• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

22 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Koç
İş hayatınızda uzun zamandır sizi ağırlaştıran üzen olaylara karşı yaklaşımınız öylesine pozitif ve cesurdur ki, Bu durum bazı insanlar için oldukça can sıkıcı olup paniklemelerine sebep olabilir. Yeni fikirlere açık olarak atacağınız her adım başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Yolunuzu belirleyin ve önünüze çıkan her engeli aşıp geçin…Özel yaşamınızda ise oldukça karmaşık bir ruh hali içindesiniz. Yaşadığınız duygu Aşk? Sevgi? Yoksa alışkanlıkmı? Bunların sorgulamasını yaptığınız günlerdesiniz. Kendinizle baş başa kalın ve alışkanlıklarınızın sizi esir etmesine izin vermeyin.

Boğa
Hüzünlerinizi kaygılarınızı arkanızda bırakarak iş ve özel hayatınızda kendinizi son derece enerjik ve huzurlu hissedeceksiniz. Çözüme kavuşturmakta zorlandığınız dikkat gerektiren konuları bugün gündeminize almalısınız. İş arıyorsanız görüşmeler için oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizle sevdiğiniz insanın arasında kalabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Hiç kimsenin sizi bir seçim yapmak zorunda bırakmasına izin vermeden adil olanı yapmalısınız. Gün sizin gününüz cesaretli davranın ve gelen olumlu enerjinin bilinciyle adımlarınızı atmaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise her türlü sürpriz ve yeniliğe hazır olmanız gereken bir gün sizler için.

İkizler
Bugün iş hayatınızda olayları kontrol altına almakta zorlanabilir ve bunun getirdiği stresle hatalar yapabilirsiniz. Dikkatli davranmalı ve iş arkadaşlarınızdan özverili davranmalarını isteyebilirsiniz. Bugün alım satımlar karlı sonuçlar getirecektir uzun zamandır almayı istediğiniz bir mülk ya da yatırımı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise hızlı ve sizi mutlu edecek gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Keyifli gelişmeler yakın çevrenizde bulunan dost gülücüklü sözde arkadaşların kıskançlıklarının uyanarak size karşı farklı tutumlar sergilemelerine sebep olabilir.

Yengeç
İş hayatınızı ilgilendiren konularda üzerinde durmanız gereken tüm detayları belirleyebilir ve yaşadığınız sıkıntıların arkasında ki gerçeği fark edip olumsuzlukları ortadan kaldırabilirsiniz. Gökyüzü sizi desteklerken hukuksal ve kanuni konularda haklarınıza sahip çıkarak hareket edin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgili ile tartışmalar söz konusu olabilir. Bu durum kendi ailenizle beraber olduğunuz insanın anlaşmazlıklarından kaynaklanabilir. Aradaki saygı sınırını hatırlatmanız her iki tarafı da kendine getirecektir. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın ve bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Aksi halde daha da hiddetlenebilir ve geri dönüşü olmayan ani kararlar alabilirsiniz.

Aslan
Gökler müthiş bir azim veriyor sizlere. Elinizi attığınız her işte başarıya ulaşmanız için tüm gücüyle destekliyor sizleri. Bu süreçte maddi konularda daha farklı arayışlar daha orijinal fikirlerin peşinden gitmelisiniz bunu gerçekleştirdiğinizde rakiplerinize karşı açık ara galibiyetiniz kaçınılmaz olacaktır. Bu dönemde sağlığınızda kuvvetlenecek fiziksel olarak ta kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Özel yaşamınıza gelince beraber olduğunuz insanla daha fazla birlikte olmaya özen göstermeli ve ilişkinizi canlandırmak için aktivitelerde bulunmalısınız. Yine bu dönemde yapacağınız küçük jestler ilişkiyi güçlendirmek açısından motive edicidir. Beraberliği olmayan Aslan’lar ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz karşı cinsi size yakınlaştırıyor. Yeni tanıştığınız bir insanla enerjiniz öylesine uyuşabilir ki her an her şey olabilir yaşamınızda.

Başak
Gökyüzü bugün duygusal hayatınızda yaşanacak problemlere işaret etmekte. Seçimlerimizin bedeli hepimiz için olumlu yada olumsuz sonuçları beraberinde getirir. Zamanında doğru gelen konularınızı size rahatsız edici gelebilir. İçinizde kopan fırtınaları birlikte olduğunuz insanla paylaşmalı ve birlikte neler yapabilirsiniz yanlış giden konuları nasıl çözebiliriz şeklinde düşünmeli ve kararlar almalısınız. Gerçekleri görmezden gelerek hareket ederseniz tahmin bile edemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabilir ve derin üzüntüler pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Gerçekler hoşumuza gitmesede acıdır.

Terazi
Gökyüzü bugün duygusal konularda anlık öfkelerin ve tahammülsüzlüğün neden olabileceği sarsıcı olaylara işaret etmekte. İşinizle ilgili konuların sebep olduğu tatsızlığın hırsını birlikte olduğunuz insandan almaya kalkmamalısınız. Öfkenizi kontrol altına almalısınız aksi halde sinirlerinizin gerilmesi ile birlikte sağlığınız da etkilenebilir. Bugün iş ve özel hayatınız da önemli konularda daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.

Akrep
Gökyüzü bugün maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte, Her tatlı söze kanmamalısınız başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Gerek iş gerek se aile çevrenizde yaşananların etkisiyle sizde patlamalar yaşayabilir ve içinizde biriktirdiğiniz her şeyi sözlerinizle haykırabilirsiniz bunun karşılığında ise sözlü yumruklar yiyerek hoş olmayan deneyimler yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi teskin edebilmek oldukça zordur. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen sizler bugün çevrenize ki hemen herkese karşı toleranslı davranmalısınız.

Yay
Bugün karşılaştığınız fırsatları iyi değerlendirin girişimlerinizde kendinize güvenin varsa eksikliklerinizi tamamlayarak kendinizi geliştirin ne kadar donanımlı olursanız o kadar kazançlı çıkacağınız bir gündesiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin yakın çevrenizden rakiplerinizden kaynaklanacak engellemelere takılıp kalmayın kararlı olun ve ilerleyin. Ailenizle ilgili konularda Oldukça hassassınız ve dışarıdan gelen etkilere karşı tahammülünüz kalmadı daha doğrusu sabrınız taştı. Ailenize ve sevdiklerinize karşı adeta bir koruma çemberi oluşturacak ve huzurunuzu kaçıran insanlara unutamayacakları oldukça iyi bir ders vereceksiniz.

Oğlak
Her şeyi umutsuz bir şekilde akışa bırakırsanız neye uğradığınızı şaşıracağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi bir an evvel toparlamalı ve önceliklerinizi belirlemelisiniz. Bugün bir arkadaşınızın sizden maddi olarak bazı talepleri söz konusu olabilir. İyi niyetli yaklaşımınızın sonucunda hem maddi hem de manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. İnsanlara nasıl davranmanız gerektiğini geçirdiğiniz acı tecrübelerle öğrenmiş olmalısınız. Duygularınızla mantığınız arasındaki köprüyü her zaman kullanmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. İş hayatınızda daha kararlı olmalı ve söylediklerinizin arkasında durmalısınız.

Kova
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda zamanı akıllıca değerlendirmeniz için uyarıyor sizleri. Randevularınıza zamanında yetişemeyebilir ve önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödeme zorluklar yaşamanıza sebep olabilir finansal konularda yapmanız gerekenleri kontrol ederseniz yaşanabilecek bir problemin önüne geçebilirsiniz. Gökyüzünün sizlere mesajı evren engin bir deniz sizde bu yolun kaptanısınız şimdi sizlere düşen gerek ilişkilerinizde gerek iş hayatınızda yolunuzu net bir şekilde tayin edip rotanızı belirlemek olacaktır. Yaşanmışlıkların verdiği ruhsal yorgunluklara bağlı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

Balık
Gökyüzü bugün maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmelerle sizleri rahatlatacak yeter ki bugünlerde girişimci davranın eleştirilere kulak asmadan bildiğiniz yolda kararlılıkla ilerleyin. Düşüncelerinizi ifade ediş tarzınızla insanların hayranlığını kazanarak imkansız diye düşündüğünüz konularda bile başarı sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kan bağınız olan kişilerden dürüst olmayan nahoş davranışlarla karşılaşabilirsiniz. bu dönemde eskiyle kıyaslamaları bir kenara bırakmalı ve geleceğinizi olumlu yönde şekillendirecek düşüncelerinizi Netleştirerek gerçekleştirmek için bir an evvel adımınızı atmalısınız.
 
Üst