• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

25 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Koç Burcu

Bugün yakın çevrenizde ki insanları tanımakta zorluk çekebilir, Davranışlarına mana vermekte zorlanabilirsiniz. Müdahale etmeden akışa ayak uydurmanız akıllıca olacaktır. Kendinizi baskı altına alır ve yaşananları anlamaya çalışmak için vakit harcarsanız hoş olmayan tepkiler alabilir durduk yere tartışmaların içine çekilebilirsiniz. Siz işinize bakın insanların üzerinde olumlu etkiler bırakacağınız hayranlık uyandıracağınız bir gündesiniz bu etkinin bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizin yaklaşımları duygu ve aşk doludur bugün….
Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.
Günün Kristali: Pirit
Günün Rengi: Nar çiçeği




Boğa Burcu

Gökyüzü bugün kendinizi bitkin ve halsiz hissederek güne başlayabileceğinize işaret etmekte. Bedeninizi yormadan yapacağınız egzersizler kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Maddi anlamda şanslı bir gündesiniz geri giden gerçekleşmeyen iş ve projeleriniz bugün süpriz bir şekilde önünüze gelebilir. Hızlı gelişmelerle moral bulacak işlerinizin altından başarı ile kalkacaksınız. Özel yaşamınızda ise eski sevgilinizle karşılaşabilir duygu dolu anlar yaşayabilirsiniz….
Günün Olumlaması: Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim. Gereksinim duyduğum her şey içimde zaten var. Geçmişte zorda kaldığım için, yaşamımı idame ettirmek için ettiğim bütün yeminlerimi ve kararlarımı bozuyorum. Bu kararların üzerimde devam eden etkilerinden tamamen özgürleşiyor ve gerçek huzuru yaşıyorum.
Günün kristali: Rodokrozit
Günün rengi: Beyaz




İkizler Burcu

Bugün çalışma arkadaşlarınızın manidar sözlerini keskin zekanızla karşılıksız bırakmadan hareket edin. Zihninizi karıştırıp sizi işinizden alıkoymalarına izin vermeyin. Yıldızınızın yükselmeye başladığı keyifli bir dönemdey ken kelimeler sizi meşgul etmemeli. Ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz. Sözünü aklınıza getirin ve işinize dört elle sarılarak hareket edin. Özel yaşamınızda ise aşk aşk aşk… Hakim, Evli İkizler ilişkinizde ki heyecanın eskisi gibi olduğunu düşünmüyor ve kaygılanıyorsanız bu günler sizin için biçilmiş kaftan değerlendirin…
Günün Olumlaması: Güneşin ışığıyla aydınlanan ruhumu benliğimi kimliğimi seviyorum. Sahip olduğum her şey benim hazinemdir. Yeteneklerimi sürekli geliştiriyor mesleğimde başarıyla ilerliyorum. Sağlıklı ve zindeyim.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Çeroit




Yengeç Burcu

Gökyüzü bugün yolculuklarla ilgili yaşanabilecek sıkıntılara karşı uyarıyor sizleri. İptaller gecikmeler söz konusu olabilir. İşiniz gereği birlikte yolculuk etmek zorunda kalacağınız insanların engelleri ile karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda ise yaşça sizden büyük insanların sorunları ile ilgilenebilir onlara manevi destek vermiş olmanın mükafatını ilahi bir şekilde alabilirsiniz. Bekar Yengeç’ler aynı anda birden fazla insanın ilgisi karşısında nasıl davranacağınızı belirlemek zor olabilir… En iyisi sezgilerinize güvenmek olmalı…
Günün Olumlaması: Ruhumda beni geliştiren yönlendiren öğreten sevgi dolu bir bilge var. Ben onun öğretilerine kulak verdiğimde madalyonun diğer yüzünü görür ve gerçeklerle karşılaşırım. Gördüğüm gerçekler doğruluğa giden yolda benim rehberimdir.
Günün Kristali: Beril
Günün Rengi: Beyaz




Aslan Burcu

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda olan biten her şeyi kontrol altında tutarak hareket etmenin getireceği faydalara işaret etmekte. Olası pek çok problemin önüne geçebilir yerinde kararlarınızla özellikle iş hayatınızda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Eş yada sevgilinizle iletişime önem verin ve onu anladığınızı onun sorunları ile yakından ilgilendiğinizi gösteren davranışlar içinde olun…
Günün olumlaması: Kendime haksızlık ve baskı uygulamaktan vazgeçiyorum. Kendime güvenerek isteklerime doğru emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Lal
Günün Rengi: Beyaz




Başak Burcu

Gökyüzü bugün iş ve eğitim hayatınızda beklentilerinizin dışında olası olaylar yaşanabileceğine işaret etmekte. Her şeye müdahale etmeye kalkmadan sabırlı davranmak günün şifresi sizler için. Müdahale içinde bulunduğunuz durumu daha da zorlaştıracaktır. Akşam saatlerinde gerginlikler geçecek ve her şey yerli yerine oturmaya başlayacaktır. Özel yaşamınızda ise aile bireyleri ile tartışmalar fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Bugün ne kadar sabırlı davranırsanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Sabır göstermek zor olsa bile elinizden geleni yapın….
Günün Olumlaması: Yasamın bana sunduğu her şeyi olumlu olumsuz diye yargilamdan sevgiyle kabul ediyorum. İnanıyor güveniyor degisim enerjisini tüm kalbimle kabul ediyor rahatsızlıklarimdan rahata güvensizliklerinden güvene
Günün Kristali: Turkuaz
Günün Rengi: Beyaz




Terazi Burcu

Uykusuz bir gece geçirerek güne uyanabilirsiniz. Bu etki sizi son derece agresif alıngan ve her söylenen kelimenin altında bir mana çıkaran bir tutum içinde olmanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın ve kırıcı davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Bulunduğunuz yerde davranışlarınız anlaşılmayacağı gibi insanların size olan olumlu bakış açısıda değişebilir. Özel yaşamınızda da aynı etkiler söz konusu geçmişte yaşanan tartışmaları gündeme taşımak ilişkinizi olumsuz etkiler ve sonucunda kırılan bir kalp ve sonlanan bir ilişkiniz olsun istemeziniz.
Gunün Olumlaması: Kendimi ruhumun sezgilerimin ve yasanmisliklarimin verdigi olgunluklarla keşfe çıktığım çok özel zamanlardayim. Yanlistan dogruya inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayim.Zafiyetlerimden arınıyor zayıf yanlarımı sevgiyle inançla güçlendirerek keşfettiğim benliğimde yenileniyor ve güneş gibi ışık saçıyorum.
Günün rengi: Beyaz
Günün Kristali: Akuamarin




Akrep Burcu

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda farkına varamadığınız sizden saklanan gerçeklerin gün yüzüne çıkabileceğine işaret etmekte. Sarsıcı bir uyanış belki yaşayacağınız ama bilmelisiniz ki kendinizi buluyor yaşamınızda kime değer verip kime değer vermemeniz gerektiğini öğreniyorsunuz. Yolunuzu çizeceğiniz güçlü bir dönemi karşılamanın sancıları sizi biraz yorsa da unutmayın ki emek vermeden yürümek yürümeden koşmak yok….
Günün Olumlaması: Gözümde ki perdenin aralanması ile yalanı doğru ile karanlığı aydınlıkla yenebilmenin feyzindeyim. Seçimlerimi sezgimi aklımla birleştirerek yapıyor, Hayatımda önceliği daima kendi doğrularıma yer vererek yaşıyorum. Tüm kötü düşüncelerimi ruhumdan ve bilinçaltımdan söküp atıyor. İnancımın merhametini irademin gücünü kendime rehber edip güçlenerek yarınlara ilerliyorum.
Günün Kristali: Lapis lazuli
Günün Rengi: Beyaz




Yay Burcu

Gökyüzü bugün ailevi konularda yaşanabilecek hassasiyet gerektiren konular olabileceğine işaret etmekte. Yetişkin çocuklarınızın hayatları ile ilgili önemli gelişmeler olabilir olumlu ya da olumsuz. Ailece ortak kararlar almalı ve mümkün olduğu kadar objektif kararlar vermelisiniz. İş hayatınızda da yanılgılar söz konusu olabilir. Kimlerle çalıştığınızı gözden geçirin özellikle de yeni tanıştığınız ya da ilk kez çalıştığınız insanlara….
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapıyor zihnimin derinliklerine iniyor beni yoran meşgul eden tüm düşüncelerimi güçlü inancımla zihnimden kalbimden ruhumdan temizliyor. Zihnimi kalbimi ruhumu aşkla dolduruyor, Yaşamı aşkla yaşıyor işimi aşkla yapıyor doğan her günle yenileniyorum…
Günün Kristali: Topaz
Günün Rengi: Beyaz





Oğlak Burcu

Gökyüzü kariyerinizi yükseltecek yeteneklerinizn hakkını verecek imkanlarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Yaşamın size sunduğu bu olumlu etkiyi profosyonelce değerlendirmeli ve geçmişte yaşanan olumsuzluklara saplanıp kalmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçtiğimiz günlerde gergin davranışlarınız eş ya da sevgilinizi incitmiş olabilir, İlişkinize gerginlikleri yansıtmamayı öğrenmeli ve sevdiğiniz insanın kırılan gururunu okşayarak ilişkinizi güçlendirmelisiniz…
Günün Olumlaması: Aşk şiir olup dökülüyor dilimden, Sevginin barışçı gücü yaşamımı kuşatıyor renk cümbüşü ile, Ruhum bedenim zihnim gençleşiyor doğan her günle, Aşkın gücünü deneyimliyor tevekkül ediyor hayatın sırrına erdikçe kapıları bir bir aralıyor başarıdan başarıya hızla yol alıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Beyaz




Kova Burcu

Gökyüzü bugün birlikte çalıştığınız insanlardan kaynaklanan gecikmelere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Finansal anlamda zarar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda da kendi yakınlarınızın sizi ilgilendiren bir konuda size bilgi vermeden yaptıkları görüşme konuşma gibi konular başınızı ağrıtabilir. İletişimle ilgili problemleri minimalize etmek için bir hayli çaba göstermeniz gereken bir gündesiniz. Bekar Kova’lar bugün daha once tanışıp iletişim halinde olduğunuz bir insanın yakın ilgisi ve size olan duygularını açıkça ifade etmesi sizi şaşırtabilir…
Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyor. Aşk’ın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik huzur ve sağlıkla yaşıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Günün Rengi: Beyaz




Balık Burcu

Gökyüzü bugün resmi dairelerle ilgili yaşanabilecek problemlere işaret etmekte. Siz öğrenciyseniz öğretmenlerinizle sorunlar yaşanabilir. Bankalar krediler ödenmesi gereken faturalar la ilgili resmi daire evraklar gibi konularda dikkatli olmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise eşiniz kendi yakınları yada çalışanları ile ilgili stresli bir gün geçirebilir ve bu hali size yansıyabilir. Tepki ye tepkiyle karşılık verirseniz tartışmalar söz konusu olabilir. Bekar Balık’lar sizler de arkadaşlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilir, Anlamsız alınganlıklarla kırıcı davranışlar içinde olabilirsiniz….
Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla sahteyi gerçekle öfkeyi sevgiyle yendim ve fark ettim’ ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğine idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrü ile günü bütünün hayrına en güzel hali ile değerlendirmeye niyet ettim.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Beyaz
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
KOÇ: Koç inatçılığıyla ünlüdür. İnatlaşmayın koç burcuyla.

BOĞA: Boğa sabırsızdır. Her şey hemen olsun ister.

İKİZLER: İkizler mutsuz olduğu zaman tüm dünyayı karşısına alabilir.

YENGEÇ: Yengeç kötü niyetli değildir. Beceremez kötü olmayı.

ASLAN: Aslan kafasına göre yaşamayı sever.

BAŞAK: Başak narin bir kalbe sahiptir. Dikkat edin.

TERAZİ: Terazi emir almaktan asla hoşlanmaz.

AKREP: Akrep duyarlıdır kendisinden çok etrafındakileri düşünür.

YAY: Yay mantığıyla hareket eder ve hata yapmaz.

OĞLAK: Oğlak kendi gibi olanları hayatına alır.

KOVA: Kova kalbinin sesini dinler ve kolay kolay yanılmaz

BALIK: Balık intikam peşine düşerse asla affetmez.
 
Üst