• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

4 Eylül 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Koç
Sevgili Koç, Ay bugün Kova burcuna yani sizin arkadaşlık ve sosyal gruplar evinize geçtiğinden kalabalık gruplarla bağlantı kurmanız ve dernek, klüp gibi topluluklara katılmanız için sizi motive edecek. Bu tip ortamlarda enerji seviyeniz yüksek olacak ve daha dinamik olacaksınız.



Boğa
Sevgili Boğa, bugün işiniz ve genel olarak sorumluluklarınız ön plana çıkıyor. Kariyer evinizdeki Ay, başkalarının gözü önünde olmanızı sağlayacak ama başkalarının beklentilerini karşılamanız gerekecek. Akşam üzeri işinizi yaparken insani duygularınız ön planda olacak.

İkizler
Sevgili İkizler Ay bu sabah sizin gibi hava elementi olan Kova burcuna geçti. Bugün kalabalık ortamlarda girişken ve başarılı olabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflere odaklanacak ve küçük detaylarla önünüzü tıkamayacaksınız. Akşam üzeri bakış açınız idealist ancak gerçeklerden biraz uzak olabilir.



Yengeç
Sevgili Yengeç sabah saatlerinde ortak gelirler evinize geçen Ay'ın enerjisiyle kariyerinizle ilgili maddi konulara konsantre olabilirsiniz. Yuva sektörünüzde buluşan Mars ve Venüs evle ilgili konularda olumlu gelişmelere yardımcı olacak. Akşam üzeri maddi konularda kendinizi kandırma eğiliminde olabilirsiniz.



Aslan
Sevgili Aslan, burç değiştiren Ay'ın enerjisi ikili ilişkileri öne çıkarıyor. Tek başınıza hareket etmek yerine başkalarıyla ortak hareket ederseniz daha fazla yol alabilirsiniz. Partneriniz bakış açınızı genişletmenize yardımcı olacak.



Başak
Sevgili Başak, Ay iş evinize geçtiğinden görevler ve günlük işler ön planda olacak. Sabah saatlerinde parayla ilgili konularda daha cesur davranabilirsiniz. Akşam üzeri enerjiniz düşük olabilir, temponuzu ona göre ayarlayın.



Terazi
Sevgili Terazi sizin gibi hava elementine geçen Ay'ın enerjisi size renkli bir gün hazırlıyor. Kendinizi daha canlı ve enerjik hissedebilirsiniz. Olgun ve tecrübeli bir arkadaşınız bazı konularda gerçekleri görmenize yardımcı olabilir. Duygusal ilişkinizde ise empati duygusu ve fedakarlık öne çıkıyor.



Akrep
Sevgili Akrep, Ay yuva sektörünüze geçtiğinden ailevi konuları ön plana çıkarıyor. Eviniz, anne babanızla olan ilişkiniz ya da onlarla ilgili bir konuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konuyla uğraşırken hiç zorlanmayacaksınız.



Yay
Sevgili Yay, Kova burcuna geçen Ay'ın enerjisi hareketli ve yoğun bir gün getiriyor. İletişim evinizdeki Ay'ın konumu gün boyu telefonların susmayacağını ve başkalarıyla sürekli haberleşme içinde olacağınıza işaret ediyor.



Oğlak
Sevgili Oğlak, Ay, gün boyu para evinize enerji verecek. Özellikle sabah saatlerinde evle ilgili para konularında başarılı olabilirsiniz. Akşam üzeri ise maddi konularda pratik olamayabilir ve durumları sadece görmek istediğiniz gibi görebilirsiniz.



Kova
Sevgili Kova, Ay sizin burcunuza geçti ve sizi ön plana çıkarıyor. Duygularınızı bastırmak yerine onlarla yüzleşecek ve farkına varacaksınız. Sabah saatlerinde hızlı bir tempoda ilerleyebilir ve çok verimli olabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bulunabilir ve arkadaşlarınızla sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz.



Balık
Sevgili Balık, Ay yıldız haritanızın sakin bölgesine geçti. Bugün ne yaparsanız hiç göze batmadan yapmak ve zaman zaman yalnız olmak isteyebilirsiniz. Tek başınıza çalışmak daha verimli olabilir. Kendinizi dinlemeli ve iç dünyanıza odaklanmalısınız.​
 
Üst