Tokyo
MFC Üyesi
- Üyelik Tarihi
- 3 Haz 2020
- Konular
- 3,330
- Mesajlar
- 5,771
- MFC Puanı
- 72,650
Balık sosu İçin
4 veya 5 dilim Somon balığı başka balık çeşidide olabilir
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşı karabiber
Yarım çay kaşığı kekik
Ve tuz
İsteğe Bağlı Garnitür İçin
3 adet patates
1-2 adet soğan
Fırında levrek nasıl yapılır
Zeytinyağ, pulbiber, karabiber, kekik, ve tuzu iyice karıştırın.
Ayıklanmış ve yıkanmış balıkların her tarafına gezdirin.
Dilimlenmiş patates ve soğanları tepsiye balıkların yanına dizin önceden ısıttığınız 250° fırında güzelce kızarana kadar pişirin.
Yanında bol yeşillikli bir salatayla servis yapın Afiyet olsun.