• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2013 Kışında Hangi Renkler Moda

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Her rengin kendine has büyüsünün bulunduğunu modacılar birbirinden şık tasarımlarla bizlere kanıtlıyor. Moda takipçisi bayanlara duyurulur; 2013 kışında vitrinleri süsleyecek olan renkler kırmızı ve turuncu. Sıcak renklerin ruhumuzdaki esintileri buram buram sürerken yeni sezonun hem kadınlar için hem de erkekler için aynı tonları kullanacağı görülüyor. Turuncu ve kırmızının otoritesinin yanında sarının ve askeri yeşilin de yeni sezonda etkin olacağı hissediliyor.

Military modasının getirdiği askeri yeşil tonlarının etkisi sürdüğü gibi gotik tarzının belirgin renkleri olan altın, gümüş ve bakır renkleri de modanın içindeki yerini alacak. Son dönem dizilerinde dikkat çeken zümrüt yeşilin de 2013 modasına damga vuracağı tasarımlarda görülüyor. Koyu tonlar artık farklı renklerle hükmünü sürdürüyor, saks mavisi ve koyu lacivert koyu tonların öncüsü oluyor.




wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 640x453 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
mtrqck.jpg


153sfn6.jpg


sbodgi.jpg


16h914x.jpg


 
Üst