• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2021 AÖF SINAVLARI ONLİNE MI YAPILACAK?

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programda sınavlarla ilgili açıklama yaptı. Tüm imkanlarıyla koronavirüse karşı yapılan mücadeleye katkı sunduklarının altını çizen Rektör “ Biz bu alandaki tüm kararlarımızı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımız başta olmak üzere devletimizin ilgili kurumlarının aldığı kararlar doğrultusunda, öğrencilerimizin hiçbirini mağdur etmeyecek şekilde belirliyoruz” ifadelerini kullandı. Henüz AÖF sınavlarının nasıl yapılacağıyla ilgili resmi bir açıklama bulunmazken güz döneminde olduğu gibi sınavların internet üzerinden yapılması bekleniyor.



AÖF SINAVLARI KAÇ SORUDAN OLUŞACAK?

Anadolu Üniversitesi bahar döneminde yapılacak ara sınav ve dönem sonu sınavlarında öğrencilere sorumlu olduğu her dersten 20 soru yöneltecek. Sınavlar online düzenlendiği takdirde öğrencilerin soruları cevaplaması için 30 dakika süre tanınacak. İnternet üzerinden yapılan sınavlarda ekranda yalnızca bir soru görüntülenmektedir. Soruyu cevaplandırarak ya da boş bırakarak bir sonraki soruya geçilebilir. Sorular arasında ileri ya da geri gidilme imkanı olmadığından işaretleme yapılmadan geçilen soru boş bırakılmış kabul edilecek.

KAYIT YENİLEME YAPMAYANLAR SINAVA KATILAMAYACAK!

Anadolu Üniversitesi bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri geçtiğimiz hafta başladı. 15 Şubat’ta başlayan işlemler 26 Şubat tarihine kadar sürecek. Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakültesinde eğitim alan ancak kayıt yenileme işlemini yapmayan adaylar bahar döneminde yapılacak vize ve final sınavlarına katılamayacak.



ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2020-2021 BAHAR YARIYILI ÖĞRETİM PLANLAMASI!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin yanında 16 bin 246 lisans, 1733 önlisans öğrencisine örgün olarak eğitimi veriyor. Bahar döneminin başlamasına kısa bir zaman kala bu fakültelerde eğitim alan öğrenciler için Anadolu Üniversitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

“ Değerli öğrencilerimiz,

Pandemi koşulları nedeniyle ne yazık ki sizden ayrı kaldığımız bir süreç yaşıyoruz. Üniversitemiz senatosu, COVID-19 pandemisinin yaygınlığını devam ettirmesi sebebiyle, sizlerin sağlığını ve geleceğini düşünerek, Bahar Dönemi eğitim öğretim faaliyetlerinin de uzaktan öğretim yönetimi ile devam ettirilmesi yönünde karar almıştır. Sağlıklı bir şekilde kampüsünüze döneceğiniz günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Önlemlere uyarak bu günleri birlikte aşalım.

Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle...
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Sınava girecek öğrencilere şimdiden başarılar dileriz..
MF Ailesi..
 
Üst