• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

20 Temmuz 2017 Günün Duası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540


اَللّٰهُمَّ إِنِّيأَسْ أَلُكَ خَيَْالْمَسْ أَلَةِ وَخَيَْالدُّعَاءِ وَخَيَْ النَّجَاحِ وَخَيَْ
وَأَسْ أَلُكَ الدَّرَجَاتِ الْعُلٰى مِنَ الْجَنَّةِ مَوَازِينِي وَحَقِّقْ إِيمَانِيوَارْفَعْ دَرَجَاتِي وَتَقَبَّلْ صَلَ تِي وَاغْفِرْ خَطِيئَتِي الْعَمَلِ وَخَيَْ الثَّوَابِ وَخَيَْالْحَيَاةِ وَخَيَْالْمَمَاتِ وَثَبِّتْنِي وَثَقِّل
وَبَاطِنَهُ وَالدَّرَجَاِتالْعُلٰى مِنَ الْجَنَّةِ آمِيَ اَللّٰهُمَّ إِنِّيأَسْ أَلُكَ فَوَاتِحَ الْخَيِْ وَخَوَاتِمَهُ وَجَوَامِعَهُ وَأَوَّلَهُ وَظَاهِرَهُ
الْعُلٰىمِنَ الْجَنَّةِ آمِيَ وَتُحْصِنَ فَرْجِي وَتُنَوِّرَ لِي قَلْبِي وَتَغْفِرَ لِيذَنْبِيوَأَسْ أَلُكالدَّرَجَاتِ أَسْ أَلُكَ أَنْ تَرْفَعَ ذِكْرِيوَتَضَعَ وِزْرِي وَتُصْ لِحَ أَمْرِي وَتُطَهِّرَ قَلْبِي مَا بَطَنَ وَخَيَْمَا ظَهَرَ وَالدَّرَجَاتِ الْعُلٰى مِنَ الْجَنَّةِ آمِيَ اَللّٰهُمَّ إِنِّي اَللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْ أَلُكَ خَيَْمَا آتِيوَخَيَْمَا أَفْعَلُ وَخَيَْمَاأَعْمَلُ وَخَيَْ
ْجَنَّةِ آمِيَ مَمَاتِي وَفِي عَمَلِي فَتَقَبَّلْ حَسَنَاتِيوَأَسْ أَلُكَ الدَّرَجَاِت الْعُلٰى مِنَ وَفِي رُوحِي وَفِي خَلْقِي وَفِي خُلُقِي وَفِي أَهْلِي وَفِي مَحْيَايَ وَفِي اَللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْ أَلُكَ أَنْ تُبَارِكَ لِي فِي نَفْسِي وَفِي سَمْعِي وَفِي بَصَرِي





Okunuşu:

Allâhümme innî es’elüke hayra’l-mes’eleti ve hayrad-dü’âi ve hayra’n-necâhi ve hayral-‘ameli ve hayres-sevâbi ve hayra’l-hayâti ve hayral-memâti.

Ve sebbitnî ve sekkıl mevâzînî ve hakkık îmânî ver- fe’ deracâtî ve tekabbel salâtî veğfr hatîetî ve es’elüked- deracâti’l-‘ulâ mine’l-cenneti.

Allâhümme innî es’elüke fevâtiha’l-hayri ve havâ- timehû ve cevâmi’ahû ve evvelehû ve zâhirâhû ve bâtı- nehû ve’d-deracâti’l-‘ulâ mine’l-cenneti, âmin.

Allahümme innî es’elüke hayra mâ âtî ve hayra mâ ef’alü ve hayra mâ a’malü ve hayra mâ batane ve hayra mâ zahera ved-deracâti’l-‘ulâ mine’l-cenneti, âmin.

Allâhümme innî es’elüke en terfe’a zikrî ve teda’a vizrî ve tusliha emrî ve tütahhira kalbî ve tuhsıne fercî ve tünev- vira lî kalbî ve teğfra lî zenbî.

Ve es’elüked-deracâti’l-’ulâ mine’l-cenneti, âmin.

Allâhümme innî es’elüke en tübârike lî fî nefsî ve fî sem’î ve fî besarî ve fî rûhî ve fî halkî ve fî hulikî ve fî ehlî ve fî mahyâye ve fî memâtî ve fî ‘amelî fetekabbel hasenâtî ve es’elüke’d-deracâti’l-‘ulâ mine’l-cenneti, âmin.”






Allah’ım !

Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını,hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum.

Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla.

(Allah’ım !) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum.

Allah’ım !

Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayırı, cennette yüksek dereceler istiyorum.

(Allah’ım !) Duamı kabul eyle.

Allah’ım !

Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum.

(Allah’ım !) Duamı kabul eyle.

Allah’ım !

Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum.

(Allah’ım !) Duamı kabul eyle.

Allah’ım !

Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlâkım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum.

(Allah’ım !) Duamı kabul eyle.



Amin.




(Hâkim, De’avât, No:1911)


 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
valla amin denir hepsinden birazcık isterim ne yalan diyim şimdi:)
 

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
Rabbim herkesin duasını kabul eder inşallah..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst