• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
2 Temmuz 2017 Pazar Günlük Burç Yorumları,2 Temmuz 2017 Günlük Burç Yorumları,2 temmuz pazar günlük burç yorumları,temmuz ayı burç yorumları

Koç
Sevgili Koç, maddi konularla ilgili vurgulanma bugün de devam ediyor. Para alışverişi, ödemeler, alacaklar ve hesaplarla meşgul olacaksınız. Öğleden sonra Ay'ın, Neptün ile etkileşimi arkadaşların ya da bir grubun maddi konularda sizi yanıltabileceğine işaret ediyor.



Boğa
Sevgili Boğa, burcunuzdaki Ay duygularınızla yüzleşmenize yardımcı olacak. Kariyerinizde her zamankinden daha hırslı ve otorite figürleriyle tartışma eğiliminde olabilirsiniz. Ailevi sorumlulukların, kariyer hedeflerinize engel olduğunu ve kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.



İkizler
Sevgili İkizler, bugün kariyerinizle ilgili konularda belirsizlikler içinde mücadele edebilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler ve sürekli değişen durumlar söz konusu olabilir. Boğa burcundaki Ay'ın etkisiyle de, işlerinizi dikkati çekmeden perde arkasından yapmak isteyebilirsiniz.



Yengeç
Sevgili Yengeç, maddi konularda her zamankinden daha tutumlu bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Ancak bugün yabancı ülkeler, uzak bir seyahat, yüksek eğitim ya da yayımcılıkla ilgili konularda gelişmeler olabilir ve beklemediğiniz harcamalar çıkabilir.



Aslan
Sevgili Aslan, bugün birisi ile kişilik çatışması yaşayabilirsiniz ancak bu durum açıkça olmayacak. Bu güç savaşını içten içe hissetseniz bile karşınızdaki ile yüzleşeceğiniz türde bir şey olmayacak ve her şey içten içe işleyecek. Boğa burcundaki Ay, mesleğinizle ilgili sorumlulukları öne çıkarıyor.



Başak
Sevgili Başak, bugün iş ya da özel yaşamınızdaki partnerin dengesiz davranışları sizi biraz yorabilir. Düşüncelerinizi disiplinli bir şekilde toparlamak kolay olmayabilir ama yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yolunda gidecek. Öğleden sonra işle ilgili projelerde detayları atlayabilirsiniz.



Terazi
Sevgili Terazi, sabah saatlerinde günlük iş programınız beklediğiniz gibi gitmeyebilir bu nedenle yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bir arkadaşınız ya da bir grup sizi kısıtlayabilir ve huzursuz olabilirsiniz. Para evinizdeki vurgudan dolayı harcamalarda aşırıya kaçma eğilimindesiniz.



Akrep
Sevgili Akrep, kariyerinizde önemli bir noktaya doğru ilerliyorsunuz, yolun sonuna geldiniz sayılır ama bu hiç de kolay olmadı. Hayatınızın diğer alanında ise aşk evinizdeki Uranüs'ün etkisiyle değişik davranışlarıyla sizi heyecanlandıran sıra dışı biri olabilir.



Yay
Sevgili Yay, yabancı ülkeler, yüksek eğitim ya da yayıncılıkla ilgili bir alanda sorumluluğunuz olabilir ama bir anda ortaya çıkan aileyle ilgili sürpriz bir konu arada kalmanıza neden olabilir. Boğa burcunda bulunan Ay'ın etkisiyle bugünü detaylı günlük işlerle uğraşarak geçirebilirsiniz.



Oğlak
Sevgili Oğlak, sizin gibi toprak burcu olan Boğa'daki Ay'ın etkisi size çok uyuyor. Pratik, mantıklı ve sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz ancak sizin dışınızda gelişen ortak maddi konularda emin olamayacağınız durumlar var. Bu konularla ilgili beklemediğiniz gelişmeler olabilir.



Kova
Sevgili Kova, bugün partneriniz ve aranızdaki para meseleleri içinden çıkılamaz bir hal alabilir. Para evinizde bulunan Uranüs maddi durumunuzu belirsizleştiriyor ve istikrarsızlık yaratıyor. Parayla ilgili gelişmeler bir an çok iyi iken, hemen sonrasında değişebiliyor.



Balık
Sevgili Balık, burcunuzdaki Uranüs özgür olma arzusu veriyor ama diğer yandan iş evinizdeki Mars size tonla iş yığıyor. Üstelik yardımcınız yok ya da yetersiz, her şeyi kendi başınıza yapıyorsunuz. İletişim evinizdeki Ay ise başkalarıyla sürekli bağlantı içinde olacağınızı gösteriyor.
 

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
Boğa
Sevgili Boğa, burcunuzdaki Ay duygularınızla yüzleşmenize yardımcı olacak. Kariyerinizde her zamankinden daha hırslı ve otorite figürleriyle tartışma eğiliminde olabilirsiniz. Ailevi sorumlulukların, kariyer hedeflerinize engel olduğunu ve kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Bir boğa olarak geldim :sigara Bir boğa olarak gidiyorum :sigara
 
Üst