• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2019 seçimlerinde her parti kendi adayını göstermeli

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,460
2019 seçimlerinde her parti kendi adayını göstermeli
Pl1V5v.jpg

İYİ Pati Genel Başkanı Akşener "2019 seçimlerinde her parti kendi adayını göstermeli" dedi.. CHP'nin Erdoğan karşısında ikinci tura çıkması durumunda ise şartsız CHP'yi destekleyeceklerini açıkladı.

Sözcü Gazetesi Yazarı Kemal Baytaş’ın evinde verdiği davete katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener gazetecilerle bir araya geldi.. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı. Akşener, 2019 seçimlerine dair önemli mesajlar verdi . Birinci turda her partinin kendi adayını çıkarması gerektiğini söyledi.

Akşener, 2. tura CHP’nin adayının kalması durumunda şartsız estekleyeceklerini belirterek, “Eğer ikinci tura CHP kalırsa şartsız şurtsuz destekleriz. Eğer ikinci tura beyefendi ile ben kalırsam şansımız yüzde 50 yüzde 50 olur.” dedi.

Meral Akşener Afrin harekatıyla ilgili de AKP’ye eleştiriler yöneltti:

Afrin konusu dış politikada daha önce konuşulup müzakere edilseydi bu noktoya gelmezdi. Suriye Irak’ı zamanında konuşmayınca Afrin zorunluluk oldu. AKP Genel Başkanı çıkmış savaş diyor. Savaş ile müdahale arasındaki farkı bilmiyor. Bir başka ülkenin toprağında teröre müdahale ediyoruz. Menbiç olayıda ortada kaldı. ABD ile dost muyuz düşman mıyız. Anlaşılıoyr ki dost olmuşuz.
 
Üst