• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

3 kişi çadırda ölü bulundu

Üyelik Tarihi
7 Eki 2012
Konular
154
Mesajlar
168
MFC Puanı
40
baris-ceylan.jpg



Antalya’da 3 kişi çadır içinde ısınmak için yaktıkları tüp gazdan sızan gaz sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, Kepez ilçesi Avni Tolunay Mahallesi, Hürriyet Caddesi, Boğaçayı kenarındaki bir çadırda meydana geldi. Antalya’da adaklık kurban satışı yapan Barış Ceylan (30), Şahin Ceylan kardeşler yaklaşık bir hafta önce Boğaçayı kenarına, kendileri ve küçükbaş hayvanları için çadır kurdu. İki kardeş dün gecede bir restaurantta garsonluk yapan arkadaşları Hasan Doğan’ı da yanlarına çağırdı.
Hayvanlarının çalınmaması için çadırda kalan 2 kardeş aydınlatma ve ısınma işlemlerini lüks takılı bir piknik tüpü ve ızgaralı bir piknik tüpü ile karşıladığı belirtildi. İddiaya göre, 3 kişi dün gece, ısınma amaçlı yaktıkları piknik tüpünden sızan gazdan zehirlendi. Sabah olunca oğullarını cep telefonunu arayan ve haber alamayan baba Mehmet Ceylan, çadırların bulunduğu alana geldi. Çadırı açan baba Ceylan, çocuklarının cansız şekilde yattığını gördü. Hemen sağlık ve polis ekiplerine haber veren baba Ceylan, gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 3 kişinin de öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından cesetler, cenaze aracı Adli Tıp Morg’una kaldırıldı. Acı haberi alan Ceylan ve Doğan’ın yakınları gözyaşlarını tutamadı. Yer yer gerginliklerin yaşanması nedeniyle olay yerine çok sayıda polis geldi. Hürriyet Caddesi’nde trafik yoğunluğu yaşandı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Üst