• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

24 Aralık 2020 Perşembe Günün Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650
Bugün sizlerle çocukları için her şeyi göze alan Mary Ann Webster'ın hüzünlü hikayesini paylaşacağım :(
Dünyadaki tüm anneler, çocuklarının mutluluğu için elinden ne geliyorsa yapmaya hazırdır. Mary Ann Webster isimli bu cesur kadın da, eşini kaybedip amansız bir hastalığın pençesine düştükten sonra çocuklarına bakabilmek için; zorbalıklara ve türlü zorluklara göğüs gerdi. ?
Londra'da sıradan bir hayat yaşayan Mary’nin tek hayali büyük bir aile kurmaktı. Bu hayali gerçekleşti ve 29 yaşında Thomas Bevan ile evlendi. Çiftin bu evlilikten 4 çocukları oldu.
Talihsiz kadının sağlık sorunları kas ve eklem ağrılarıyla başladı. Doktorlar ise hastalığa çare bulamıyor hatta tanı bile koyamıyordu çünkü Akromegali adı verilen bu hastalığın 20. yüzyılın başlarında tanısı bile son derece zordu.
Mary’nin hastalığı ilerledikçe semptomlar da farklılık göstermeye başladı fakat onu seven eşi Bay Bevan ise karısından bir an olsun desteğini esirgemedi. Ne yazık ki 11 yıllık mutlu bir evliliğin ardından Thomas Bevan hayata gözlerini yumdu.
Mary eşinin vefatından sonra çocuklarına bakabilmek için her işi kabul etmeye hazırdı. Ne yazık ki görünüşü nedeniyle iş bulamadı ta ki Mary Dünyanın En Çirkin Kadın Yarışması'nı duyuncaya kadar...
Yarışmanın ödülü oldukça iyiydi bu nedenle Mary, yarışmaya katılmaya karar verdi ve kazandı da ancak hayatı bu noktadan sonra zorlaştı. Gazetelerde, Mary Ann Webster hakkında onur kırıcı makaleler yazılmaya başladı. Mary, tüm bunlara göğüs gerdi ve durumunu paraya dönüştürdü.
Sıra dışı görüntüsünü vurgulayan kıyafetler giyerek sirklerde çalışmaya başladı. Onun için alay konusu olmanın, zorbalığa uğramanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliriz fakat çocuklarının iyiliği için tüm zorluklarının üstesinden geldi.
Hayatının geri kalanını sirklerde geçiren Mary, 1933’te 59 yaşındayken yaşama veda etti.
Sevgi dolu bir annenin bu zorlu mücadelesi, annelerin yeri gelince nelere göğüs gereceğini kanıtlıyor!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst