• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

24 Nisan 2017 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

ArtemiS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Mar 2010
Konular
713
Mesajlar
3,883
MFC Puanı
33,400
24 Nisan 2017 Pazartesi Günlük Burç Yorumları


KOÇ BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bu hafta aile içinde ve işinizde önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Aileye yeni katılacak üyeler heyecan yaratacak. İş konusunda ise yeni bir teklif alma ihtimaliniz oldukça yüksek. Parasal konularda adım atarken çok tutarsızsınız. Kimi zaman çok düzensiz harcamalar yapabiliyorsunuz ve bu sizi son günlerde zora sokacağa benziyor.

BOĞA BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Aşk hayatınızda gelişmeleriniz var. Alacağınız kararlar sizi mutluluğa bir adım daha yaklaştırabilir. Sakin ve olumlu düşünün. İş arkadaşlarınızla hafta başı yaşayacağınız küçük tartışmalar tüm haftanızı zehir edebilir. Yanlış anlaşılmalara neden olmamak için açık olmalısınız.

İKİZLER BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün sizin için bir süredir beklediğiniz haberleri alacağınız bir gün. Yeni bir başlangıç yapmaya hazır olun. Aslında bütün bunlara hazırlıklıydınız ama son günlerde heyecanınız arttı. Şimdi sakin olup hayatınıza doğru olan yönü vermelisiniz. Rahatlamaya çalışmalısınız.

YENGEÇ BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Son zamanlarda gergin ve sinirlisiniz. Yoğun iş temposu sizi bir hayli yormuşa benziyor. Bir süre dinlenmeniz iyi gelecektir. Aksi takdirde gerek arkadaşlarınız gerekse partnerinizle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Yeni yatırımlarla ilgili cazip teklifler alabilirsiniz. Mutlaka uzmanlarından fikir almalısınız.

ASLAN BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bu hafta başı çok neşelisiniz etrafınıza yaydığınız pozitif enerji sayesinde tanıdık tanımadık herkes size ilgiyle bakıyor. Hafta sonuna doğru can sıkıcı birkaç konuda yaşayacağınız tartışmalar da kısa sürede çözüm bulacak. Özel hayatınızda da renkli bir hafta sizi bekliyor. Bu hafta sizin tadını çıkarız.

BAŞAK BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün aşırı tempolu birgün sizi bekliyor. Neyse ki bunun için enerjiniz oldukça yerinde. Sadece dikkat ve konsantrasyonunuzun dağılmaması için gayret etmelisiniz. Son zamanlarda hakkınızda söylenenler canınızı sıkmaya başladı. Aslında korumaya çalıştıklarınız sizin kadar özenli değil. Oturup detaylıca konuşmanızda fayda var.

TERAZİ BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Hafta sonundan kalan yorgunluğunuzun hafta başına yansımış olması moralinizi bozuyor olabilir. Konsantrasyon ve odak sorunu yaşıyorsunuz. Bugünü kazasız belasız atlatmak için sakin olmaya çalışmalısınız. Ödemelerinizle ilgili ciddi sorunlar kapıya dayanmak üzere. Hızla tedbir almanızda fayda var.

AKREP BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yaptığınız işler sonuç verecek ve maddi anlamda dişe dokunur bir kazanç elde edeceksiniz. Bunun heyecanı ile yanlış harcamalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Bugünlerde uzaklardan bir misafiriniz gelebilir. Eski günleri anımsamak ve birlikte vakit geçirmek iyi gelecektir.

YAY BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım- 22 Aralık)

Bu günlerde algılarınız çok açık. Size kimin nasıl baktığını görüyor ve hakkınızda söylenenlerin kaynağını hissedebiliyorsunuz. Bu meseleyi büyütmeden kesin çözüm için mantığınızın devrede olmasına dikkat edin. Akılcı yaklaşımlar size her zaman kazandırdı. Kısa yürüyüşler sağlığınıza iyi gelecektir, ihmal etmeyin.

OĞLAK BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Kariyerinizin dönüm noktası olabilecek bir haftaya başladınız. Enerji seviyeniz tam olmasını istediğiniz gibi. Başarınızın sonuçlarını fazlasıyla alacaksınız. Hafta sonuna kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın. Bir süredir devam eden baş ağrılarınız sizi daha fazla üzmeden bir doktora görünseniz iyi olacak.

KOVA BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün sizin için sendromlu başlamış olabilir. Daha çalışmaya yeni başlamış olmanıza rağmen bir an evvel bitmesini isteyeceksiniz. Zaten bir süredir işe gelirken ayaklarınız geri geri gidiyor. Bu zorlu dönemlerde bir an evvel bu duygudan kurtulmalısınız. Unutmayın yükklü ödemeler sizi bekliyor.

BALIK BURCU 24 Nisan Pazartesi 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Özel hayatınızdaki sorunlar sizi çok üzüyor. Ama unutmayın ki sizin duygusallığınızın bunda payı çok yüksek. Partnerinizle oturup açık açık konuşmanız her ikinize de iyi gelebilir. İşyerinde yeni gelişmeler sizin kararlarınızı bekliyor. Önemli kararlar vereceğiniz bir haftaya girdiniz.




 
Üst