• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,460
4 Aralık 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları
p62r5z.jpg

Burç,Burç Yorumları,Günlük Burç Yorumları,4 Aralık 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları, 4 Aralık 2019 Günlük Burç Yorumları,Aralık günlük burç yorumları 2019, Aylık Burç, Aylık Burç yorumları 2019, Kova Burcu, Yengeç Burcu, İkizler Burcu, Aslan Burcu,Yay Burcu,ğlak Burcu, Akrep Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, Terazi Burcu, Başak Burcu


KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bugün kariyer, romantizm ve yaratıcı ilgi alanlarınız konusunda hokkabazlık yapıyorsunuz. Buna devam edebilirsiniz. Ancak, kendinizi şu anki kariyerinize ek olarak, yazma veya konuşma ile ilgili yeni bir kariyer oluştururken bulabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı geliştirmek için güçlü bir değişikliğe de hazırsınız. Diyetinizi ve egzersiz alışkanlıklarınızı değiştirmek için çaba gösterebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bugün biraz yazı yazmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek. Profesyonel yaşamınızda yeni bir aşamaya geçebilirsiniz. İyi performans göstermeye ve yükseklerden büyük ilgi görmeye hazırsınız. Tekrar gözden geçirmelere ve düzenlemelere fazla kapılmayın. Bunlar zamanınızı alabilir, dikkatli olun.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, yeni bir eve taşınmayı, yeniden dekorasyonla ilgilenmeyi veya bazı ev geliştirme çalışmaları yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bunu yapmak için iyi bir zaman. Bu tür projeler iyi gitmeyi vaat ediyor, bu yola girmekten çekinmeyin. Her olasılığı keşfedin, tüm avantajları ve eksileri göz önünde bulundurun. İşe yarayanlar, sizi çok iyi hissettirecek.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, bugün çok fazla telefon görüşmesi yapmanız bazı evrakları atlamanızı gerektirebilir. Bir iş ortağı veya arkadaşı, asılı kalan bazı gevşek uçları temizlemede size yardımcı olacak. Kalan herhangi bir işin yolundan gittiğinden emin olun, çünkü yakında muhtemelen daha yoğun olacaksınız. Eğer sıkılırsanız, ne kadar başarılı olduğunuzu hatırlayın.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün bazı endişelere kapılabilirsiniz. Ancak bunlardan kurtulun. Bugün sizin için, daha fazla gelir, yeni bir iş, hatta yeni bir kariyer getirecek fırsatlarla dolu bir gün. Birçok telefon görüşmesi yapacak, e-posta veya başka bir iletişim yoluyla haberleşme sağlayacaksınız. En umut verici görünenleri kaydettiğinizden emin olun.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, iletişim bugün hayatınızda önemli bir yer ediniyor. Pratik ve net tavrınız çok etkileyici olabilir. Başkalarının başarısız olduğu yerde başarılı olmakla biliniyorsunuz. Kolayca kandırılmadığını artık herkes biliyor. Kişisel ve profesyonel ilerleyişiniz, özgüveninize büyük bir destek sağlıyor. Böyle devam edin.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bugün sırlarla çevrili olabilirsiniz. Meslektaşlarınız bir dizi yeni fırsatları takip ediyor gibi görünüyor. Bu sizi hem meraklandıracak hem de endişelendirecek. Siz de işe devam edip etmeme konusunu tekrar değerlendirmek isteyeceksiniz. Ancak panik yapmayın çünkü diğerlerinin kişisel mazeretleri var. İşinizle ilgili sizi rahatsız eden şeyler varsa, seçeneklerinizi göz önünde bulundurun.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bir arkadaşınızla yaptığınız telefon görüşmesi veya e-posta yoluyla kurduğunuz iletişim, yeni kariyer olasılıklarını açabilir. Bu alanda çok büyük insanlarla tanışma imkanınız olacak. Ancak yine de, yeni seçeneğin tüm yönlerini dikkatle düşünmelisiniz. Kararınız hakkında daha sonra pişmanlık duymak istemezsiniz.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün her türlü iletişim bugün sizin için hayati olabilir. Günün büyük bir kısmını telefonda önemli bir etkinlik düzenleyerek veya yanlış anlaşılmayı gidererek geçirebilirsiniz. Bu sizin için son derece stresli olacak. Atlamak istediğiniz günlerden biri. Günün yoğun enerjisini dengelemek için kendinizi şımartacak şeyler bulun.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bugün akış açınız iyimser, hevesli ve pratik! Hem yaratıcı hem de uygulanabilir fikirleriniz var. Başarı yakalamak, büyük bir zaman ve çaba gerektirse de, ona sahip oluyorsunuz. Meslektaşlarınız ile iletişiminiz açık, dürüst ve dinamik olacak. Çalışın, gerçekleştirin ve başarıya giden yolun tadını çıkarın.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bugün evraklar gününüzün büyük bir kısmını alabilir. Dikkatli planlama çok işinize yarayacak. Bu yüzden programınızı çok ciddiye alıyorsunuz. Yine de, gözünüzü korkutmayın. İçgüdülerinize güvenin. Ne yaptığınızı biliyorsunuz. Her şeyi dikkatli bir şekilde kontrol edin, sonra planınızı eyleme geçirin ve meyve vermesini bekleyin.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, iş veya özel hayatınızda bugün yeni bir başlangıç olabilir. Yeni bir ilişkiye başlayacağınız insanla, birbirinizi daha iyi tanımak ve birbirinize karşı dürüst olmak, rahat hissetmek istiyorsunuz. Tüm işaretler, bugün başlanan, yenilenen veya onaylanan herhangi bir ortaklığın başarılı ve karlı olacağını gösteriyor. Pürüzlü noktalara takıldığınızda bunu aklınızda bulundurun.​
 

saphira

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
14 Eki 2019
Konular
754
Mesajlar
6,695
MFC Puanı
53,990
bugün feci yoğun olacak yaklaşık 22 dakika sonra.. ama bana yardımcı kimsecikler yokkkk :( :(
 
Üst