• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2021 Audi Q5 Sportback Nurburgring'de Görüntülendi

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
Audi'nin geçtiğimiz ay tanıttığı 2021 Audi Q5'in Sportback versiyonu, Nurburgring'de turlarken kameralara yakalandı. Otomobilin bu yıl bitmeden piyasa sürülmesi bekleniyor.

Bundan tam 1 ay önce Audi, 2021 Audi Q5 otomobilini tanıtmıştı. 2021 Audi Q5, diğer modeller gibi bu modeli de tasarımsal ve kozmetik yeniliklerle donatmıştı. Fakat şirket, Audi Q5'in yalnızca standart versiyonunu tanıtmıştı. Daha sonra yaptığı açıklamadaysa Audi Q5'in Sportback versiyonunun da tanıtılacağını söylemişti.

Audi Q5'in Sportback versiyonu, BMW X4 ve Mercedes GLC Coupe gibi rakip modellerle kıyasıya bir rekabete girmeye hazırlanıyor. Bu yıl içinde tanıtılacak olan Audi Q5 Sportback, henüz tüm güzelliğiyle gözükmemiş olsa da aracın kamuflajlı prototipi Nurburgring'de yapılan testlerde görüntülendi.

2021 Audi Q5 Sportback Nurburgring'de:

audi q5 sportback



Audi Q5 Sportback'in tasarımı temel anlamda 2021 Audi Q5'e benzeyecek. Geçtiğimiz ay tanıtılan Audi Q5'in tasarım anlamında en öne çıkan yenilikleri arasında aracın ızgarası, hava girişleri ve yeniden tasarlanmışmarşpiyeleri bulunuyordu. Aynı değişiklikleri Audi Q5 Sportback'te de görecek olmamız fazlasıyla olası.

Elbette Audi Q5 Sportback'i 2021 Audi Q5'ten ayıracak bazı önemli noktalar olacak. Bu noktalardan birisiyse aracın üstü olacak. Audi Q5 Sportback, ikiz kardeşine göre daha eğimli bir çatıya sahip olacak. Bu da Audi Q5 Sportback'e daha sportif bir görünüş kazandıracak. Tabii aynı durumun yolcuları ne kadar etkileyeceği şu anda bilinmiyor.


audi q5 sportback



Audi Q5 Sportback, 2021 Q5'in 2,0 litrelik dört silindirli turbo motorundan yararlanacak. Bu motor, toplamda 261 beygir gücü ve 370 Nm tork üretecek. Bunun dışında Audi, Q5'in 2,0 litrelik motorunun elektrikli motorla birleşerek toplamda 367 beygir ürettiği hibrit bir modeli de piyasaya sürecek.

Audi Q5 Sportback'in birçok detayını biliyor olsak da aracın içinde ne gibi farklılıklar bizi bekliyor bunu bilemiyoruz. Ancak söylenene göre otomobil, 10,1 inç büyüklüğündeki bilgi-eğlence ekranına ev sahipliği yapacak. Aracın iç tasarımı da genel anlamda 2021 Audi Q5'le aynı olacak.
 
Üst