• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

22 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
KOÇ: Bugün, ailevi sorunlarınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.Duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyor ve çevrenizde farklı bir tablo ile tanınıyorsunuz. Bastırdığınız duygularınızı paylaşma ihtiyacı içinde olduğunuz için, sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz. İfade zorluğu yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.

İKİZLER: Ay’ın bulunduğu konum, duygusal konulardan çok, maddi sorunlarınızı ön plana çıkarıyor. Bugün, güven arayışı içindesiniz. Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu parasal nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, birazda sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamalısınız.

YENGEÇ: Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal ilişkileriniz ön plana çıkarıyor. İş yaşantınızda sevmediğiniz kişilerle çalıştığınız zaman, motivasyonunuz düşüyor. Bugün bazı konularda düş kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, karşılaşacağınız olumsuz olaylara karşı hazırlıklı olun ve yaratıcılığınızın engellenmesine izin vermeyin.

ASLAN: Bugün Ay, bilinçaltı duygularınızın artmasına neden olabilir. Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanmalısınız. Uzun süredir düşündüğünüzü konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edeceğinizi göreceksiniz.

BAŞAK: Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu bir gün.

TERAZİ: Serinkanlı ve cana yakın tavırlarınızla çevrenizi bir anda etkiniz altına alabiliyorsunuz. Bugün toplumsal egonuzun yüksek olduğu bir gün olmasına rağmen, duygusal değişime açık olmanızdan dolayı, kişiselliğinizi yeterince ortaya çıkaramayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha belirgin bir şekilde sergileme fırsatı önünüze çıkacak, değerlendirmelisiniz.

AKREP: Yoğun duygularınızla başınız dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz.Ay kombinasyon burcunuz Yengeç’te ilerliyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize geçecek olan farklı fırsatlar söz konusu. Uzun yol planları olanlar için, yaratıcılık isteyen konumlar söz konusu olacak.

YAY: Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket ederek, yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz.

OĞLAK: Ay karşıt burcunuz Yengeç’te ilerlerken, partnerinize karşı duygusal yaklaşım içimde olacaksınız. Güven duygusuyla yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen, karşınızdaki kişilere taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün,yoğun duygu çatışma içinde olmak istemiyorsanız, olayların farklı yönlerini de, düşünmeye çalışın ve esnek olun.

KOVA: Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken . çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

BALIK: Sizin gibi bir su grubu olan Yengeç’te ilerleyen Ay sayesinde, yaratıcılığınız körüklenebilir. Bugün,yapacağınız tüm çalışmalara kişisel özelliklerinizi aktarabilirsiniz. Özellikle partnerinizle ortak aktiviteler içinde yeni bir sosyal çalışma başlatabilirsiniz. Eğlenceli ortamlardan davet alacaksınız. Olumlu değerlendirmelisiniz..
 
Üyelik Tarihi
16 Eki 2012
Konular
188
Mesajlar
494
MFC Puanı
20
AKREP: Yoğun duygularınızla başınız dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz.Ay kombinasyon burcunuz Yengeç’te ilerliyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize geçecek olan farklı fırsatlar söz konusu. Uzun yol planları olanlar için, yaratıcılık isteyen konumlar söz konusu olacak.
 
Üst