• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

27 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Koç Burcu

Bugün oldukça formunuzdasınız. Aynı anda hem başarmak hem de memnun etmek motive olacak, oldukça iyi vakit geçireceksiniz.


Boğa Burcu

İçinde bulunduğunuz geçiş döneminde, seyahat etmek ve eğitimle ilgili planlarınız size yardımcı olabilir. Kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak hedefler belirlemek isteyebilirsiniz.


İkizler Burcu

Merakınız ve hevesiniz, bugün tanışacağınız kişiler tarafından fark edilebilir boyutta olacak. Enerjinizi açığa çıkarmak için uygun bir yol bulabilirsiniz.



Yengeç Burcu

Kariyeriniz yükselişte. Tüm dikkatler sizin üzerinizde olabilir, zam ya da terfi alabilirsiniz.



Aslan Burcu

Bulunmanız gereken ideal yer, bir sınıf ya da bir topluluk önü olmalı. Pozitif ve gelişime açık olacağınız bu dönem, eğitim vermeniz için oldukça uygun olabilir.



Başak Burcu

Bugünlerde, dışarıdan size destek olan bir kaynak keşfedebilirsiniz. Akrabalarınız ya da potansiyel yatırımcılar, yapmak istediğiniz şeyde potansiyel görebilir.

Terazi Burcu

Bugünlerde kendinizi her konuda ilgili hissedebilirsiniz. Size yakın olan kişiler için, oldukça sıcak ve ilgi dolu bir dönem olabilir.


Akrep Burcu

Daha sağlıklı olabilmek için yeni yöntemler keşfedebilirsiniz. Çeşitli beslenme ya da egzersiz programlarını incelemek isteyebilirsiniz.


Yay Burcu

Yaratıcılığınızın oldukça artacağı bir dönemdesiniz. Yaratıcı planlarınızı gerçekleştirmek için işbirlikleri yapabilirsiniz.



Oğlak Burcu

Evinizde gözden kaçmayacak bir hareketlilik söz konusu olabilir. Pozitif gelişmelerle dolu bir yenilenme sürecine girebilirsiniz.


Kova Burcu

Sizi gönüllü olarak destekleyen kişilere planlarınızdan bahsetmek için oldukça uygun bir zaman. Konuyla ilgili araştırmalara başlamak için iyi bir zaman gibi görünüyor.


Balık Burcu

Bugünlerde, ihtiyacınız olan desteğin en güçlü şekilde geleceği yerin, yıllar içerisinde kurduğunuz profesyonel ilişkiler olduğunu fark edebilirsiniz.
 
Üst