olacak ve enerjinizi yükselteceksiniz.

YENGEÇ:
Organizasyon konularında becerikli yönünüz ortaya çıkıyor. Özel kişilerin ortak çalışmalarına yardım edeceksiniz. İletişimde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınızı garantileyeceksiniz.


ASLAN:
Bugün, şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmalı ve sizi sıkan şartlar konusunda çok fazla düşünmemelisiniz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın vereceği desteğin öneminin farkındasınız.

BAŞAK:
Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Evinizle ilgili değişimler söz konusu. Ailenizle aranızda oluşan gerginliğe belli bir mantıkla yaklaşabilirsiniz.

TERAZİ:
Ay'ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak. Ailenizin özgürce karar vermeleri sizi olumlu etkilese de bazı konularda karşıt düşünce içinde olacaksınız.

AKREP:
Sert ve taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkileriniz de yansıtıyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalayabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun.

YAY:
Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Kafanızda her zaman uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var.

OĞLAK:
Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

KOVA:
Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz.

BALIK:
Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz.
 
Üst