• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

29 Mayıs 2020 Cuma Günlük Burç Yorumları

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
29 Mayıs 2020
Günlük Burç Yorumları



Koç

Genel
Bugün parti modundasın. Çevrendekilere karşı açık ve sosyal ol. Spontanlık ve eğlenceye karşı susuzluğunu giderecek şeyler yap. Geç saatlere kadar takıl ve uzun süredir görmediğin bir arkadaşına vakit ayır. Şimdi yaşama zamanı. Hayatının her anını yaşa.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
İşteki sorumluluklarınız yüzünden bugün sevgilinizi biraz ihmal etmeniz gerekebilir. Bu üzücü ve oldukça sinir bozucu bir durum ancak direnmek, işinizi bitirip sevgilinizle tekrar ilgilenebilmeniz için mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çalışmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Ve sevgilinizi de bu durumdan mutlaka haberdar edin, daha fazla üzülmek istemezsiniz.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Sanatsal doğanız bugün yükselişte olacak. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için ilham bulabilirsiniz. Müzikten hoşlanıyorsanız, bir enstrüman çalabilir veya orijinal bir şarkı yaratabilirsiniz. Bir yazarsanız, bir Web sitesi için akıllı metinler oluşturabilir veya kısa bir hikaye için bazı fikirleri yazabilirsiniz. Hayal gücünüzü işe gitmesine izin verin. Aklınızın havada olmasına biraz izin verin.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün havada gerilim kokusu var. Kimse seni dinlemiyormuş gibi hissedebilirsin ve insanların senin enerjini çektiğini düşünebilirsin. Kendini savunmacı ve sinirli tavırlar sergilerken bulabilirsin. Kimsenin seni daha önce bu halde görmemiş olma ihtimali yüksek. Bu öfkeni açığa vurmaktan çekinme. Bastırılmış öfke, hem bedenin hem ruhun için zehir niteliğindedir.
Bugün tek yapmak istediğin şey konuşmak. Her şey hakkında bir fikrin var gibi duruyor ve bir kez başladın mı, durmak kolay olmayacak. Kendini frenlemek için elinden geleni yap ki çene çalmaya kendini kaptırıp sorumluluklarını aksatma. İyi haber şu ki, bu dönemde kendini diğerlerine açman ve ifade etmen olası.


Boğa



Genel
Bugün paranormal olaylara ilginiz artabilir. Bu konudaki kitaplar dikkatinizi çekebilir, bu yüzden muhtemelen tüm günü bu konuda bir şeyler geçirmek isteyeceksiniz. Kitaplarda bahsi geçen bazı kavramlar size bile aşırı garip gelebilir fakat bu yüzden üstlerini çizmeyin. Her yeni gün yeni bir gariplikle karşılaştığımız bu çağda önemli olan şey açık fikirli olmaktır.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
İşlerin temposu bugün artacak ve karşılaştığınız neredeyse her ortamda zekanızın ve eğlenceli sözlerinizin hoş karşılandığını göreceksiniz. Bugün insanlarla bir şeyler yapın ve birlikte ne tür bir belaya karışabileceğinizi görün. Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmeniz gereken bir gün. Güzel şeyler ve rahatlatıcı müzikler böyle günlerde iyi gelir. Her zamanki tuhaf tavrınızı takınarak hata yapmış olmazsınız.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün hassas ve savunmasız yönünle temasa geç. Olmadığın biri gibi davranma. Odadaki herkesin dikkatini çekmeden ve kendin gibi olarak da güzel vakit geçirebileceğini bil. Duygularını dengele ve kendine biraz alan tanı. Başkalarına verdiğin tavsiyeleri şimdi biraz da kendine uygula.
Bugün teknolojiyi de içeren yeni bir yeti kazanabilirsiniz. Hızlı öğreniyorsunuz, dolayısıyla bilgisayarla ilgili yeni şeyler öğrenmek ilginizi çekiyor. Yeni bir yazılım uygulamasını keşfedebilir ya da bu yazılımın daha efektif çalışması için internette araştırma yapabilirsiniz. WordPress ya da Blogger kullanarak ilgi çekici bir blog oluşturabilirsiniz.


İkizler


Genel
Bugün partnerinizle iletişim kurmanız zor olabilir. Dış dünyaya dair acil zorunlulukların evde halledilmesi gereken dünyevi meselelerle çatışması olası. Kendinizi sinir bozucu bir telefon kuyruğu oyunu içinde bulabilirsiniz! Trafik sıkışık olduğu için hızlı yol alamayabilirsiniz. Biraz sabredin!
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
Kabuğunuzdan çıkmak için iyi bir zaman. Bazen çok utangaç oluyor, kendinizi geri çekiyor ve başkalarıyla iletişim kurmuyorsunuz. Ancak bugün, kendinizi insanlarla daha fazla bağlantı kurmaya hazır hissedeceksiniz. Öğle yemeği için birkaç arkadaşınızı davet edin ve gününüzü sohbet ederek ve takılarak geçirin. Bazı aile üyelerini ziyaret edip onlarla bir şeyler paylaşın. Bugün hem ağzınızı hem de kalbinizi açın!
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çok iş var. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün hayal kurma ve işleri ağırdan alma fikri seni cezbediyor olabilir. İş yapacak bir modda kesinlikle değilsin. Önemli işleri sabahtan bitirip; öğleden sonra ve akşam saatlerinde dinlenebilirsin. Kendine bir program yap ve bu programa bağlı kal. Sonrasında kendini arkadaşınla çıktığın bir öğle yemeğiyle ödüllendirebilirsin.
Bugün tam havanızdasınız. Size meydan okuyoruz, yeni bir şey deneyin: Bir şeyleri göreceli bir bakışla değerlendirip belirsiz genellemeler yapmak yerine ortaya daha yapıcı bir felsefe koymaya ne dersiniz? İç görünüzü kanalize edemiyor ve gözlemlerinizi somut bir veriye dönüştüremiyorsanız bir olayı tüm yönleriyle görebilmenin faydası nedir?


Yengeç



Genel
Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
İşler sizin için oldukça düzenli ilerliyor ve kalbiniz bulutlarda uçmak istemesine rağmen, bir şeyleri perspektifte tutmak için çalışan denklemin sabit bir tarafı olduğunu göreceksiniz. Sevdiğiniz birine karşı daha büyük bir bağlılık göstermeyi düşünebilirsiniz. Şu anda bunu yapmak için sağlam ve mantıklı bir yapıdasınız.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Ruh haliniz kiminle bulunduğunuza ve içinde bulunduğunuz durumlara bağlı olarak şekillenebilir. Bir an uçurtma kadar yüksekte olabilir ve bir sonraki an ise çöplükler kadar aşağıda olabilirsiniz. Çok az ihtimalle bu işin ortası vardır. Bu zamanda sizin için önemli olan, kendinizi olumlu bir tutum geliştiren ve eldeki konulara yardımcı iş çözümleri getirebilenlerle şekillendirmektir.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Yeni projeler planlamak için harika bir gün. Beyniniz çok hızlı çalışıyor ve düşüncelerle dolu durumda. Bu da onun ne kadar faydalı bir kaynak olduğunu kanıtlıyor. O an kullanamadığınız fikirleri bir kenara yazın ki sonra unutmayın. Kitaplar, dergiler, internet ve aynı zamanda insanlarla diyalogda olmak sizin için ilham kaynağı olabilir. Gününüz güzel geçsin.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün harikulade insanlarla tanışabilir ve hayatını harika bir yöne sevk edecek, sarsıcı bilgilerle karşılaşabilisin. Yeni yaşam tarzı seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsin. Bir grup ya da organizasyon, muhtemelen spiritüel ya da metafizikle ilgili, sana bir anda çekici gelecek ve katılmayı düşüneceksin. Ayrıca hayatındaki partnerle müthiş konuşmalar yapmaya hazır ol. Kitaplar, dergiler ve diğer yayın mecraları da seni aydınlatabilir.
Bugün telepatik olduğunuzu düşünmeye başlayabilirsiniz; zira diğer insanların duygu ve düşüncelerinin anında farkına varacaksınız. Birisi daha leb demeden leblebiyi anlayacaksınız ve bunu nasıl başardığınıza şaşıracaksınız. Burcunuzun burçlar kuşağının en psişik burçlarından birisi olduğunu unutmayın. Belki bu gücünüze tamamen hakim değilsiniz ancak bu sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden birisi. Bu yüzden bugün bu yeteneğiniz iş başına geçtiğinde ona kulak kesilin.





Aslan



Genel
Bugün pek bir şey yapmak istemeyebilirsin. Yine de, yapmak istesen de istemesen de, bil ki seni çağıran görevler yığınına girişmiş olman önemli. İşleyen bir saat olduğunu unutma. Göreceksin ki, küçük da olsa bir işi zamanında yetiştirmek için disiplinli bir şekilde çalışmaya başladığında, bu girişim ile birlikte diğer görevler, ilkinin hemen ardından kendiliğinden tamamlanmaya başlayacak.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
Kalbin şu an biraz kötü hissediyor olabilir. Bazen dünyanın ağırlığını omuzlarına alıyorsunuz. Son zamanlarda gerçekleşen birr olay sizi rahatsız edebilir. Acı çeken birine karşı, (bu trajedi yaşayan bir kişi veya savaşta olan bir ülke olabilir) empati kurabilirsiniz. Dünyada fark yaratmanın bir yolunu bulmaya çalışın. Yakında bu konuda bir katkı yaparak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün haylaz bir modda olacaksın. Göksel enerjiler içindeki yaramaz çocuğu hareket geçiriyor! Eş dostla bir araya gelmek isteyebilirsin ve çılgınlıklar yapmak isteyebilirsin. Komik hikayeler, espriler anlat. Yaptığın çılgınlıklardan bahset ve karnın ağrıyana kadar gül. Genel rutininin dışına çık ve çocuk ol! Kendini eğlenceye teslim et!
Bugün tahammül sınırlarını kanıtlaman bekleniyor gibi.Hatta dahası talep ediliyor ve senden bekleneni yapmak dışında başka çaren yok. Başka yol yok: sen çevrende dönüp duran olayların kilit oyuncususun. Zaten bunu anlamışsındır. Her ne kadar bir tatile çıkmak istesen de, maalesef şu an bu isteğini gerçekleştiremezsin.


Başak



Genel
Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
İşler bugün sizin için daha da fazla. İnsanlar sizin bakış açınızı öğrenmek istiyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı kendinizden şüphe duymanıza gerek yok. Aynaya bakınca gördüğünüz kişinin bir şeyler başarabildiğini görün. Sizin müttefikleriniz güçlü duygular. Kalbinizin yüksek sesle konuşmasına ve istediği gibi engelleri ortadan kaldırmasına izin verin.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugün iş yerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Yeni iş projeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün günlük rutinindeki sıradanlıktan sıkılmış hissetmen olası. Yeni bir strateji veya felsefe edinebilirsin. Hayata daha pozitif ve iddialı bir tutumla yaklaşacaksın. Hayat, başına gelmiş, kendiliğinden akıp giden bir şey değil. Hayat senin yaptığın, elinde olan bir şey! O halde hedeflerini belirlemeye başla ve onlara ulaşmak için planlar yap. Sınır yok!
Bugün tembellik yapma hakkını kullanabilirsin. Eğer gerçekten bir şey yapmak istemiyorsan yapma. Başka insanları da harekete geçirmek zor olabilir. İstediğin kadar onları kışkırtabilirsin fakat eğer gitmek istemiyorlarsa gitmeyeceklerdir. Esnek yapın sınanabilir. Muhtemelen, diğerlerinin durumuna uyum sağlamak zorunda olduğunu göreceksin; tersini değil.



Terazi



Genel
Bugün pek çok günden farklı olacak. Çevrenize bakınca ya insanların aklının bir karış havada olduğunu ya da sahip oldukları imajı korumaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Gezegensel atmosfer öyle ki, pek çok kişi - özellikle de siz- rüyalarından bir anlam çıkaramamaktan mustarip. İçinde bulunduğunuz durum, son derece zor bir durum tabi ki. Bu dönemin geçeceğini bilin.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
Kalbiniz bugün muazzam derecede geniş ve aydınlık hissediyor. Kendinizi hemen hemen gözünüze çarpan herkesle flört ederken bulabilirsiniz. Kalbinizin gerçek ışığını ortaya çıkarmasını sağlayın. Kendinizi çok özgür hissediyor olabilirsiniz, bu yüzden de birçok sevgi ve şefkat kaynağı aramak istiyor olabilirsiniz. Sınırlara saygılı olduğunuzdan emin olun, ancak böyle gibi bir günde bu her zaman olduğundan daha zor olabilir.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün her şey oldukça yumuşak ilerliyor; ayrıca sen de daha minnettar hissediyorsun. Bunun yanı sıra her bir duruma esprili yaklaştığınızı fark edebilirsiniz. Duyguların açısından ise bir genişleme söz konusu; bundan kesinlikle etkin bir şekilde faydalanmak için bir yol bulmalısın. Az bir çabayla da şansı ve talihi ayağına getirebileceğin bir gündesin.
Bugün sıra harekete geçmeye gelince size eşlik edecek biriyle bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Yanınızda birinin olması her şeyi dengede tutmanızı birçok açıdan kolaylaştıracaktır. Başkalarının şu anki duruma dair bakış açısı sizi tamamen hazırlıklı olduğunuza temin edecek. Büyük konumlara gelmeye çalışırken küçük insanları ihmal etmeyin. Gerçek bir lider halkının arkasında yürür.


Akrep


Genel
Bugün oldukça kapsayıcı bir dünya görüşü olan biriyle çatışabilirsiniz. Belki de gerçekçilikten yoksun ve hatta biraz mide bulandırıcı bulduğunuz insani yaklaşımlar sergiliyor olabilir. Bu bakış açısıyla ilgili hislerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Karşıt savlara hazırlıklı olun ve fikirlerinizi destekleyecek verileriniz olsun. Hayal ürünü şeyler, gerçekmiş gibi sunuluyor. Bu kazana bir şeyler atmamanız önemli.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
İşinize, ilişkinizden daha fazla odaklanmış olabilirsiniz. Biri şu anda çok fazla duygusal desteğe ihtiyaç duyuyorsa, bunun yapmak için çok meşgul olabilirsiniz. Sevgikinizin ilgiye ihtiyacı varsa, bunu görmezden gelmeyin. Kariyerinize odaklanmak harika bir şey fakat profesyonel ve kişisel hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekir. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kulak verin.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Profesyonel geleceğini düşünmek için bugünü kullanmalısın. Bir çok güç, konuyla ilgili fikirlerinizi açıklığa kavuşturmak için bugün birlikte çalışıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda yaptığınız gibi en ufak bir provokasyonda isyan etmek yerine, temel ihtiyaçlarınızı ve ailenizin önceliklerini düşünmeniz çok daha mantıklı olacaktır.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün flörtöz biriyle karşılaşabilirsin. Bir şekilde kariyerine bağlantılı fakat ilginç bir şekilde tanışabilirsiniz. Dinamik enerjileri ve etkili konuşması tıpkı bir mıknatıs gibi seni çekecek. Çok fazla ortak noktanız olduğunu fark edeceksin. Heyecan verici bir etkilenme durumu söz konusu. İşe biraz zevk karıştırıp karıştırmama kararı size kalmış! Bir ilişki yaşanması biraz karışıklık yaratabilir.
Bugün tereddütsüz hareket edin, özellikle de yeni yollardan bilmediğiniz yerlere gidiyorsanız. Bu size çok da iyi bir tavsiye gibi görünmeyebilir fakat bugün önünüze çıkan tüm fırsatlara, kimileri belirsiz olsa da hiç düşünmeden evet diyebileceğiniz bir gün. #burç adı# burçları bu gibi sınavlardan tam not alır. Günün sonunda en yüksek not sizin olacak.




Yay




Genel
Bugün pek çok misafir ağırlayabilirsiniz. Evi toparlasanız iyi olur! Sabah ortalığı toplamak isteyebilirsiniz. Biraz temizlik yapın ve gerçek bir parti ortamı yaratmak için evde biraz yer açın. Günün geri kalan bölümünde sizinle vakit geçirmek isteyen ziyaretçileriniz ve arkadaşlarıız olabilir. Eviniz düzenli olursa onlarla daha fazla güzel vakit geçirebilirsiniz.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
Kalbiniz konusunda biraz kafanız karışmış olabilir. Bazı nedenlerden dolayı, düzenli bir şekilde atmadığını fark edebilirsiniz. Duygularınızı kontrol altına alamadığınızda, bu sizin için son derece sinir bozucu olabilir. İçinizde yaşadığınız bu çatışmadan ders çıkarmanız gerektiği açık. Belki de kalbiniz, zihninizin henüz fark edemediği bir şey biliyor olabilir.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Sizi bugün hissettiğiniz derecede isyankar görmek çok nadir dir durumdur. Size gerçekten ne oldu? Daha güvenli ve sağlam bir ortam oluşturmak için çevrenizdeki koşulları iyileştirme çalışmaları size ilham verebilir. İşleri biraz zorlamanız gerekse bile kendinize söz geçirebileceksiniz. Sizden daha zayıf olanların haklarını savunurken, kendi eşsiz kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aferin size!
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!
Bugün sıcak ve yardımsever yönünüzü ortaya koymanın tam zamanı. Genellikle dikkati üzerinize çekmekten hoşlanmıyorsunuz, hatta biraz utangaç olduğunuz bile söylenebilir. Ancak bugün içinizden sosyalleşmek, iletişim kurmak ve başkalarına ilgi göstermek gelebilir. İnsanları çekeceksiniz ve sizinle olmaktan keyif alacaklar. Arkadaşlarınızla öğle yemeğine çıkmaya ya da akşam bir yerde toplanıp başarınızı kutlamaya ne dersiniz?

Oğlak



Genel
Bugün oldukça garip telefon görüşmeleri alabilirsiniz, arkadaşlarınızdan biri bir şey hakkında çok heyecanlanabilir ve beklenmedik olaylardan rahatsızlık duyabilir. Her iki durum hakkında da yorum yapmak zor olabilir, bu yüzden belki de sadece bir dinleyici olmak en iyisi! Bu gece: Dışarıda canlı bir yürüyüş yapın. İlginç biriyle tanışabilirsin.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
İş ve finans konuları bugün umut vaat ediyor olsa da, kendinizi bu meselelere katılma ihtiyacı ile evde kalma ve rahatlama isteği arasında paramparça olabilirsiniz. Bir seçim yapmanız gerekiyorsa, birincisi için en iyisi olabilir, çünkü bugünün bakış açıları bir süredir tekrar gelmeyecek fırsatları vaat ediyor. Ancak, akşam kendi kendinize ait olmalıdır. Bir sevgili ile evde samimi bir akşam yemeği planlayın; sonuçları beğeneceksin!
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Planlarınızı bugün harekete geçirmenin zamanı geldi. Havada, etrafınızdaki insanlarla ulaşmanızı ve değerli bağlantılar kurmanızı isteyen çok geniş bir enerji var. Unutma, birlikten kuvvet doğar. İhtiyacınız olursa yardım istemek için tereddüt etmeyin. Bugün her neye ihtiyacınız olursa bir çok yardım elinin size uzanmış beklediğini fark edeceksiniz.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün fazlasıyla meşgul olacaksın; hem de her zamankinden daha da fazla. Kişisel ya da profesyonel olarak üzerinden çalıştığın projelere bütün enerjini akıtacaksın. Adeta bir santral gibisin. Coşkunluğun ve hevesin, hedeflerine ulaşmakta gecikmeler yaşayacağını gösteren haberlerle tetiklenecek.
Bugün Toprak Ana’yla bağ kurmak; bütünleşmek için harika bir gün. Güzel bir parkta uzun uzun dolaşmak veya ormanda keyfince yürümek isteyebilirsin. Doğal unsurlarla etkileşim kurmak seni keyiflendirecek. Dağlarda gezintiye çık. Bisikletle gez. Taze havayı ve tatlı esintiyi hisset. Göreceksin, gerginliğin dinecek.


Kova


Genel
Bugün planladığınız kadar üretken olmakta zorluk çekebilirsiniz. Hülyalı zihniniz, pratik herhangi bir şeye odaklanmayı reddediyor. Pratiklik, geçtiğimiz birkaç haftanın temel konusu oldu fakat rasyonel, düzenli yaklaşımınızdan biraz uzaklaşmakta da bir sakınca yok. Daha fazla hayal kurarsınız muhtemelen ihtiyacınız olan dengeyi bulacaksınız.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
Kalbiniz normalden biraz daha fazla ilgi istiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Buna sizden daha fazla ihtiyacı olan bir sevdiğiniz olabilir. Her iki durumda da, önemli bir ilişkide gerginliğe neden olacak. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, daha iyi. İşler her zaman göründüğü gibi olmayabilir.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Sizin insanlarla kolay geçinebilen doğanız bugün pozisyonunu pekiştirmek isteyen inatçı güçler tarafından zorlanabilir. Bu agresif enerjiyi durdursanız iyi olur, bu enerjiyi havada kalmış bazı işleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Diğer insanlar kendi pozisyonları boyun eğmez kişiler olabilirler, ancak siz her ortama uyum sağlayabilen esnek doğanızla bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Üzgün ve huzursuz olmayın. Akışına bırakın.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün hislerini hareketlendirecek agresif bir etki olduğunu fark edeceksin. Büyük olasılıkla bu his dikkatini yönetecek ve yapman gereken bütün şeylere karşı daha durağan ve nedensel olmanı gerektirecek. Dürüst ve anlayışlı ol. Bir miktar pratik kullanımı olmadığı sürece, hiç kimse senin garip metaforlarını ve şakalarını anlamayacaktır. Çiçeklerini sula ve bahçendeki bitkileri biç. Toprağa yakın oldukça daha iyi hissedeceksin.
Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.


Balık


Genel
Bugün olası bir durum karşısında ilgisiz kalmayın. İlk başta burnunuzun dibinde olup biteni fark etmemişsiniz gibi kafanızı çevirip yolunuza devam etmeyi isteyebilirsiniz. Bu isteğinize direnin; zira düşündüklerinizi dile getirmeniz ve ne hissettiğiniz hakkında olası yanlış anlaşılmaları önlemek için açıklama yapmanız hayati öneme sahip. Durumla ilgili görüşünüz son derece önemli, bu yüzden daha fazla kendinizi geri çekmeyin.
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
İş hayatınızda söylediklerinize dikkat edin. Uyuşmazlıklar ortaya çıkabilir ve daha da şiddetlenebilir. Kendinizi size göre fazla geleneksel bir atmosferde hissederseniz, öfkenizi başkalarından çıkarmayın. Basit bir şekilde, gerekli düzenlemeleri yapın. Yaptığınız şeyin miktarı önemli değil. Önemli olan harekete geçmeniz, aksi takdirde giderek sinirli olacaksınız.
İş ve Kariyer Burç Yorumları - 29 Mayıs
Piyango oynayın. Bugün sizin için anahtar kavram, çaba gerektirmeyen bir kazançlar olacak. En beklemediğiniz anda, elinize para geçecek. Bazı şeyleri şekillendirmek için ne kadar az çabalarsanız o kadar işler lehinize dönecek. Günün tadını çıkarın ve detayları karıştırmayın. İşler kendi kendine hallolacak. İnsanlar duygusal açıdan dolmuş olabilirler, ancak onların bu aşırı davranışlarının dengeyi bozmasına izin vermeyin.
Maddi Durum Burç Yorumları - 29 Mayıs
Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.
İyi Yaşam Burç Yorumları - 29 Mayıs
Bugün eğlendikçe eğleneceksin. Günün enerjisi seni neşelendirecek. Bir arkadaşına şaka yapabilirsin. Çocuklarını komik hikayelerle eğlendirebilirsin. Yaratıcılığını ve mizah anlayışını göstereceksin. Arkadaşınla yemeğe çık ve birlikte kahkaha atın!
Bugün tuhaf bir gün olabilir. Bugün, zihniniz düşüncelerinizi yavaşlatan anılarla dolabilir. Bunun sonucunda, aşırı tepkiler verebilir, geçmişe ait eşyaları sizin için ne derece önemli olduklarını enine boyuna düşünmeden, çaresizce atabilirsiniz. Pişman olacağınızı adınız gibi bildiğiniz bu tip girişimlerle risk almak yerine, öncelikle bu düşüşünüze yol açan asıl sebebi tespit etmeye çalışın.
 

saphira

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
14 Eki 2019
Konular
754
Mesajlar
6,695
MFC Puanı
53,990
İnsanlara ne kadar yatirim yaparsam.. o kadar zarar goruyorum.. bugun ku fali begenmedim..
 

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
Aşk Burç Yorumları - 29 Mayıs
İşteki sorumluluklarınız yüzünden bugün sevgilinizi biraz ihmal etmeniz gerekebilir. Bu üzücü ve oldukça sinir bozucu bir durum ancak direnmek, işinizi bitirip sevgilinizle tekrar ilgilenebilmeniz için mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çalışmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Ve sevgilinizi de bu durumdan mutlaka haberdar edin, daha fazla üzülmek istemezsiniz.


peki .
 
Üst