• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2021 burç yorumları: Hangi burcu neler bekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Koç burcu 2021 burç yorumları
Koç burç yorumları:
2021 yılında kariyer ve sosyal çevrenizin gelişim göstereceği bir yıl olacak. Bu alanlarda değişimler söz konusu olabilir. Ayrıca hayattan alacağınız derslerin önemi büyük olacak. Disiplinli olmanız size çok büyük yarar sağlayacaktır. 2021’de projelerinizi gerçekleştirmek, özellikle de finansal durumunuzu sağlama almak istiyorsanız mücadele etmeniz gerekecek. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Ocak ayına harika bir başlangıç yaptıktan ve ilkbaharda tatmin edici bir dönem geçirdikten sonra haziran ayında her alanda mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Neyse ki temmuz ve ağustosta biraz sakinleşeceksiniz ve tatil dönüşü formunuza tekrar kavuşacaksınız.

Koç burçları 2021 yılının başında iyi bir görünümde olsalar da ocak ve şubat aylarında dikkatli olmak zorundalar. Özellikle iş ve çevre açısından zorlayıcı açılara sahipler. Bu yıl ekonomiye bağlı bir çevresel gelişim ile zor bir iletişim süreci yaşayabilirler. Yaz ve sonbahar aylarında ise gündemleri değişmeye başlayacaktır.

Mayıs ve ağustos ayları arasında iç dünyaları daha rahat ve huzurlu olabilir. Eğitim, seyahat ve yeni tanışacakları insanlar ile yeni fırsatlar yakalayabilirler. Problemlerine ait bakış açılarında daha farklı yollar izlemek durumunda kalabilirler.

Koç burçlarının bu yıl kendilerini doğru ifade edebilmelerine ve ikili ilişkilerindeki dengeye özen göstermeleri yerinde olacaktır. Ortaklıklar ve evlilik hayatlarına ilişkin konuları fazla zorlamamaları gerekiyor. Aşk ve iş konusundaki şartlar değişime uğrayabilir. Koçlar bu yıl daha şanslı olacakları bir dönem yaşayabilirler fakat akılcı davranmaları oldukça önemli olacaktır.

Aşk hayatınızda, şubat ya da nisan aylarında evlilik ve yakınlaşma fikirlerine sıcak baksanız da yıl sonuna doğru ayrılık düşünceleri kafanızdan geçecek. Huyunuz bu: “sert tutkuları”, “nazik duygulara” tercih ediyorsunuz.

Ekim ayı size gelişme kaydetmeniz için bir dolu fırsat sunacak. Buna karşılık, kasım ve aralık ayında yaptığınız bazı stratejik hatalar, anlaşmazlıklar ve huzursuzlukların üzerinize çöktüğünü hissedeceksiniz. Neyse ki, şansınız sayesinde bu sorunları fazla zarar görmeden halledeceksiniz.

Bu yıl dostluklarınızda bazı değişikliklere gitmek istiyorsunuz. Bazı kişilerle yakınlaşırken, diğerlerinden uzaklaşıyorsunuz ve yeni insanlar tanıyorsunuz. Soğuk insanlardan uzak duruyorsunuz.

Hareketli bir yaşama sahip ve sizi olduğunuz gibi kabul eden dostları tercih ediyorsunuz. Zira insanların suyuna gitmek gibi bir huyunuz yok ve kafanızdan geçen her şeyi söylemeye eğiliminiz var. Neyse ki, insanları kimi zaman rahatsız eden bu samimi tavırlarınız sayesinde hakiki dostluklar inşa ediyorsunuz.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Boğa burcu 2021 burç yorumları
Boğa burç yorumları:
2021 yılında da zincirlerinizden kurtulmaya devam ediyorsunuz. Özgürlüğe kavuşmak kimi zaman size pahalıya patlasa da gelişiminizde emin adımlarla ilerliyorsunuz. Yeni yılda, ateşli istekleriniz ve hayallerinizi gerçekleştirirken zorluklarla karşılaşma ihtimaliniz var. Eğer başarılı olmak istiyorsanız biraz uzaklaşmaya ve bazı kanılarınızı sorgulamaya ihtiyacınız var. Bakışınızı değiştirin!

2021 yılına emin adımlarla ilerliyorsunuz, 2020 yılında meydana gelen değişimlere uyum sağlamaya devam ediyorsunuz. Eğer mevcut durum sizi yeterince tatmin etmiyorsa da farklı yollara sapmaktan korkmuyorsunuz. Tabi bu adımlar yeterince kolay olmuyor.

Önünüze bazı engeller, korkularınız çıksa da derinlerde bir yerlerde ilerlediğinizden eminsiniz. Sağlam karakteriniz sayesinde, gerektiği durumlarda otoritenizi ortaya koyuyorsunuz ve kimi zaman da oldukça fevri bir şekilde fikirlerinizi savunuyorsunuz.

Boğa burçları hayatlarındaki değişimin başladığını hissedecekleri yıldalar ve kariyerleri için yeni yollar keşfedebilirler. Fakat fazla açılmamaları sabırlı ve tedbirli olmaları da yerinde olacaktır. Bu yıl aynı zamanda yılın en aktif burcu olarak oldukça zorlayıcı bir süreçten geçebilirler. Beklenmedik pek çok gelişme boğaları farklı konularda değişikliklere zorlayabilir. Yıl içinde sırasıyla her konuda testten geçerek büyük bir kurgusal dönemi tamamlayabilirler.

Bununla birlikte yaz aylarında daha rahat ve pozitif olabileceklerdir. Yıl ortasında ise çevrelerine ilişkin konularda daha başarılı olabilirler. İlkbaharda iş sonbaharda ise sağlık ve çalışma performanslarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Bu yıl sürpriz gelişmelere, hukuksal olaylara ve spiritüel gelişimlere de açık bir yıl olarak görünmektedir. Duygusal yaşamlarını bu kaotik yılda zorlamamaları gerekir. Dönüşümlerine fırsat vermeli ve kendilerini daha iyi anlamaları gerekiyor.

2021 yılında, kimi zaman aşırıya kaçacak ölçüde hevesli başlıyorsunuz. Sarsıntılı tavırlarınıza rağmen ne istediğinizi gayet iyi biliyorsunuz. Mart ayında biraz sakinleşiyorsunuz ve böylece nisan ayında önceliklerinizi daha idare ediyorsunuz. Ama haziran ayında tehlike çanları çalıyor.

İlişkiniz, fiziksel formunuz ve profesyonel yaşamınız zorlu sınavlardan geçecek. Cesaretinizi sakın kaybetmeyin, tek yapmanız onları düzene sokmak. Ayrıca ağustos ve ekim ayları her anlamda sizi rahatlatacak ve umutlarınızı yeşertecek. Plüton ve Neptün etkisiyle zihniniz daha berrak ve bu sayede arkadaşlarınızla ilgili daha seçici davranıyorsunuz. Kimi zaman çevrenizdekilerin kalbini kıran öfke patlamalarınıza dikkat edin.

Merkür Retro’su şubat ve haziran aylarında, eylül sonunda ve ekim başında arkadaşlık ilişkilerinizi olumsuz etkileyecek. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun ve meseleleri belirsizliğe sürüklemeyin. Mart ve nisan ayları sımsıcak geçecek. Mayıs ayında ise bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Açık olmaya çalışıp bazı insanlara hak ettiklerinden fazla güven duymazsanız her şey yoluna girecektir!
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
İkizler burcu 2021 burç yorumları
İkizler burç yorumları: 2021 yılında şans sizden yana olacak. Karşınıza çıkan fırsatların bilincindesiniz ve hedeflerinize ulaşmak için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Bu yıl berrak bir zihinle ve pragmatik düşüncelerle hareket ederseniz, keyifli bir gülümsemeyle tüm projelerinizin başarıya ulaştığına tanık olacaksınız.

İlk üç ay boyunca stres ve tatmin duygusu arasında gidip geliyorsunuz zira profesyonel ve özel yaşamınız üzerinizde çelişkili etkilere yol açıyor. Unutmayın, nisan, mayıs, temmuz, ağustos ve ekim aylarında içiniz mutlulukla dolup taşacak.

Kararlısınız ve eğer mevcut şartları göz önünde bulundurup hedeflerinizi doğru bir şekilde belirlerseniz, amaçlarınıza ulaşmak için önünüzde hiçbir engel yok! Bu yıl farklı alanlardan çok sayıda insanla tanışacaksınız. Bu tanışıklar sizi hem olumlu hem de olumsuz şekilde etkileyebilir. Dikkatli olun!

Bu yıl İkizler burcu için pek çok alanda kontrollerinde olmayacak bir kurgusal süreçten bahsedebiliriz. Sürpriz gelişmelere bu yıl hazırlıklı olmalılar. İç dünyalarındaki değişim ve yeni bakış açılarının yanında daha fırtınalı duygu durumları da yaratabilir. Bu yıl gökyüzü mayıs ayında onlar için pozitif görünüm verirken haziran ayına dikkat etmeliler ve karışıklıklara hazırlıklı olmalılar.

Yıl içinde özellikle kariyer ve eğitim alanında şanslı olabilirler. Yolculuklarla başlayan kurguların içindeki fırsatları değerlendirebilirler. Sonbaharda iç dünyalarına ilkbaharda ise ikili ilişkilerine ve evlilik hayatlarına özen göstermeleri gerekebilir.

Ocak ve şubat aylarında psikolojik durumları ile daha dengeli bir hayat yolu izlemeleri yerinde olacaktır. Sonbahar aylarında aşk hayatlarındaki hareketlenmeye ve aksaklıklara da takılmamaları gerekmektedir.

Her alanda kendinizi zirvede hissedeceksiniz. Sizi güzel günler bekliyor! Ama yıl sonuna doğru işlerin biraz tadı kaçıyor. Sinirleriniz geriliyor ve isteklerinizin önüne engeller çıkıyor. Neyse ki mizah duygunuz sayesinde kendinizi sakinleştirmeyi başarıyorsunuz.

Jüpiter sayesinde arkadaşlarınızın dışarı çıkma önerilerine ve hoşunuza giden davetlere hep sıcak bakıyorsunuz. Şubat sonu ve sonrasında da Mart ve Nisan arası bir dizi farklı insanla tanışmak ve arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek için uygun bir dönem olacak.

Buna karşın, kimi zamanlar günlük stresleriniz bu güzel atmosfere gölge düşürecek. Şubat başında, haziran ve ekim aylarında iletişim eksikliklerinin sebep olabileceği yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Yengeç burcu 2021 burç yorumları
Yengeç burç yorumları:
Bu yıl uzun vadeli projelere yoğunlaşmanız yerinde olur. Kendinizi kariyer konusunda gösterirken bir yandan da aşk hayatınız giderek dengeli ve düzenli bir hal alacak.

2020’de yaşadığınız değişimlerin ardından bu sene yeni koşullara uyum sağlamayı başarıyorsunuz. Eğer geçen sene fazla bir değişiklik olmamışsa bile, harekete geçmekten korkmuyorsunuz. Tabi bu kimi zaman kendinizi zorlamadığınız anlamına da gelmiyor. Yine de şans sizden yana ve onun sayesinde en önde ilerliyorsunuz.

Yengeç burçları için evlilik ve ruhsal gelişimleri açısından pek çok önemli gelişmenin bir arada yaşanacağı bir yıl olacak. Kendi döngülerindeki olay gelişimlerine bu yıl biraz daha dikkat etmeleri gerekebilir.

Bu yıl zorlu süreçler daha çok yaz aylarında gelişebilir. Evliliklerine ve paylaşım alanlarına dikkat etmelerinde fayda var. Oldukça gergin olabilirler. Mayıs ayında ise şanslı bir döneme sahip olacaklar. Seyahat, eğitim ve yenilik içeren durumların olumlu yanlarını görebilirler ve ağustos ayına kadar fırsatları değerlendirebilirler.

İradenizi ve sağlam karakterinizi ortaya koyuyorsunuz. İsteklerinizi dile getirmekte sorun yaşamasanız da bazı durumlar ya da insanlar sizi frenliyor. Ayrıca etkisinde kaldığınız güç ilişkileri de size engel oluyor. Neyse ki şansınız ve becerikliliğiniz sayesinde dengeyi yeniden kuruyor ve projelerinizde devamlılık sağlıyorsunuz. Bazı yanlış anlaşılmalara ve gerginliklere rağmen, aile, arkadaşlık, aşkla ilgili her türlü duygusal ilişkide mutlu bir yıl geçireceksiniz.

Bu yılın sonbahar aylarında kendi ailevi etkileşimleri öne çıkıyor. Kış döneminde ise şanslı ve gelişime açık bir döngünün içinde olacaklarını söyleyebilirim. Psikolojik açıdan rahat olmaları ve karar aşamalarında kendilerini zorlamamaları doğru olacaktır.

Bir dolu insanla samimiyet kuracak türde bir kişiliğiniz yok. Plüton’un etkisiyle arkadaşlıkla ilgili konularda epey seçici davranıyorsunuz. Dolayısıyla, siz ve kalbinizi kazananlar arasında daima içten bir bağ kuruluyor. Onlara samimi ve nazik davranmak konusunda cimri davranmıyorsunuz ve dostlarınız da bu ilginin karşılığını veriyor.

Nisan ayında hayatınıza yepyeni bir arkadaşlık girebilir. Buna karşın, şubat ve ekim aylarında arkadaşlık ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyen, size pişman olacağınız sözler söyleten ya da yanlış anlaşılmalara sebep olan Merkür Retrosu’na karşı dikkatli olun.

Bu yıl ayrıca kalbiniz açısından da zenginliklerle dolu. Cömert davranışlarınızın karşılığı olarak insanlar yanınızdan ayrılmıyor ve size destek oluyor. Sosyal yaşamınızda bazı insanlar sizi kıskansa da size pek bir etkisi olamayacak.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Aslan burcu 2021 burç yorumları
Aslan burç yorumları:
2021 yılında genel hatlarıyla neşe dolu bir yıl geçireceksiniz. Yeni insanlarla tanışacak, uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarla yeniden karşılaşacak ve dostlarınızla beraber harika zamanlar geçireceksiniz.

Bu yıl olaylara farklı bir perspektiften yaklaşıyorsunuz. Ya kariyer seçimlerinizde ya da duygusal yaşamınızda radikal bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz. Ama bu esnada bazı şartlar özellikle de korkularınız sizi frenliyor. Bu korku yüzünden hissettiğiniz baskıyı ya bir sinir krizi olarak ya da çılgın eğlencelerle geçen geceler biçiminde deneyimliyorsunuz. Duygusal anlamda, ilişkilerinizde yoğun hislerin etkisi altındasınız.

Bu yıl Aslan burçları kariyer yaşamlarında farklı yönleri denemek isteyebilirler ve yeni yollar karşılarına çıkabilir. Bu değişim onlara gayet iyi gelecektir. Ayrıca sosyal çevrelerinde de hızlı bir değişim süreci yaşanabilir. Yaz ayları bu yıl için şanslı olabilir fakat sonbaharda özellikle iletişim konusuna dikkat etmeleri gerekecektir. Problem çözümlemede zorlanabilirler fakat bu durumu büyütmemeleri gerekmektedir.

Aile ve çevre ilişkilerinde fazla zorlayıcı davranmamaları daha iyi sonuçlar verebilir. İç dünyalarına yönelik olumlu gelişmeler uzun zamandır bekledikleri hisleri kendilerine yaşatabilir. Bu yılın son aylarında aşk ve talihlerindeki olumlu görünümde onları desteklemeye devam edecektir. Ocak ve şubat aylarında ikili ilişkilerine ve bedensel sağlıklarına karşı daha tedbirli olmaları gerekiyor.

Ocak ayında kaotik bir başlangıç söz konusu olabilir ancak Şubat ayı itibariyle adeta kalbinizde kelebekler uçuşuyor hissedebilirsiniz. Yeni bir tanışıklığın etkisiyle aşk hayatınızda önemli bir değişiklik sizi bekliyor olabilir.

Mart ayı boyunca her alanda mutluluğun tadına bakıyorsunuz ve bir süreliğine de olsa egonuzu tatmin ediyorsunuz. Ne yazık ki mayıs ve haziran aylarında duygusal ve profesyonel sorgulamaların yanı sıra yorgunluğun pençesine düşüyorsunuz.

Yaz aylarında aşkın nazik dokunuşları geri dönüyor. Ekim ayında ise mutluluğun zirvesindesiniz. Aman dikkat! Yıl sonu epey hareketli geçecek. Kasım gelince her şey altüst oluyor ve kendinizi kriz halinin içinde buluyorsunuz. Aralık ayı ise karşılaştığınız zorluklarla yüzleşmek adına sizi motive edecek.

Arkadaş grubu içinde kendinizi rahat hissediyorsunuz. Ortak bir amacı savunmak için kendinizi öne attığınız bile oluyor. Buna karşın arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlilik de söz konusu. Sizi hayal kırıklığına uğratan ya da idare etmekte güçlük çektiğiniz bir insanı çevrenizden uzaklaştırmak zorunda kalacaksınız. Nisan, haziran ve aralık aylarında özellikle dikkatli olmanız gerekiyor.

Bu yıl evlilik fikrine sıcak bakmaya başlasanız da kafanızda hala soru işaretleri var. Günlük yaşamınızda önceliklerinizin arkasında durup hedeflerinize ulaşmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Başak burcu 2021 yorumları
Başak burç yorumları:
2021 yılındaönünüze bir dizi fırsat çıkacak. Mükemmeliyetçi yönünüze bir dur deyin ve herkesi mutlu etmeye çalışmaktan vazgeçin. Odaklanarak size engel olan eski alışkanlıklarınızdan vazgeçerseniz emin olun büyük ilerlemeler kaydedeceksiniz diyebiliriz.

Eğer 2021 yılında derin arzularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız mücadele etmeniz gerekecek zira onlara yönelik doğru yöntemlere ne yazık ki sahip değilsiniz. Bu yıl da gelişim süreciniz devam ediyor. Bazı değişiklikleri kabul etmekte güçlük çekseniz de kendinizi olayların akışına bırakmayı kabul ediyorsunuz.

Hayatın size sunduğu deneyimlere karşı mesafeli davranmıyorsunuz ve koşar adım ilerliyorsunuz. Buna karşın, gelişigüzel de hareket etmekten de kaçınıyorsunuz. Projelerinizin çerçevesi belli, planlarınızı ustalıkla inşa ediyorsunuz ve fikirlerinizi gerektiği gibi savunuyorsunuz. Hiçbir şeyi şansa bırakmıyorsunuz. Başarınızın sırrı bu!

Başak burçları hayatlarının dengeli kalmasına emek harcamalı, çalışma koşulları ve sağlık açısından ise dikkatli olmaları gerekiyor. Bu açılardan yoğun bir yıl olacak diyebilirim. Ayrıca hayata bakış açıları, seyahatler ve hayatlarına girecek yeni insanlar açısından son derece değişken bir yıldalar diyebiliriz.

Ağustos ve eylül aylarında karışıklıklar çokça olabilir bu döneme dikkat etmelerinde fayda var. Yılın ilk aylarında ise şanslarına pek güvenmemeleri ve sağlıklarına oldukça dikkat etmeleri yerinde olacaktır.

Mayıs ve ağustos ayları arasında ikili ilişkiler, ortaklıklar ve paylaşılan konular açısından daha verimli olacak ve gerçekleri görebilecekleri bir dönem yaşayacaklardır. Kariyerleri açısından ise bu yıl pek kolay olmayabilir fakat öğrenecekleri çok şey olacak diyebiliriz. Yılın son aylarında ise ailevi konulardaki destekleyici konumlar başakların rahatlamasını sağlayacaktır.

Bu yıla tam gaz ilerleyerek başlasanız da şubat ayında stresle dolusunuz. Neyse ki mart ve nisan ayında aşıkların en mutlusu siz oluyorsunuz! Buna karşın mayıs ve haziran ayında özellikle dikkatli ve istekli olmanız gerek. Uranüs’ün etkisi altında, alışık olduğunuz çevreden hayli farklı insanlarla, yeni arkadaşlık bağları kurmak istiyorsunuz. Sürprizler yaşamak istiyorsunuz. Özellikle nisan ve ağustos aylarındaki seyahatleriniz ve tatilleriniz sırasında yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Genel olarak, şubat ve temmuz aylarındaki bazı gerilimlere rağmen arkadaşlık anlamında huzurlu bir yıl geçireceksiniz. Mayıs ayında bir arkadaşınız uzaklara taşınabilir. Ama endişelenmeyin! Aranız açılmayacak.

Eğer Temmuz ayı sizin için belirsizlik ve cesaret eksikliğini ifade ediyorsa, onu takip eden dört ay boyunca başarılar ve fırsatlar hayatınızdan eksik olmayacak. Tadını çıkarın! 2021 yılını biraz yorgun ama durumdan hoşnut bir şekilde tamamlayacaksınız.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Terazi burcu 2021 burç yorumları
Terazi burç yorumları:
2021 sizin için mutluluğa kavuştuğunuz bir yıl olabilir. Tek yapmanız gereken kaderin yol açtığı değişimleri kabullenmek ve yoluna kucak açmak. Kaderin sorumlu karşı tetikte olun ve mesafeli davranmaktan vazgeçin.

Bu yıl terazi burçlarının duygusal yaşamlarına dair olaylar daha hızlı gelişmeye başlayabilir. Bir taraftan şanslılar bir taraftan da dikkatli olmaları gerekmektedir. Kendilerini kimi noktalar da durdurmaları gerekebilir ve bazı olayları da sabırla karşılaya bilmelilerdir.

Bununla birlikte iç dünyalarında ve spiritüel alanda pek çok gelişme yaşayabilirler. Ocak ve şubat aylarında ailevi konularda ve aşk hayatlarında zorlanabilirler. Dengelerini korumak için daha çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirler.

Mayıs ve ağustos ayları arasında sağlık ve çalışma performansı açısından oldukça şanslı olacaklar. Bu zamanı iyi değerlendirmeleri önemli olacaktır. Bu yıl eğitim ve seyahat açısından ise fazla bir beklenti içinde olmamaları daha iyi görünmektedir. Yılın son aylarında iletişim ve problem çözme becerilerinde artış olacak.

2021 yılı sizler için 2020’den daha verimli geçecek. 2021’i arzularınıza uygun şekilde yaşayacaksınız! Satürn ve Jüpiter size destek olarak girişimlerinizin başarılarınızı garantiliyor, moralinizi yüksek tutuyor.

Her şeye rağmen Plüton, kenarlarda bir yerde boyut acı çektirmekten keyif alıyor ve sizi ilişkilerinizde kayıpları kabul edilerek zorluyor. Yine bireysel özgürlüğünüzü daha iyi yaşamak adına duygularınızın boyunduruğundan kurtulma becerileriniz çevrenizi şaşkınlığa uğratıyor.

Her alanda gelişme halindesiniz! Kariyerinizde ve projelerinizde emin adımlarla ilerlemeniz mümkün. Ancak ocak, mayıs, haziran, ağustos ve eylül başına dikkat. Bu dönemlerde fazla ümitsizliğe kapılmadan, alışık olmadığınız durumlarla yüzleşmeniz gerekecek.

Aşk hayatınızda sarsıntılı bir başlangıç yaptığınız ocak ayının ardından haziranda da ayrılık riskiyle karşı kalacaksınız. Sonrasında ise evlilik ya da birliktelik projeleri, ilk görüşte aşk problemi ve tutkularınız yaşamınızı hareketlendirecek.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Akrep burcu 2021 yorumları
Akrep burç yorumları:
2021 yılı sizi rahatsız eden meseleleri belirlemenize yardımcı olacak. Açık bir zihinle varoluşunuzda sizin belirlediğiniz ve size dışardan dayatılan unsurları belirleyin! Böylece gelecekte nasıl bir yol çizmek istediğinize karar verebilirsiniz.

Bu sene ister aktivitelerinizde ister duygusal ilişkilerde olsun, insanların sizi devamlı şaşırtmasını bekliyorsunuz. Nihai kararlar almaktan kaçınıyorsunuz. Yeni bir iş için mevcut görevinizden ayrılmayı ya da yeni bir birlikteliğe yelken açmayı isteseniz de alışkanlıklarınız ve hata yapma korkunuz sizi sürekli frenliyor.

Elde ettiklerinizden gurur duyuyor olabilirsiniz. Bu yüzden de çalkantılı bir atmosferde ve kimi zaman da dişli rakiplerin karşısında kazanımlarınızı korumak için mücadele etmek zorundasınız. Giderek artan bir bağımsızlık ve istediğiniz gibi yaşama isteği ile her şeyi kaybetme korkusu arasında savruluyorsunuz.

Akrep burçlarının evliliklerine dair koşullar geçen yıl değişmeye başlamıştı. Bu yıl ailevi meselelerde baskı altında kalabilirler ve evliliklerinde daha sert süreçlerden geçebilirler fakat bir taraftan da şanslarının yardım edeceği gelişmeleri de yaşayabilirler. Özellikle sonbahar ve kış dönemlerindeki tutumlarına önem vermeleri gerekebilir.

Akrep burçları Ocak ve Şubat aylarında ailevi etkilere daha çok dikkat etmeliler. Mayıs ve ağustos ayları arasında ise aşk hayatları renkli geçebilir ve daha şanslı bir dönem geçirebilirler. İçsel dünyalarına psikolojik hallerine ve yasal durumlara karşı daha duyarlı olmaları faydalı olacaktır.

Aynı zamanda bu yılın son aylarında iş yaşamlarındaki gelişmelerde daha destekleyici bir konumda olabilecektir. Akrep burçları kendi kurgularındaki dönüşüm sürecini bilinçli ve kontrollü yaşamaya bakmalılar.

2021 yılında başarılı olmak için gerekli kozlara sahipsiniz ama kimi zaman size engel olunduğunu hissediyorsunuz. Ocak ayında işinizden kesin bir şekilde uzaklaşıp şubat ayında yeni hedeflere yönelmek istiyorsunuz.

Temmuz ayında karşınıza yeni bir aktivite imkanı çıkıyor zira mayıs ortasından temmuza kadar dışarıdan değişim sinyalleri almaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise yoğun duygusal anlardan ilişkilerinizin sağlamlığını sorguladığınız ve değişim hevesiyle dolduğunuz zamanlar arasında savruluyorsunuz.

“Arkadaşlık” kavramını ciddiye alan ve dostlarınız konusunda seçici davranan bir insansınız. Bu yıl, özellikle de şubat ve mayıs aylarında daha da sert davranıyorsunuz ve yakın çevrenize girmeyi hak edecek kaliteden yoksun insanlara sırtınızı dönmekten çekinmiyorsunuz. Buna karşın yılın geri kalanında eğlenerek ve gezerek en samimi dostlarınızla daha da yakınlaşıyorsunuz. Nisan ya da ağustos ayında yeni bir arkadaşlık sizi mutluluktan havalara uçurabilir.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Yay burcu 2021 burç yorumları
Yay burç yorumları:
2021 yılında insanlara verdiğiniz izlenime ve hedeflerinize daha çok önem veriyorsunuz. İnsanların size daha fazla sorumluluk vermesini sağlamak adına, onlarda saygı uyandırmayı amaçlıyorsunuz. Gündelik hayatınızı değiştirme ihtiyacı kafanızı kurcalayabilir. Gerçekleşmesi mümkün olan hedefleri göz ardı etmenize yol açacak imkansız hayallerin peşinden koşmamaya gayret edin.

2021 yılında finansal durumunuzu yakından takip ediyorsunuz ama genel olarak bu bağlamda destek görüyorsunuz. Başarı kapınızı çalıyor! Sıkı çalışmaktan çekinmiyorsunuz çünkü çabalarınızın karşılığında hayli etkileyici sonuçlar elde ediyorsunuz.

Bu yıl iletişim ve hayat ritmleri açısından yüksek tempolu bir sene olacak yay burçları için. Sağlık açısından kendilerine daha çok önem vermeleri gerekebilir. Bu sene sonbahar ve kış aylarında önemli gelişmeler yaşayabilirler. Davranışlardaki denge ve yaşam koşulları bakımından stres bu yıl daha zarar verici bir konuma sahip olabilir.

Yıl içinde farklı dönemlerde şanslı anları ve fırsatları olacaktır onları değerlendirmeleri bu yılın verimli geçmesini sağlayabilir. 2021 yılının sonunda kişisel planda beklenen gelişmeleri tetikleyici durumlar harekete geçebilir.

Bu yıl yalnız olmaktan hayli uzak olmakla beraber “arkadaşlar” ve “tanıdıkları” birbirinden ayırmayı da beceriyorsunuz. Böylece samimi ilişkilerinizi korumayı başarıyorsunuz. Meraklılığınız sayesinde insanlarla görüşmek söz konusu olduğunda kolayca ortama uyum sağlıyorsunuz.

Çekingen insanlarla iletişim kurmak için ilk adımı atmaktan da çekinmiyorsunuz. Yurtdışına dair tanışıklıklar ilginizi çekiyor. Dolayısıyla şubat, nisan, temmuz ya da ağustos aylarında başka ülkeden gelen biriyle tanışabilirsiniz. Ekim ayında ise arkadaşlarınızla ortak bir projeniz sizi daha da yakınlaştırıyor.

Bununla birlikte Yay burçları özellikle evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve ticaret alanında zor testlerden geçebilirler. Bunun yanında sonbaharda ise arkadaş çevresine dikkat etmesi gerekiyor. 2021 yılının kurgusu içinde faydalı pek çok alan olsa da yay burçları verecekleri sınavlara da dikkat etmeleri gerecektir. Ocak ve şubat aylarında iş yaşamlarında daha mücadeleci olmaları gerekebilir.

Yoğunluktan bazen kendinizi kaybedip nefes almayı unutabiliyorsunuz, ki bu sinirlerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Eğer hoşunuza giden bir teklif alırsanız, işinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Aşk hayatınız, evlenmeye düşünme seviyesine gelecek kadar tutkuyla dolu. Eğer bekarsanız, ilk görüşte aşka hazır olun!

Gelişme ve başarı göstereceğiniz bir yıl sizi beklese de işinizde çoğu zaman yenilik, yaratıcılık ve özgürlük ihtiyacı ile mevcut statünüzün verdiği güvence arasında bocalıyorsunuz. Bu durum özellikle ocak, şubat, haziran ve temmuz aylarında gerilimlere sebep olup bir tür ortam değiştirme ihtiyacı doğurabilir.

Kalbiniz bu yıl tutku ve baştan çıkarıcılığın tadına varacak. İlk görüşte aşk ya da resmiyet kazanan bir birliktelik sizi bekliyor olabilir. Mayıs, haziran ve aralık ayının sonunda, duygularınıza karşı biraz mesafe alıyorsunuz.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Oğlak burcu 2021 yorumları
Oğlak burç yorumları:
2021’de, geçen sene hayalini kurduğunuz birçok hayali gerçekleştirmek için gereken tüm araçlara sahipsiniz. Muhteşem çalışma ve mücadele becerileriniz ise parmak ısırtacak cinsten!

Oğlak burçları maddi kaynaklarında ve bu noktada yapmış oldukları yatırımlarda pek çok hareketlenme yaşayabilirler. Fakat yılın başında bu konulara dikkat etmeli ve maddi kayıp yaratacak konulardan uzak kalabilmelidir.

Bu yıl yapmanız gereken birçok iş var ve neyse ki cesaretiniz de hırsınız da yerinde. Harekete geçme kapasiteniz insanları kıskandıracak seviyede. Geçen seneki çalışmalarınız daha somut bir hâl alıyor ve umut vadeden bir şekilde sonuçlanıyor.

Geçmişte sarf ettiğiniz çabaların meyvelerini topladığınızı söylesek yeridir. Uzun süredir sahip olduğunuz bazı alışkanlarınızı değiştirmek konusunda zorluk çekseniz de kişisel yönden de kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz.

Bu yıl yaşamınızın her alanında hayli tempolu bir başlangıç yapıyorsunuz. Şubat ayı finansal anlamda da ruhsal anlamda da stresli geçse de mart ve mayıs ayları arasında neşeniz yerine gelecek. Aşk hayatınız haziran ve temmuz aylarında hareketlense de profesyonel konularda bazı sorunlar ve karmaşık durumlar ortaya çıkabilir.

Oğlak burçları 2020 yılının yoğun etkileşiminden kurtuluyorlar ama özellikle sert açılara maruz kalmaya devam etmeleri onları yormaya devam edebilir. Mayıs ve haziran aylarında sağlıklarına, stres seviyelerine ve çalışma tempolarına önem vermemeliler ve kendilerini bu noktalarda zorla mamalılardır. Sonbahar da aşk konusunda dikkatli olmalıları gerekir. Şanslılarına güvenmeleri onları zarara uğratabilir. 2021 yılının sonunda ise daha dengeli bir iç dünyaya kavuşabilirler diyebilirim.

Şubat ve ekim aylarında yaşayacağınız bazı gerilimlerin dışında Neptün ve Uranüs sayesinde farklı çevrelerden insanlarla tanışmak ve yakınlaşmak istiyorsunuz. İnsanlara karşı daha toleranslı ve esnek tavırlar sergiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızı oldukları gibi kabul ediyorsunuz ve onları belli prensipler dahilinde değerlendirmekten vazgeçiyorsunuz. Karşılığında onlar da size özellikle mart, nisan, ağustos, eylül ve kasım aylarında sevgilerini ve desteklerini göstermekten çekinmiyor. Mayıs ortasından temmuz sonuna kadar Jüpiter sayesinde hayatınıza yepyeni yüzler dahil olabilir ve güzel bir arkadaşlık filizlenebilir!

Mayıs ve ağustos ayları arasında iletişim ve problemlerin çözümü açısından oldukça verimli geçebilir. Ağustos ve kasım ayları yaşamınızın her alanında sizi mutlu etse de eylül ve ekim ayında işler biraz daha karmaşık bir hâl alacak. Aralık ayında yoğun bir stres altında kalsanız da ama sonrasında yoğun bir dönem yaşamanın tatminini hissedeceksiniz.
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Kova burcu 2021 burç yorumları
Kova burç yorumları:
2021 Kova burcunun şanslı yılı. Pek çok konuda gelişme ve ilerleme sağlayabilirler. Çalışma azimleri ve gayretleri de bu konuda belirleyici olacaktır. Ayrıca bu yılın en aktif burcu konumunda pek çok olay ve değişim yaşayabilirler.

2021 yılında planlarınızı net bir şekilde belirliyorsunuz ama sahip olduğunuz yeteneklere ve şansınıza rağmen diğer insanlarla ve zorlayıcı durumlarla mücadele etmeyi öğrenmeniz gerekecek.

Kova burçları için 2021 yılını hayatlarındaki dönüşümlerin yaşanacağı önemli bir yılda diyebiliriz. Yılın büyük bir bölümünde sert açıların görünümünde kalabilirler fakat büyük gelişmelerle birlikte hayatlarındaki önemli ve olumlu gelişmeleri bu döngü içinde de bulabilirler. Şansları tüm koşullara pozitif etkileşim getirebilir.

Yıl boyunca burcunuzda konumlanacak Jüpiter sayesinde neşeli, optimist ve hırslı bir ruh haline sahipsiniz. Başarılı olacağınıza inancınız tam ve bu sayede de özgüveniniz de artıyor. Satürn iradenizi besliyor ve fikirlerinizi somutlaştırmanıza yardımcı oluyor.

Düşünmeden hareket etmiyorsunuz ve işinizde, eğitiminizde ve girişimlerinizde gelişmenizi sağlayacak fırsatları gözlüyorsunuz. Buna karşın bazı beklenmedik durumlar ve çıkar çatışmaları düzeninizi bozabilir. Önemli olan sakin ve iradeli hareket etmeyi başarabilmek!

Ocak ve şubat ayları en çok dikkat etmeleri gereken aylar olacaktır. Bu zorlayıcı dönemlerde denge her şeyin rolünü belirleyebilir. Sonbaharda eğitim ve seyahat konularında daha hassas olmaları gerekmektedir. Yılın son aylarında kariyer ve çevre açısından asıl istedikleri durumu yakalamaları mümkün olabilir. Her açıdan iyi okunması gereken bir yıl diyebiliriz kovalar için.

Bu yıl şubat, haziran, kasım ve aralık aylarında yakınlarınızla bazı gerilimler yaşama ihtimaliniz yüksek. Kimileri sizi fazla bireysel davranmakla kimileriyse kabalıkla suçluyor. Bazı durumlarda ortaya çıkan yanlış anlaşılmalar dostluklarınıza zarar verebilir ve siz de hoşnutsuzluğunuzu belirtmekten asla geri duran bir insan değilsiniz!

Neyse ki yılın geri kalanında arkadaşlıklarınız daha samimi, içten bir şekle bürünecek ve bağlarınız güç kazanacak. Size göre dostluğa dair her şey çok net. Böylece istemediğiniz insanları da kolaylıkla hayatınızdan çıkarıyorsunuz!
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Balık burcu 2021 yorumları
Balık burç yorumları:
2021’e verimli, yaratıcılıkla ve ilhamla dolu bir başlangıç yapıyorsunuz. Hayatınızdaki içsel enerjiyi daha yukarıya taşıyabilirsiniz. Değişimlere ayak uydurmalı ve direnmemeleri faydalı olacaktır. Şanslı olacakları dönemlerde pek çok alanda ilerleme sağlayabilirler.

2021 yılında yolunuzda emin adımlarla ilerliyorsunuz ve geçen yıl başladığınız işlerde takdire şayan bir devamlılık sağlıyorsunuz. Yaratıcılığınızın yanı sıra düzenli ve metodik çalışmanın prensiplerinden de besleniyorsunuz. Kendinizi tıkanmış hissettiğiniz zamanlarda da çevrenizdeki insanlar sizden desteklerini esirgemiyor.

Burcunuzda konumlanan Neptün ve ona mayıs ortası ile temmuz sonu arasında eşlik edecek Jüpiter sayesinde arkadaşlarınızı mutlu etme ve neşelendirme becerilerinin tadını çıkarıyorsunuz. İnsanlar cömertliğinizi ve anlayışlı tavırlarınızı fark ediyor. Bazen aşk hayatınızın arkadaşlarınızı geri plana ittiğini hissetseniz de en nihayetinde her zaman dostlarınızın yanına geri dönüyorsunuz.

Mart, nisan ve kasım aylarında yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Buna karşılık şubat ve ekim aylarında yaşanabilecek gerginliklere dikkat edin ve sorunları çözmeyi hedefleyin! Bahar ve yaz aylarında şanları daha iyi olacaktır. Özellikle bu yıl için mayıs ve ağustos ayları arasında fırsat ve olanakları iyi kullanmaları yerinde olur.

Şubat ve kasım aylarında kafanızdan özellikle de işinizle ilgili değişim fikirleri geçse de bu planlarınızı gerçekleştirdiğiniz söylenemez. Nisan, mayıs, ağustos, eylül ve aralık ayları size çok iyi gelecek.

Diğer aylarda ise kendinizi bezdirici bir rekabetin içinde bulacaksınız. Bu dönemlerde karşınıza bazı finansal fırsatlar çıkabilir. Aşk hayatınız ise yıldızlar sayesinde pek bir hareketli: İlk görüşte aşk, tutku ve hatta evlilik bu yılın anahtar kelimeleri arasında!

Balık burçları bu yıl burç olarak aktif bir konumdalar. Sonbahar ve kış aylarına biraz daha dikkat etmeliler. Doğru insanlar ve doğru ifadeler ile yasal konular ve sürpriz gelişmeler oldukça önemli bir kurgusal dönemi işaret ediyor.

2021 yılının son döneminde kariyer olarak daha başarılı olmaları da mümkün gözükmektedir. Ocak ve şubat aylarında ruhsal durumlarına dikkat etmeli huzursuzluklarını dengelemelidirler. Ailevi konular bu yıl ilkbahar döneminde yükselişe geçerek birkaç ayı sorunlu bir şekilde yansıtabilecektir. Aşk hayatlarında ise yine yaz ve sonbahar dönemi hareketli olacaktır.
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Koç burcu 2021 burç yorumları
Koç burç yorumları:
2021 yılında kariyer ve sosyal çevrenizin gelişim göstereceği bir yıl olacak. Bu alanlarda değişimler söz konusu olabilir. Ayrıca hayattan alacağınız derslerin önemi büyük olacak. Disiplinli olmanız size çok büyük yarar sağlayacaktır. 2021’de projelerinizi gerçekleştirmek, özellikle de finansal durumunuzu sağlama almak istiyorsanız mücadele etmeniz gerekecek. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Ocak ayına harika bir başlangıç yaptıktan ve ilkbaharda tatmin edici bir dönem geçirdikten sonra haziran ayında her alanda mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Neyse ki temmuz ve ağustosta biraz sakinleşeceksiniz ve tatil dönüşü formunuza tekrar kavuşacaksınız.

Koç burçları 2021 yılının başında iyi bir görünümde olsalar da ocak ve şubat aylarında dikkatli olmak zorundalar. Özellikle iş ve çevre açısından zorlayıcı açılara sahipler. Bu yıl ekonomiye bağlı bir çevresel gelişim ile zor bir iletişim süreci yaşayabilirler. Yaz ve sonbahar aylarında ise gündemleri değişmeye başlayacaktır.

Mayıs ve ağustos ayları arasında iç dünyaları daha rahat ve huzurlu olabilir. Eğitim, seyahat ve yeni tanışacakları insanlar ile yeni fırsatlar yakalayabilirler. Problemlerine ait bakış açılarında daha farklı yollar izlemek durumunda kalabilirler.

Koç burçlarının bu yıl kendilerini doğru ifade edebilmelerine ve ikili ilişkilerindeki dengeye özen göstermeleri yerinde olacaktır. Ortaklıklar ve evlilik hayatlarına ilişkin konuları fazla zorlamamaları gerekiyor. Aşk ve iş konusundaki şartlar değişime uğrayabilir. Koçlar bu yıl daha şanslı olacakları bir dönem yaşayabilirler fakat akılcı davranmaları oldukça önemli olacaktır.

Aşk hayatınızda, şubat ya da nisan aylarında evlilik ve yakınlaşma fikirlerine sıcak baksanız da yıl sonuna doğru ayrılık düşünceleri kafanızdan geçecek. Huyunuz bu: “sert tutkuları”, “nazik duygulara” tercih ediyorsunuz.

Ekim ayı size gelişme kaydetmeniz için bir dolu fırsat sunacak. Buna karşılık, kasım ve aralık ayında yaptığınız bazı stratejik hatalar, anlaşmazlıklar ve huzursuzlukların üzerinize çöktüğünü hissedeceksiniz. Neyse ki, şansınız sayesinde bu sorunları fazla zarar görmeden halledeceksiniz.

Bu yıl dostluklarınızda bazı değişikliklere gitmek istiyorsunuz. Bazı kişilerle yakınlaşırken, diğerlerinden uzaklaşıyorsunuz ve yeni insanlar tanıyorsunuz. Soğuk insanlardan uzak duruyorsunuz.

Hareketli bir yaşama sahip ve sizi olduğunuz gibi kabul eden dostları tercih ediyorsunuz. Zira insanların suyuna gitmek gibi bir huyunuz yok ve kafanızdan geçen her şeyi söylemeye eğiliminiz var. Neyse ki, insanları kimi zaman rahatsız eden bu samimi tavırlarınız sayesinde hakiki dostluklar inşa ediyorsunuz.

Huyunuz bu: “sert tutkuları”, “nazik duygulara” tercih ediyorsunuz.

Valla ya nasıl da bildi hayret??
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Aşk hayatınız, evlenmeye düşünme seviyesine gelecek kadar tutkuyla dolu. Eğer bekarsanız, ilk görüşte aşka hazır olun!

Kalbiniz bu yıl tutku ve baştan çıkarıcılığın tadına varacak. İlk görüşte aşk ya da resmiyet kazanan bir birliktelik sizi bekliyor olabilir. Mayıs, haziran ve aralık ayının sonunda, duygularınıza karşı biraz mesafe alıyorsunuz.

:a-(201):?
 

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
10 Eki 2020
Konular
2
Mesajlar
1,244
MFC Puanı
8,510
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst