• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

24 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Koç Burcu

Enerjisi yüksek keyifli bir güne uyanmanın keyfini sürün bugün. Sevdiklerinizle bir arada olmanın yüksek enerjisi sizi kendinize getirecek. Özel yaşamınızda yeni bir ilişkinin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla daha fazla vakit geçirerek onu iyice tanımaya çalışın. Farklı özelliklerini öğrenerek ilişkiyi daha ileriye götürmekten vazgeçebilirsiniz. Yeni yıl için hem özel hem de iş yaşamınızda yapacaklarınızı planlamalı ve kendinize zaman ayırarak kişisel bakımınıza ve sağlığınıza önem göstermelisiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu tevazunun yüceliği ile yükseltebilmenin iyi niyet ve samimiyetimi muhafaza ederek saflığımı muhafaza edebilmenin şükründeyim. Meleklerimin benimle olduğunu biliyor inançlarımı güçlendirerek yaşayabilmenin gücü ile besleniyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Kırmızı




Boğa Burcu

Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için kendi yakınlarınız ve dostlarınız aracılığı ile tanıdığınız insanlardan destek alabilir farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Boğa’lar sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç acele etmemelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız engeller ve başkalarının ön plana geçme isteği ile size karşı yapılan haksızlıkların farkına varılacağı haklılığınızın ortaya çıkacağı bir süreçtesiniz.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve huzurluyum. Yüksek zekam şimdi faaliyette başarıya ulaşmam emeğimin karşılığını almam için beni büyük bir güçle desteklemekte. Sahip olduğum muhteşem enerji ve denge şimdi yaşamımın her alanında etkili ve olumlu sonuçları beraberinde getiriyor.
Günün Kristali: Ametist
Günün Rengi: Kırmızı




İkizler Burcu

Bugün aile bireyleri ve özel yaşamınızla ilgili kararlar almayı düşünüyorsanız sağ duyulu davranmayı elden bırakmayın. Şu anda aldığınız kararlardan daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Fakat geri dönüşü olmayan yollara girmiş olabilirsiniz. Olayları değerlendirirken öfkenizi ve duygusallığınızı dengede tutmayı başarırsanız kendi faydanıza olacak şekilde objektif değerlendirmeler yapabileceksiniz. Bekar İkizler sizlerde romantic sevgi ve saygı dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Duygularım samimiyetim benim öz değerlerimdir. Öz değerlerimi seviyor sahip çıkıyor bana ve duygularıma saygı göstermeyen tüm insanları yaşamımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Sevgiyle besleniyor inançlarım sayesinde mucizelerimi yaşıyor yaşama Aşkla daha çok bağlanıyorum.
Günün Kristali: Kristal Kuvars
Günün Rengi: Kırmızı




Yengeç Burcu

Hüzünlerinizi kaygılarınızı arkanızda bırakarak iş ve özel hayatınızda kendinizi son derece enerjik ve huzurlu hissedeceksiniz. Çözüme kavuşturmakta zorlandığınız dikkat gerektiren konuları bugün gündeminize almalısınız. İş arıyorsanız görüşmeler için oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizle sevdiğiniz insanın arasında kalabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Hiç kimsenin sizi bir seçim yapmak zorunda bırakmasına izin vermeden adil olanı yapmalısınız. Gün sizin gününüz cesaretli davranın ve gelen olumlu enerjinin bilinciyle adımlarınızı atmaktan çekinmeyin. Beraberliği devam edenler ise her türlü sürpriz ve yeniliğe hazır olmanız gereken bir gün sizler için.
Günün Olumlaması: Güneşin ışığıyla aydınlanan ruhumu, benliğimi ve kimliğimi seviyorum. Sahip olduğum her şey benim hazinemdir. Yeteneklerimi sürekli geliştiriyor, mesleğimde başarıyla ilerliyorum. Sağlıklı ve zindeyim.
Günün Kristali: Kyanit
Günün Rengi: Kırmızı




Aslan Burcu

Uzun zamandır emek verdiğiniz mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanla birlikte iş hayatınızı ilgilendiren konularda ortak kararlar alarak maddi şartlarınızı daha iyi seviyelere taşımak için önemli bir başlangıç yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sabır Sevgi Saygı, Bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyor, İşime sevdiklerime kendime Karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor ve gerçekleşeceğine inanıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Günün Rengi: Kırmızı




Başak Burcu

Gökyüzü bugün hırs ve öfkenizin getireceği zararlar konusunda uyarıyor sizleri. Kendinize haksızlık edildiğini düşündüğünüz bir konuda tepkileriniz oldukça şiddetli olabilir karşınızda ki insanlara zarar verebilir ve aynı şekilde karşılığı görebilirsiniz. Hırsınızın sizi telafisi olmayan bir yola sokmasına izin vermeyin. İş hayatınızda mümkün olduğunca önemli görüşmelerinizi bugün yapmamaya gayret gösterin. Özel yaşamınızda ise bitmez dediğiniz bir ilişkiniz bir anda bitebilir… Bekar Başak’lar bugün hiç beklemediğiniz şekilde gelişen olaylarla duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Sitrin




Terazi Burcu

Gökyüzü bugün aşk hayatınız duygularınızın getireceği gelişmelere dikkat çekmekte. Beraber olduğunuz insana daha fazla yakınlık göstermelisiniz. Sevdiğiniz insanı yapmadığı şeylerle suçlamamalı ve ona karşı anlayışlı ve adil davranmalısınız. Göreceksiniz ki, Adını bildiğiniz mutluluk hiçte uzağınızda değilmiş, Sevip sevilmenin kutsallığı dağılan ruhunuzu nasıl da toparlayacak… Ailevi konularda ise önemli bir probleminizin üstesinden gelebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Kazandığım her bir liramda emeğimin mücadelemin alın terimin hakkı vardır. Hak ederek kazandığımı bilinçsizce harcamam. Başkalarının hakkımla sahip olduklarımı elimden almasına izin vermem. Böylelikle onların zararlarından korunmuş olurum.
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Kırmızı




Akrep Burcu

Gökyüzü bugün yakınlarınızla ilişkileriniz konusunda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Daha önce zarar görmüş olduğunuz halde her şeyi unutur tarzda kucak açacağınız insanlara karşı iki kere düşünerek hareket etmeniz olabilecek olumsuz olayların önüne geçecektir. Evveliyatında tecrübe ettiğiniz halde çok ciddi zararlar görebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmediğiniz takdirde bunu yaşamanız da kaçınılmazdır.. Özel yaşamınızda ise eş ve sevgilinize duyduğunuz aşk daha da alevlenecek ve aşkın tüm coşkusunu yaşayacaksınız.
Günün Olumlaması: Ey beni ben yapan yüce ruhum olumsuz tüm enerjilerimden arınıyorum. Zorda kaldığım mecbur hissettiğim için verdiğim sözleri ettiğim yeminleri bozuyorum. Mutluluğu huzuru hak ettiğime inanıyor tüm güzellikleri ruhuma bedenime yaşamıma sevgi ile çekiyor ve başarılı sonuçlar elde ediyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Günün rengi: Kırmızı




Yay Burcu

Gökyüzü bugün iç huzurunuzu yakalayabilmiş olmanın huzuru ile günün her saatini keyifle geçirerek zihinsel konsantrasyonunuzun oldukça yüksek olduğuna işaret etmekte. Bugün evinizle ilgili değişiklikler yenilenme içinde oldukça uygun bir gün. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenin, Sezgilerinizin sesine kulak verin ve ilerleyin olumlu sonuçlar elde edeceğinize emin olabilirsiniz. Bekar Yay’lar ruh ve bedeninizde ki olumlu değişimin etkisi ile karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacaksınız.
Günün Olumlaması: Aklımı ilimle yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim, Düşünüyor üretiyor kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor haksızlık yapmıyor haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor yaşamımda severek yer veriyorum.
Günün Kristali: Ametist
Günün Rengi: Kırmızı




Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün oldukça kırılgan bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Fakat duygusallığınızı kendi içinizde yaşayacak adeta içinde bulunduğunuz çıkmazdan bir hamle de çok daha güçlü bir halde çıkarak cesur adımlarla isteklerinize doğru koşar adım ilerlemeye başlayacaksınız. Kırıla kırıla güçlü olmayı öğrendiniz… Özel yaşamınızda ise; Bugün katıldığınız bir davet ya da toplantı da ilgi odağı olabilir işinizle ilgili pek çok maddi anlamda da kazançlı çıkacağınız teklif alabilirsiniz. Şans sizden yana… Evli ve çocuk sahibi Oğlaklar sizler içinde çocuğunuzla iletişimin mükemmel olduğu aile olmanın keyfini çıkaracağınız keyifli bir gün…
Günün Olumlaması: Ruhumda biriktirdiğim tüm enerjileri sevgiyle bütünleştiriyor, Başta kendim olmak üzere bütünün hayrına kullanmayı seçiyorum. Yaşamımda sağlık mutluluk huzur ve bol para var. Sevgiyle emek verdiğim her şeyin mükafatını alıyor yaşam yolunda güvenle ilerliyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Labradorit




Kova Burcu

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda konular üzerinde bir hayli düşünceli olup kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Emin olun sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Bugün alım satımlar konusunda da çok şanslısınız. Uzun zamandır satışta olan bir taşınmanız için önemli bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir düşünceniz söz konusu ise günü iyi değerlendirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Her zorlandığımda beni ayağa kaldıran ve yaşama tutunduran kutsal aşka şükürler olsun. Her nefeste aşkı soluyor, her adımda aşkla yürüyorum. Eşimi aşkla seviyor, ruhumu ruhu ile tamamlıyorum. Aşkla seviliyor, aşkla gelişiyor, aşkla ebedi mutluluğu yaşıyor ve yaşatıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Günün Rengi: Kırmızı




Balık Burcu

Bugün; Kadın ve erkek ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile bireyleriniz de bu durumun içinde olabilirler. Duygusal konularda uzlaşı sağlamanız oldukça güçtür. Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım iyi olanaklara sahibim iyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.
Günün Kristali: Kedi gözü
Günün Rengi: Kırmızı
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
KOÇ: Senin değerini kaybettiğinde anlıyorlar. Senin gibi güler yüzlü, tatlı bir insanın kalbini kırmaktan ne anlıyor bu insanlar.

BOĞA: Annen seni mübarek günde mi doğurdu bilmem. O kadar tatlı bir insansın ki ama hala üzüyor seni.

İKİZLER: İkizlerle iyi geçinin aksi takdirde sonuçlarından kimse sorumlu değildir. Dobra,dediğim dedik ve baskın karakterlidir canını yediğim.

YENGEÇ: Sen huzursuzluk çıkmasın diye alttan aldıkça tepene çıkıyo insanlar. Boşver şunları be kimse senden değerli değil.

ASLAN: İnsanlar senin kıymetini hiç bilmiyor be odun mu bunlar? hödük mü? Bir gün seni kaybederlerse mumla ararlar.

BAŞAK: İnsanlara mesafeli yada soğuk geliyosun ama içindeki canayakınlık ve sevecenliği görmek için seni daha yakından tanımaları gerekiyor.

TERAZİ: Bu aralar yeni insanlarla tanışabilirsin. Aralarından biri hayatının aşkı da olabilir. Bakımlı gezmende fayda var.

AKREP: Arkandan konuşan iş çeviren çok insan var ama özgüvenli, cool ve takmaz tavırlarınla onları alt ediyorsun. Müthişsin.

YAY: Geçmişe ve geleceğe fazla takılma sen rahat birisin anı yaşa ve şunu düşün 'kimse benden değerli değil.'

OĞLAK: Mücadeleci ve hırslı ruhun herkesin başını döndürmeye yetiyor. Sevdiklerinin arkasında duruyosun ama değer bilen kim.

KOVA: Özgüvenine hayranım. Girdiğin her ortamda resmen ben burdayım diyosun. Kıskançlıktan çatlayanlar var bu yüzden.

BALIK: Sezgilerin o kadar güçlü ki önceden aldığın önlemlerle kimsenin sana zarar vermesine izin vermiyorsun. Aynen devam
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
BOĞA: Annen seni mübarek günde mi doğurdu bilmem. O kadar tatlı bir insansın ki ama hala üzüyor seni.

:D:D Anneme sormam lazım ;d
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
YAY: Geçmişe ve geleceğe fazla takılma sen rahat birisin anı yaşa ve şunu düşün 'kimse benden değerli değil.'

;t14
 
Üst