• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2013 Lüks Yolcu Uçağı Tasarımı - Mac Byers

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
01-620x422.jpg


02.jpg


04.jpg


05.jpg


07.jpg


08.jpg


İngiliz tasarımcı Mac Byers’ın sıradan bir yolcu uçağının platformunu baz alarak tasarladığı lüks yolcu uçağı konsepti Aether, misafirlerine uzun mesafeli uçuşları çok daha kısa bir sürede alırken üzerinden geçtikleri eşsiz manzaraların da keyfini çıkarabilme imkanı tanıyor.

Uçağın dış görünümü günümüze kadar üretilen hiçbir uçağa benzemiyor. Yeni nesil bir hava aracı olan ve Thunderbird 2 ya da NASA uzay araçlarına benzeyen, Yıldız Savaşları filminde çıkmış gibi duran Aether keyifli ve son derece güvenli bir yolculuk sunmak üzere tasarlanmış. Uçağın içi de olabildiğince açık ve ferah bir yapıya sahip.

Aerther teknolojik olarak Aeroscraft tarafından geliştirilen bir altyapıya sahip. Havalanmak için motorları kullanan hava aracı, kargo ağırlığını minimum seviyeye indirebilmek amacıyla helyum gazı kullanıyor. Hava sıkıştırma sistemi de uçağın genel ağırlığını olabildiğince azaltarak daha hızlı bir uçuş ve yakıt tasarrufu sağlıyor.
 
Üst