• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650
KOÇ: Başarınızın gölgelenmesini istemiyorsanız iş konusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Yatırımcı bir kafa yapısıyla maddi kazançları sorguladığınız bir gün. Harcamalarınız bütçenizi aşabilir.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Herkesten farklı düşünüyorsunuz. Kendinizi ifade ederken bazı koşulların sizi engellediğini görüyorsunuz, canınız sıkılıyor.

İKİZLER: Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi ve iletişim konusunda sorun çıkması, sizde olumsuz bir etki yaratabilir. Yapacağınız her türlü girişimden hızlı sonuçlar almanız her zaman mümkün olmayabilir.

YENGEÇ: Maddi konularda istediğiniz sonucu görmeniz zaman alabilir. Acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz.

ASLAN: Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

BAŞAK: Duygusal anlamda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınızı perçinleyecek aktivitelere ihtiyacınız var. İş yaşantınızda bazı dostlarınızın yardımları ile önemli bazı aşamalar kat edeceksiniz.

TERAZİ: İlişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güveniyor olayları yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı davranıyorsunuz.

AKREP: Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan kişiler olacak. Özellikle mantıklı ve akıllı yaklaşımlarınız, olaylara kısa sürede çözüm getirme tarzınızla her zaman çevrenizde takdir görüyorsunuz.

YAY: İnatçı ve idealist davranışlarınız bazı kişilerin dikkatini çekecek. Özgürce hareket etmek isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni oluşacak başlangıçlarda, motivasyon gücünüz artıyor.

OĞLAK: Öfkenizi içinizde saklama gereği duyup gergin bir gün geçirebilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz kendi şartlarınızı denetiminizden geçiriyorsunuz. Turistik amaçlı seyahatler olabilir.

KOVA: Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapınız olmasına rağmen gün içinde ortaya çıkacak olaylarla ilgili hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Küçük kazalara müsait bir gündesiniz, dikkatli olun.

BALIK: Yatırımlarınızı ve finans konularını gözden geçirmeniz gerekiyor. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Yatırımcı bir kafa yapısıyla maddi kazançları sorguladığınız bir gün.

Elon Musk mı demek istedin??Sorguya çekmek bizim işimiz???
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst