• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2019 LGS sonuçları açıklandı

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
2019 LGS sonuçları açıklandı
fDhA53.jpg

Yaklaşık iki milyon öğrencinin katılım sağladığı sınavın ardından heyecanlı bekleyiş başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, daha önce yaptığı açıklamada net tarihi bildirmişti. Bu sabah saatlerinden itibaren ‘’LGS sonuçları ne zaman açıklanacak’’ sorusunun cevabı en çok araştırılan konuların başında yer aldı. İstediği puanı yaparak iyi bir liseye gitmenin hayallerini kuran kişiler meb.gov.tr adresinden sorgulamalara da başladı. Son dakika açıklamasına göre LGS sınav sonuçları açıklandı! İşte 2019 LGS sonuçları sorgulama sayfası...

https://www.meb.gov.tr/sinavlar/sonuc/sorgu.php?SINAV_ID=3CBA228751F6E4B9569669CD5C9C8210

LGS SONUÇLARI 2019 AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden LGS sonuçları ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. LGS sonuçları sorgulamak için detayları inceleyiniz.

LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

LGS tercih kılavuzu, sınav sonuçlarının MEB tarafından açıklanmasının ardından yayınlanacak.

LGS sınav sonuçları 24 Haziran 2019 tarihinde (bugün) açıklandı. Bu bilgiler doğrultusunda LGS tercih işlemlerinin, 24 Haziran tarihinden sonra başlaması bekleniyor.

LGS TERCİHLERİ NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

Tercih işlemi öğrenci/veli tarafından bireysel olarak https://e-okul.meb.gov.tr internet adresinden yapılabileceği gibi mezun olduğu okuldan ya da herhangi bir resmi ortaokul müdürlüğünden yapılabilecektir.
 
Üst