• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650
KOÇ: Kuracağınız sağlam dostlukların yararını ileride göreceksiniz. Etrafınızda uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Bugün yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

BOĞA: Geniş seçim yelpazesi olan birisiniz ve çevrenize karşı negatifsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcısınız. Çevrenizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

İKİZLER: Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili desteğini beklediğiniz kişileri şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da çevreniz sizi düşünsün.

YENGEÇ: Yakın arkadaşlarınızla kurduğunuz samimiyeti, işyerinizdeki diğer ortamlara da cesurca yaymalısınız. Bu sizi çok motive edecek. Alışkanlıklar yüzünden arkadaş ve dostlar konusunda seçici davranıyorsunuz.

ASLAN: İşinizde yükselme, kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler göstermemelisiniz.

BAŞAK: Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

TERAZİ: Maddiyatı seviyor ve zevkleriniz için fazla harcama yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin. Yaşamı yakalamak zorundasınız.

AKREP: Ketum davranışlarınızın altında gizli planlar ve önemli konular var. Bunları çevrenizden saklamayı ve sorumluluğu tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz. Çevreyle ilişkilerde karşı tarafın şartlarını dikkatli izlemelisiniz.

YAY: Yaratıcılıkta rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların yarardan çok zararı olabilir.

OĞLAK: Mantığınıza güveniyor ve düşüncenizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı düşünen kişilerle görüşmekten keyif alacaksınız. Güvenin önemli olduğunu onlara hissettirmelisiniz.

KOVA: Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalara gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz.

BALIK: Düşüncede kalacak işler için çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda derin olacağınız bu dönemde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Bugün motivasyonunuz güçleniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst