• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

19 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Sevgili Koç,

İşte cesurca kararlar vermenizin tam zamanı. Koşulları kendi lehinize kolayca çevireceksiniz. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız. Yaptığınız işlerden kişisel huzur ve tatmin duyabileceğiniz birgün. Çevrenizdeki hoşunuza gitmeyen olaylardan soyutlanmak sizin elinizde.



Sevgili Boğa,

Özgüveninizi yansıtabileceğiniz işler yapacaksınız. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Siz sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için, farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunu biliyorsunuz. Akıllı olmak en çok önem verdiğiniz konu.



Sevgili İkizler,

Ön planda olma isteğiniz doğrultusunda çalışmalar yaparken, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekecek, toplumda göze çarpacaksınız. Aşkta geri planda kalmak istemiyorsunuz. Özellikle, derin dostluklar ve özel arkadaşlıklar için ilginç birgün. Bazılarınız bol seyahat edeceğiniz için, karşılarına çok fırsatlar çıkacak.



Sevgili Yengeç,

Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Sizi derin düşünceleri olan ve duygusal bir yapıya sahip olduğunuz için, aşk beklentilerinizde derin hisler mevcut. Aşk ve uyumluluk konusunda, kendinizi baskı altında tutmanız mümkün. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz.



Sevgili Aslan,

Çevresel faktörlerin destekleyeceği, sizi güçlendirecek işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor.



Sevgili Başak,

Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için, çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Yaratıcılığınızı ve enerjinizi istediğiniz koşulların oluşturulmasında kullanacak ve bu dönemi takip eden günlerde ilişkilerinize canlılık gelecektir. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu birgün içindesiniz.



Sevgili Terazi

Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Yine gizli cinsel ilişkiler için uygun bir dönem, fakat; kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir.



Sevgili Akrep,

Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu birgün içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.Gün içinde , entelektüel çalışmalar içine gireceksiniz. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak.



Sevgili Yay

Bugün, kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlayacaksınız. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını başaracaksınız.



Sevgili Oğlak,

Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, bir çok zorluklara hedef olacaktır.. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Aşkınızın sadakat derecesini ölçmek için önünüze çıkcak olan birkaç olay karşısında kişiselliğinizinden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız.



Sevgili Kova,

Fırsatlardan faydalanmanın tam zamanı. Parasal kazançlarınız sezgilerinizle birlikte ilerleyecek. Ailenizi ve yakınlarınızı ziyaret edecek ve belki de yurt dışında yaşayan kardeş ve akrabalarınızın yanına gideceksiniz. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz.



Sevgili Balık,

Bugün arkadaş çevrenizle iletişim içinde olacağınızı gösteriyor.. Daha cesur olmalı ve size verilen sunumları iyi değerlendirmelisiniz. Nezaketin hiçbir işe yaramadığını göreceksiniz. Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bu özelliğinizi çevrenize hissettireceksiniz Uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin.
 
Üst