• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

17 Temmuz Günlük Burç Yorumları

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
BAŞIMIZA NELER GELECEK?

Bu hafta başı devreye giren Venüs-Neptün karesiyle, ilişkilerimizde bazı fedakârlıklar göstermemiz gerekli olabilir veya hayal kırıklıkları oluşabilir. Yanılgılara ve aldanmalara açık olacağımız bir dönem. Bir yandan da bugün bazı fikirlerimizde ve projelerimizde sanatsal yönümüz ve yaratıcılığımız yüksek olabilir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlişkilerinizde yanlış yönlendirilmeler ve bozulmalar oluşabilir. İletişime, satışa veya pazarlamaya dayalı işlerinizde hayal kırıklıklarına dikkat etmelisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Birkaç gün çevrenizdeki olayların parasal konularda sizi yanıltmasına izin vermeyin. Başkalarına danışmak yerine içgüdülerinize güvenmelisiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş alanındaki net olmayan koşullar, kişisel ilişkilerinizde sizi yanıltabilir. İş alanlarınızdaki bir insanın sizi yanılttığına şahit olabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Medya, ticaret veya yabancı ortaklı işlerinizde yanılgıya düşebilirsiniz. Gerçekçilikten uzaklaşmayın. Aile ilişkilerinizde sorunlara açık bir dönemdesiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Birkaç gün boyunca önemli işlerden uzak durun. Parasal konularda çevrenizin yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. İlişkilerinize dikkatli olun.

BAŞAK*GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızı paylaştığınız insanın sizi yanlış yönlendirmesine dikkat edin. Kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla ilişkinizde sorunlar oluşabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatınızdaki belirsizlikler, yabancılarla yapacağınız işlerde yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. Hayal kırıklıklarına dikkat etmeniz gereken bir gün.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kafanızın karışık olması ve önünüzü görememeniz, para alanlarınızda zorlanmalara neden olabilir. Kredi almayın veya riskli yatırım yapmamaya çalışın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özel hayatınızda sorunlar görülebilir. Ortaklı işlerinizde yanılgılar oluşabilir. Bu hafta başı özel ilişkilerinize ve aile hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yakın çevrenizdeki yanıltıcı durumlar iş ilişkilerinizde bazı aldanmalara neden olabilir. Şartlar konusunda bu hafta başı gözünüzü dört açmalısınız.*

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aşk hayatınızda sorunlara açık olacaksınız. Bazı harcamalarınız hayal kırıklığı yaratabilir. Yatırım yaparken risk almaktan kaçının ve şartları iyi değerlendirin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailenizi ilgilendiren kararlarınızda gözünüzü dört açmalısınız. İlişkilerinizde bazı bozulmalar oluşabilir. Emlak alım satımından uzak durun.*

*

HANDE KAZANOVA / HT MAGAZİN
 

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Birkaç gün çevrenizdeki olayların parasal konularda sizi yanıltmasına izin vermeyin. Başkalarına danışmak yerine içgüdülerinize güvenmelisiniz.
 
Üst