• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

16 Ağustos 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Koç Burcu

Kesin kararlar vereceğiniz bir gün olmasın cuma günü. Duygularınızı kontrol etmeye daha çok çalışmanız gerekiyor. Aslında aklınızla olaylara müdahale edebilirsiniz. Böylece olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Boğa Burcu
Başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Bu arada geriliminizi kontrol etmeniz gerekiyor. Daha sakin bir tutum içinde olmanız sizin açınızdan çok önemli. Böylece kararlarınızı daha verimli uygulamayı başarabilirilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Yediklerinize dikkat etmenizde yarar var.

İkizler Burcu
Bazı haberler yüzünden heyecanlanabilir kararsızlık duyabilirsiniz. Fakat olumlu istekler içinde bulunmaya başlayacak ve çok daha anlayışlı davranacaksınız. Alışılmışın dışında beklentileriniz olabilir.

Yengeç Burcu
Bugün alacağınız bazı haberler sizi harekete geçirecek. Dostlarınız ve yakınlarınızla daha sıcak ilişkiler içine girebilirsiniz. Katı bir tutum içine girebilirsiniz. Hayatı ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz.

Aslan Burcu
İsteklerinizi sakin bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Hem çevrenizle olan ilişkileriniz hem de gelişen olaylar size itici güç verecek. Yepyeni ve ilginç fikirlerinizi açıklayabilir onların desteğini alabilirsiniz.

Başak Burcu
Bazı olaylardan etkilenebilirsiniz. Fakat duygularınızı bugün kontrol edebilecek ve olayların üzerinde durmayacaksınız. Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızda anlaşmazlık çıkabilir. Biraz daha anlayışlı olmaya çalışın.


Terazi Burcu
Son derece yoğun ve güçlü bir enerjinin içinizde giderek büyüdüğünü hissedeceksiniz. Harekete geçebilir isteklerinizi gerçekleştirmek size daha kolay gelebilir. Sevdiğinizle daha sıcak ilişki kurabilirsiniz.

Akrep Burcu
Çalışmalarınızla ilgili meydana gelen yenilikler sizi rahatsız etmeyecek. Karamsar duygularınız azalmakla birlikte geriliminiz devam ediyor. Bugün duygularınız yükseliyor. Olaylar karşısında kolay etkilenebilirsiniz.

Yay Burcu
Biraz karamsar bir tutum içine girseniz bile iyimserliğinizi fazla kaybetmeyeceksiniz. Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar çıkabilir. Parasal konulara yönelik istekleriniz artmaya başlıyor.

Oğlak Burcu
Kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönem. Parasal konulara yönelik arzularınız artıyor. Fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunları dikkatli değerlendirmek için gayret gösterin. Seçici davranırken katı davranışlarda bulunmayın.

Kova Burcu
Bazı olaylara duygusal tepkiler göstermeniz mümkün. Ancak bu durum geçici. Daha sonra olayın üzerinde durmayacak ve anlayışlı davranacaksınız. Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık Burcu ;
Yeni ve değişik kararların sizi beklediği bir gün olacak. Maddi konularda tuhaf olaylar yaşayabilirsiniz. Fakat harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Karamsar ve sabırsız bir tutum sergilemeyin.
 
Üst