• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
24 Aralık 2019 Salı Günlük Burç Yorumları,Burç,Burç Yorumları,Günlük Burç Yorumları
qv51mg.jpg

Burç,Burç Yorumları,Günlük Burç Yorumları,24 Aralık 2019 Salı Günlük Burç Yorumları,24 Aralık 2019 Günlük Burç ,Aralık günlük burç yorumları 2019, Aylık Burç, Aylık Burç yorumları 2019, Kova Burcu,Yengeç Burcu,İkizler Burcu,Aslan Burcu,Yay Burcu,Oğlak Burcu,Akrep Burcu,Koç Burcu,Boğa Burcu,Terazi Burcu,Başak Burcu


Sevgili Koçlar,
Bugün kendi işlerinizi bitirmekten sorumlu olduğunuzu fark etmelisiniz. Kirli giysilerinizi öylece atıyorsanız ve bulaşıkları bir yığın halinde bırakıyorsanız, sonuçlarını çekmek zorunda kalabilirsiniz. Yaptığınız işlerin sorumluluğunu alın. Bugün çamaşırlarınızı yıkamak ve evinizi temizlemek için mükemmel bir gün. Gün sonunda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.


Sevgili Boğalar,
Bugün işleriniz yolunda gidiyor. Kararlarınız hakkında kendinizden emin olun. Hislerinizin dışa doğru yayılmasına izin verin ve insanlara karşı olan duygularınızı gösterin. Söz verdiyseniz, sözünüzün arkasında durmaya çalışın. Etrafınızdaki insanlara aykırı davrandığınız zaman saygıyı kaybedersiniz. Gücünüzü başkalarından almanın aksine içinizde hissedin.


Sevgili İkizler,
Bugün sözlerinizi takip edin.. Sözleriniz ve tavsiyelerinizle cömert davranabilirsiniz, ancak söz konusu para veya mal olduğunda bu cömertliğinizi biraz kısabilirsiniz. Başkalarına söylediklerinizi kanıtlamak için harika bir zamandasınız. Yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yapın. Odaklanmış ve olumlu bir zihniyet sürdürdüğünüz sürece başarılı olursunuz.


Sevgili Yengeçler,
Bugün diğer insanların başarısızlıkları cesaretinizi kırabilir. Önünüzdeki olası engellerden sizi uyarmak için işaretler olabilir, ancak bu hedefinizden vazgeçmeniz gerektiği anlamına gelmez. Belki de sadece tempoyu yavaşlatmanız veya yeni bir rota seçmeniz gerekecektir. Her iki durumda da, üstlendiğiniz herhangi bir görevi yerine getirmek için gereken azime ve cesarete sahipsiniz.


Sevgili Aslanlar,
Bugün yolunuzdan sapmadan, odaklanın ve elinizdeki görevlere konsantre olun. Neşeli bir gün geçirmeyebilirsiniz, ama her zaman kötülükle birlikte iyiliği de görmelisiniz. İşe gitmek ve tüm gün orada kalmak için günümüzün enerjisini kullanın. Şimdi çalışma zamanı, eğlenceyi biraz daha ertelemelisiniz. Geleceğe yönelik planları şimdilik saklayın, şu anki sorumluluklarınıza yoğunlaşın.


Sevgili Başaklar,
Bugün sizin için çok iyi şeyler gerçekleşiyor olmalı. Bu fırsatı değerlendirin ve enerjiyi doğru kullanın. Kendinizi merkezleyin ve önümüzdeki haftalara bakın. İki ay içerisinde neler yapmak istiyorsunuz? İki yıl sonra nerede olmak istiyorsunuz? Şimdi elinizde olanı değerlendirmenin ve gelecekteki büyümeyi planlamanın zamanı. Sizin için çok fırsat var, bu yüzden zamanınızı boş işlerle harcamayın.


Sevgili Teraziler,
Bugün üzerinde çalıştığınız yeni bir proje hakkında veri toplamak için harika bir gün. Konsantre olun ve önemli bir işte önemli ilerlemeler sağlayın. İşinizde konfor bulun. Bununla birlikte, işinizi size sadece para kazandıran bir şey olarak görmeyin, ruhunuzu beslediğinden de emin olun. Bu sağlıklı bir zihin ve ruh için çok önemlidir.


Sevgili Akrepler,
Düşlemekten ne kadar hoşlandığınız belli. Elbette, bu sizin varlığınızın önemli bir parçası. Ancak, gerçekle yüzleşmeniz gereken zamanın geldiğini fark etmelisiniz. Bugün, parasal konularla, faturalarınızla ilgilenmeniz gereken günlerden biri olabilir. Taktığınız can sıkıcı işlere dikkat edin. Günlerce masanıza yığılmış işleri artık temizleyin. Bahaneler üreterek başarılı olamazsınız.


Sevgili Yaylar,
Enerjinizi hayatınızla bir ilgisi olmayan şeylere harcamayın. Dikkatinizi eldeki görevlere verin ve odaklanın. İşleri halletmek için mükemmel bir gün. Dikkatinizi dağıtacak şeyler yüzünden rahatsız olmayın. Kendi işinize bağlı kalın. Size ait olmayan sorunlarla uğraşmamak için, zaman zaman kulaklarınızı tıkamanız gerekebilir.


Sevgili Oğlaklar,
Bugün genel anlamda sevinç hakim. Başkalarıyla olan iletişimlerden ve zevkli deneyimlerden keyif alacaksınız. İyi zamanların geri dönmesine izin verin. Ego ve duygularınız uyumlu bir şekilde hareket etmeli. Gülmek bulaşıcıdır, o yüzden kulaktan kulağa gülerek devam edin. Gülmeyi seçerseniz çok şey başarabilirsiniz. Pusulanızı ayarlayın, hakim rüzgarları kontrol edin ve yelken açın.


Sevgili Kovalar,
Bugün yeterince ilham verici bir gün değil. Enerjinizin azaldığını, içinizde muhafazakâr bir ton olduğunu fark edebilirsiniz. Bunun doğal döngünün bir parçası olduğunu anlamalısınız. Her zaman ayakta ve aktif olmanız gerektiğini hissetmeyin. Dinlenmek için mola verin ve enerji depolamaya odaklanın. Sinirlerinizi sakinleştirin ve işe başlayın.


Sevgili Balıklar,
Bugün, duygularınızı bastırabilmeniz ve hayatınızda daha fazla istikrar sağlamanız için mükemmel bir gün. Ayaklarınızı sıkıca yere basın ve bu büyük gezegenin yaşayan bir parçası olduğunuzu fark edin. Kendinizi doğadan ayırmayın ve doğaya saygı duyun.
 
Üst