• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2018’in En İyi 20 Mobil Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
2018’in En İyi 20 Mobil Oyunu



HQ (iOS)

HQ_trivia_app.0.jpg

HQ, para ödülü kazanma şansına sahip olduğunuz ancak sadece 12 turdan sonra kazanabileceğiniz canlı bir bilgi yarışması oyunudur. Gösteri her gün yerel saatle sabah 04:00’da başlıyor. Hafta içi akşam 20:00’da ek gösteriler var.
Oceanhorn (Android)

Oceanhorn.jpg

Eğer bir ‘Legend of Zelda’ hayranıysanız, o zaman Oceanhorn sizin için iyi bir oyun olabilir. Popüler oyun, büyüleyici bir müzik ile birlikte sağlam bir anlatı ve müthiş görseller sunuyor. Oynaması çok kolay.
Fortnite (iOS)

Fortnite.jpg

İnanılmaz derecede popüler olan bir oyun Fortnite. Yeni silahları, zorlukları ve oyun modlarını ortaya çıkaran, daha fazla arcade tarzı içermesiyle, erişilebilir bir estetik ve haftalık güncellemeyle, bu oyunun her zamankinden daha sıcak olmasına şaşmamalı. Mobil versiyon, parçalarınızı konsollardan ve PC versiyonundan bile taşıyabilir.
PUBG Mobile (Android, iOS)

PUBG-Mobile-iOS-ve-Android-İçin-Yayınladı.jpg

Mobil ortam için PlayerUnknown Battlegrounds (PUBG), hayatta kalanın kim olduğunu görmek için 99 diğer oyuncu ile bir adaya düşürülmenin nasıl bir şey olduğunu deneyimlemenizi sağlayan ücretsiz bir hayatta kalma nişancı oyunudur. Ama PC’lerde bu son derece popüler oyunun mobil versiyonu için harika olan, bir akıllı telefon üzerinde daha da iyi çalışıyor gibi görünmesi.
Tıpkı orijinalindeki gibi, paraşütle ineceksiniz, binaları donatacaksınız ve sonuna kadar hayatta kalmak için elinizden geleni yapacaksınız. Tek başınıza oynayabilir veya bir takım çalışmasını denemek istiyorsanız dört oyuncuya kadar bir kadro oluşturabilirsiniz. Yine de dikkatli olun, bu oyun inanılmaz derecede bağımlılık yapıyor.
Pokémon Quest (Android, iOS)

Pokémon-Quest.jpg

Pokémon Quest ile küp şeklindeki Pokémon’u bir maceraya çıkarırsınız. Tumblecube Adası’ndayken gizli hazineyi arayabilir ve vahşi Pokémon’la savaşabilirsiniz. Oyun ayrıca Pokémon Blue ve Pokémon Red’den karakterler de içeriyor.
Evoland 2 ($8)

Evoland-2.jpg

(iOS, Android)
Evoland 2, bir dizi oyun stilini, saatlerce eğlence deneyimi sunan bir macera oyununa dahil ediyor. Oyun sırasında, 2D RPG seviyeleri, savaşçı seviyeleri, atıcı seviyeleri ve hatta ticaret kartı oyun seviyeleri ile oynayacaksınız. Tüm oyunun, sizi sonuna kadar götüren bir hikayesi var.
Dragon Ball Legends (iPhone, Androd)

maxresdefault-12.jpg

Dragon Ball serisinde son birkaç yıldır yeniden canlanma görülüyor ve Dragon Ball Heroes bu konuda büyük başarı kazandı. Oyun çok eğlenceli, özellikle de bir Dragon Ball hayranıysanız. Siz farklı seviyelerde bir dizi mücadeleyi yürütürken, bu sırada oyun yetenekleri ve karakterleri topladığınızı görür. Ayrıca, seyyar durumda oynamayı kolaylaştırmak için portre modunda oynanacak şekilde geliştirilmiş.
Battlelands Royale (Android, iOS)

Battlelands-Royale.jpg

Büyük mücadele oyununu tamamen karmaşık olmadan sabitlemek mi istiyorsunuz? O zaman Battlelands size göre bir oyun. Önceden ada haritasından ineceğiniz noktayı seçin, sonra silah ve kalkanları bulmak için paraşütle atlayın. Ayrıca roketatarlar gibi daha gelişmiş silahlar için silah düşüşlerini de kovalayabilirsiniz. Oradan, rakiplerin yolunuza çıkmasını beklerken, binalarda ve çalılıklarda saklanabilirsiniz.
Bu basit çift çubukla oynanan hayatta kalma nişancı oyununun özellikle harika olan yanı, bir oyunun nadiren 10 dakikadan fazla sürmesi. Bu ücretsiz oyun kendi başına eğlenceli, ancak yeni karakterler satın almak için uygulama içi satın alımları da kullanabilirsiniz ve hatta oynadığınız süre içerisinde kozmetik ürünler kazanmak için satın alabileceğiniz bir Battle Pass bile var.
Battleheart 2 ($3.99)

Battleheart-2.jpg

(Android, iOS)
Battleheart 2, ilk oyunun aynı basit dövüş motorunu, bazı hoş değişikliklerle geri getiriyor. Ayrıca çok gelişmiş grafikler, seçim yapabileceğiniz daha çok karakter, çok oyunculu mod ve hepsinden iyisi (ilk oyundaki gibi) mikro işlemler yok!
The Game of Life (iOS, Android)

The-Game-of-Life.jpg

Mobil alandaki The Game of Life ile artık hareket halindeyken masa oyunu oynayabilirsiniz. Koleje katılmak, bir aileye sahip olmak, kariyerine başlamak ve daha başka yaşamın tüm aşamalarını deneyimleyebilirsiniz. Çevrimiçi çok oyunculu modda, başkalarıyla oynayabilir veya bir cihaz kullanarak arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Ancak hepimiz oyunun ne kadar sürdüğünü bildiğimiz için, oyunun daha kısa bir versiyonunu sunan Hızlı Mod’u oynama seçeneği de var.
Real Racing 3 (Android, iOS)

Real-Racing-3.jpg

Dünyanın dört bir yanından gelen etkileyici gerçek otomobiller üzerinde özenle yeniden oluşturulmuş geniş bir araç yelpazesinde biraz lastik yakmak istiyorsanız, o zaman bu size göre bir oyun. Katılmak için sayısız etkinlik, çapraz platform çok oyunculu özelliği ve çok sayıda kişiselleştirme seçeneği ile, bu en iyi yarış oyunlarından biri.
Hearthstone (Android, iOS)

hearthstone-daki-ruh-ikizin-kim.jpg

Mobil format, kart oyunlarını dijitalleştirmek için mükemmeldir ve eğer en iyi kart oyunu deneyimi arıyorsanız, Blizzard’ın tüm cila ve parlatıcılarla ürettiği Hearthstone’unu pas geçemezsiniz. Oyun, World of Warcraft’a dayanmaktadır ve dokuz sınıfın her biri, çeşitli oyun stilleri sağlayan WoW eşdeğerine dayanan bir güverteye sahiptir. Hem tek oyunculu hem de rekabetçi çok oyunculu oynamak için seçenekler var ve hem hızlı oyun hem de daha derinlemesine bir şeyler için mükemmel. Kısacası, çok yönlü ve istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Daha mükemmel bir dijital CCG deneyimini hayal etmek zor.
Alto’s Adventure (iOS, Android)

Altos-Adventure.jpg

Yüksek hızdaki kar kaykayı, Alto’s Adventure’da olduğu gibi hiç bu kadar rahatlatıcı olmamıştı. Çok basit tek dokunuşlu kontroller, yoğun hava alırken ve geriye doğru salto atarken, Alto’yu (ve diğer kilidi açılabilen karakterleri) dağın tepesinden aşağıya doğru yönlendirmenizi sağlar.
Güzel sonsuz dağ manzarası, müthiş gündüz-gece geçişleri ve büyüleyici bir müzik ile (mutlaka kulaklık takmalısınız), bu her cihazda bulunması gereken bir oyun. Bu 2015 oyunun geliştiricisi Snowman, kısa bir süre önce yaklaşmakta olan devam oyunu Alto’s Odyssey’i doğru şekilde yapmak istediklerini söyleyerek geciktirdi. Orijinalini bir kez oynadıktan sonra, mükemmelliğin küçük geliştirme ekibi için neden önemli olduğunu anlayacağınızdan eminiz.
Grand Theft Auto: San Andreas (Android, iOS)

Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Gameplay2-3.jpg

iOS ve Android’deki ‘Grand Theft Auto: San Andreas’, özellikle mobil cihazlar için geliştirilmiş ve yeniden elden geçirilmiş. 70 saatin üzerinde oyun ile, bu Grand Theft Auto kurulumu, geride bıraktığı şeyi kurtarmak için eve dönmüş olan Carl Johnson’un hayatını takip ederken sizi de geri götürüyor.
Motorsport Manager Mobile 2 ($4)

Motorsport-Manager-Mobile-2.jpg

(Android)
Kendi yarış takımınızı kurmayı hayal ettiyseniz, bu derinlikli simülasyon size göredir. Otomobilleriniz için araştırma yapın ve geliştirin, mühendisleri ve sürücüleri işe alın ve sürün, üç şampiyonada yarışa en önde başlamak için kazanan stratejileri formüle edin.
Plague, Inc (Android, iOS)

Plague-Inc.jpg

Bir oyun için harika bir konsept. Bir salgını kontrol ediyorsunuz ve amacınız dünyaya yaymak ve insanlığın bir çare geliştirebilmesinden önce herkesi öldürmek. Virüsünüzü değiştirmek için çeşitli araçlara sahipsiniz: ölümcül olanlar da dahil olmak üzere semptomlar ekleme yeteneğiniz var; hayvan kaynaklı, havadan ve vücut sıvıları dahil olmak üzere çeşitli bulaşıcılık yöntemleri ve dirençler var. Bunların her biri, birbirine bağlanan bir ağaç yapısında olabilir ve virüsünüzü güçlendirir. Ve virüsünüz yayıldıkça, daha fazla yetenek için harcayabileceğiniz DNA puanları kazanırsınız. Bu, özellikle virüsünüzün kendi başına değişime uğrayacak kadar büyüdüğünde, sizin bir çare geliştirmek için yaptığınız yarış çok heyecan verici olacaktır.
Shadowgun Legends (iOS, Android)

Shadowgun-Legends.jpg

iPhone’unuzda konsol seviyesinde kaliteli bir Destiny oyunu oynayamazsınız, ancak Shadowgun Legends buna mümkün olduğu kadar yaklaşıyor. Bu birinci şahıs nişancı oyunu, silah ve zırh satın almak için mağazalara girebileceğiniz bir ana kampa (daha çok şehir), daha fazla oyun içi para kazanmak için bir kumarhaneye ve yeni ürünler ve daha fazlası için bir karaborsaya sahip. Burada uygulama içi pek çok satın alma olanağı var, ancak bunları kolayca önleyebilirsiniz de.
Oyunun kendisi, siz hikaye misyonlarını gezinirken, bulmacaları çözerken, daha büyük şöhret elde etmek için düşmanları yolunuzdan çekilmeleri için yok ederken, mükemmel bir oyun. Eşsiz egzotik ve diğer ateşli silahlarla oynarken yeni silahlar da bulabilirsiniz.
Heads Up (iOS, Android)

heads-up.jpg

Heads up! alışkın olabileceğinizden farklı bir trivia oyunudur. Ünlülerin, hayvanların, aksanların ve daha fazlasının oluşturduğu geniş bir yelpazeyle, telefonu alnınıza yerleştirerek (böylece onu göremezsiniz), kartta bulunan kelimeyi arkadaşınızın verdiği ipuçlarını değerlendirerek tahmin etmeniz gerekir.
N.O.V.A. Legacy (iOS, Android)

N.O.V.A.-Legacy.jpg

Near Orbit Vanguard Alliance (NOVA) askerliğinden emekliye ayrıldığınızda, Colonial Pride Frigate’i araştırmalı ve insanlığı yok etmekle tehdit eden yabancı bir gücü ele almalısınız. Bu bilim-kurgu nişancı serisi, telefondan Halo’ya ulaşmak kadar yakınınızda. Ayrıca online olarak sekiz kişilik çok oyunculu oyunlar da oynayabilirsiniz.
Lara Craft Go (iOS, Android)

Lara-Craft-Go.jpg

Bu Tomb Raider temalı puzzle oyunu, onlar sizi görmeden hedefleri ortaya çıkarmak için bir masa etrafında Ajan 47 olarak hareket ettiğiniz bir strateji oyunu olan Hitman Go’ya tarz olarak benziyor. Lara Croft Go’da deneyim daha da karmaşıklaşıyor: Düşmanları sadece arkasından veya yanından çıkarmak zorunda değilsiniz, harabeleri gezmek ve engelli labirentleri çözmek zorundasınız. Neyse ki hareket sayacı kaldırıldı, böylece zamanınız var ve her seviyede kısa bir süre sonra tekrar başlamak zorunda kalmazsınız. Orijinal Tomb Raider’ın eski okul ruhunu yakalamayı başaran yeni bir oyun. Oynamak için internet bağlantısı da gerektirmiyor.
Monument Valley (iOS, Android)

monument-valley-2-4608x2048-4k-screenshot-13641.jpg



Grafik sanatçısı Escher’den ilham alan puzzle oyunu Monument Valley, bir deneyimin garip, güzel, derin ödüllendirici hali. Küçük Prenses İda’yı, esrarengiz kara kuşların yaşadığı Öklidyen yapılardan oluşan Monument Valley adlı bir yerde gizemli bir görevde kontrol ediyorsunuz. Görevin doğası gereği İda’yı anıtlar etrafında yönlendirirken, oyun bu görkemli keşif deneyiminin bir parçasıdır ve seviyelerin ilerlemesi için perspektifler kıvrılır ve kaydırılır.
Bunu çok etkileyici kılan şey, harika bir deneyim olmasını sağlamak için oyunun her yönüne çok fazla özen gösterilmesidir. Sanat ve müzikten, basit kontrol sistemine, hikayeye, oyuna kadar her şey, sizi uzay ve geometri hakkında yeni ve ilginç yollarla düşünmeye yönlendiriyor.


Bu yazı, Appusers dergisinin Ağustos sayısından alınmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst