• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

24 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Koç Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün senin için keyifli bir gün. Tabi geçmiş hatalarına bakıp bakıp canını sıkmazsan. Ailene olan düşkünlüğün yakın çevren tarafından taktir edilecek. Maddi anlamda bugün elin rahatlayabilir.


Boğa Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Parasal konularda sıkıntılı bir dönemdesin. Bugün eline geçecek olan para seni baya rahatlatacak. Uzun zamandır işinle ilgili belirsizlik bugün netleşebilir. Olaylara pozitif bakmaya çalışmalısın.


Yay Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün alış veriş çılgınları gibi oraya buraya para dökebilirsin. Biraz daha düşünerek harcama yapmanda fayda var. Uzun zamandır aramadığın dostlarını arayıp kendini hatırlatmasın yoksa ilişkilerini düzeltmekte zorlanabilirsin.


Balık Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün içinde tuhaf bir heyecan uyanabilir. Duygularını açığa vurmalısın. Çünkü insanlar ciddi duruşundan dolayı sana yaklasamiyor. Ailenle ilgili ufak bir sorun yaşayabilirsin bugün, fazla büyütmemen de fayda var.


Başak Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün sevgilinle uzun bir yolculuğa çıkabilirsin. Romantik tavrın seni yine vazgeçilmez kılacak. Kariyerinle ilgili attığın adımların sonucu da bugün eline ulasabilir. Hayata olumlu bakmaya devam...


Aslan Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu :

Bedenen çok yorulduğun bir gün olabilir. Kendine fiziksel olarak çok yükleniyorsun. İçine kapanıp hayatı çekilmez kılmak yerine sevdiklerine içini açmalısın. Bugün senin için değişim günü olabilir, kendin için çabalamalısın...


Akrep Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün şansın açık. Yeni girdiğin ortamlarda ilgi odağısın. Yine de çok fazla kalabalık olmayan ortamları tercih ediyorsun. Bugün kendini ihmal etmemeli beslenmene dikkat etmelisin.


Oğlak Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün güneş senin için doğuyor desek yeri var. Güzel bir gün seni bekliyor. Kararlı tavrın ve geri adım atmayışınla çevrendekileri bugün zorlayacaksın. Biraz daha ılımlı olmaya çalışmalısın.

Yengeç Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün kaprislerinle insanları bezdirebilirsin. Herkesin sana tahammül etmesini bekliyorsun. Bugün çevrenden bu yönde eleştiriler alabilirsin. Bozulup kırılmak yerine kendini eleştirmende fayda var.


Terazi Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün dünyada ki varlığını sorguluyorsun. Kendine haksızlık etmemelisin. Fazlasıyla adaletli ve iyi bir insansın. Keyfini yerine getirecek gelişmeler olabilir bugün . Sen her daim olumlu olmaya çalışmalısın.


İkizler Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün kararsızlıkta sınır tanımayacaksın. Ne istediğini bilmez bir halin var. Biraz daha sakin düşünüp karar alırsan senin için daha iyi olur. Uzun zamandır evinle ilgili yapmak istediğin değişikliği bugün gerçekleştirebilirsin.

Kova Burcu 24 Temmuz Günlük Burç Yorumu ;

Bugün güne halsiz başlayabilirsin. Alışkın olmadığın bir düzenin içinde kendini yorgun hissediyorsun. Yine de mutlu olmak için her zamanki gibi pozitifsin. Böyle olmaya devam et. Bugün özel hayatınla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.
 
Üst