• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2023 Diziler, 2023 en iddalı dizileri, işte 2023 en iddalı diziler?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670

Ömer (STAR TV)​

Ömer (STAR TV)


2023'ün en iddialı dizilerinden olması beklenen Ömer dizisi, özellikle genç ve son dönemin en popüler oyuncularından oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Selahattin Paşalı, Barış Falay, Merve Dizdar ve Gökçe Bahadır gibi isimleri kadrosunda barındıran Ömer'de ana karakter, Selahattin Paşalı'nın canlandıracağı müezzin Ömer karakteri olacak.

Netflix’te yayınlanan Shtisel dizisinden uyarlama olarak yayınlanacak olan dizi, yeni yılla beraber ekranların en iddialı yapımlarından biri olacak.

Aile (Show TV)​

Aile (Show TV)


Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin olacağı Aile dizisi, kadın başrolün değişmesi ve Özpirinçci yerine Serenay Sarıkaya'nın gelmesiyle daha başlamadan epey ses getirmişti.

Son kararlara göre Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya partnerliğiyle başlayacak olan dizi, dünyaca ünlü Sopranos dizisinin uyarlaması olarak yayınlanmayı planlansa da telif hakları nedeniyle Sopranos'un serbest bir uyarlaması olacak.

Dizide Tatlıtuğ, Volta isimli bir gece kulübünü işletmekte olan Aslan karakterini canlandırırken, Sarıkaya ise Aslan'ın ailesini tedavi etmeye çalışmakta olan psikolog Devin rolüne hayat verecek.

Benim Adım Farah (FOX)​

Benim Adım Farah (FOX)


İlk başlarda Aslı Enver'in kadın başrol için ismi geçse de Enver'in hamilelik durumu diziden ayrılmasına neden oldu ve uzun süredir beklenen Benim Adım Farah dizisinin başrolü Engin Akyürek ve Demet Özdemir oldu!

Bir mafya dizisi olan Benim Adım Farah, The Cleaning Lady isimli hala devam eden diziden uyarlanacak.

Dizide baş karakter Farah'ın oğlu amansız bir hastalığa yakalanır ve tedavisi için çok yüksek miktarda paraya ihtiyacı vardır. Bu parayı toparlamak için Farah, bir mafyanın temizlikçisi olmak zorunda kalır.

Taçsız Prenses (FOX)​

Taçsız Prenses (FOX)


Mahkum dizisinin final yapmasıyla Taçsız Prenses dizisinin başrolüne geçen İsmail Hacıoğlu'nun öğretmen Evgin rolüyle kendini göstereceği yeni dizi, yaşamı boyunca annesi Şirin’in masallarıyla büyüyen Masal'ın annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla başlıyor. Hayatın hiç de annesinin anlattığı masallardaki gibi olmadığını fark eden Masal'ın ilk destekçisi ise öğretmen Evgin olacak!

Al Sancak (TRT1)​

Al Sancak (TRT1)


TRT'nin 2023 yılının en iddialı dizileri arasında yer almasını beklediği Al Sancak dizisi, terörle mücadele konusunu işleyecek.

Uğur Güneş, Gülsim Ali İhsan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Yenilmez, Esra Bilgiç ve Emre Dinler gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Al Sancak, daha şimdiden TRT'nin reyting rekortmeni olacak dizisi olarak lanse ediliyor.


Sıfırıncı Gün (TV8)​

Sıfırıncı Gün (TV8)


TV8'nin yeni sezon projelerinden olan Sıfırıncı Gün, Damla Colbay, Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Berk Cankat ve Esra Ruşan gibi başarılı isimleri kadrosuna dahil ederek sezona iddialı bir giriş yapmayı planlıyor.

Polis ile suç çeteleri arasında yaşanan bir dizi aksiyon dolu macerayı anlatmayı hedefleyen dizi, TV8'in en heyecan yaratacak projeleri arasında!

Dokuz Oğuz (FOX)​

Dokuz Oğuz (FOX)


Kubilay Aka ve Yasemin Kay Allen'ın başrolünde yer alacağı Dokuz Oğuz,

'Karanlık' lakabını taşıyan 'Batur' ile Tomris Albay'ın yaşadıklarını konu edinecek. Dizinin konusuna dair henüz net bir şey açıklanmasa da aksiyon, macera ve savaş temalı olması bekleniyor.


Alıntıdır.​
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Tarihi ve teşkilat tarzı diziler arasından dram dizileri daha çok dikkat çekiyor ama tabi konusuna göre izleyici kitlesi belli olur, hayırlısı olsun.
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Gönül dağını tek gecerim izlerken bütün sıkıntılarımı unutuyorum:)
 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Sıfırıncı gün kafası güzel ama beğendim onu
 
Üst