• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

4 Şubat’da Windows 10 telefon önizlemesinin yayınlanacağı söylentilerine cevap geldi

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
microsoft-windows-10-live-verge-_0502-790x527.jpg


Geçtiğimiz günlerde bizim de sizlerle paylaştığımız sızıntıda; NokiaPowerUser, 4 Şubat’da telefonlar için Windows 10 önizleme sürümünün 4 Şubat’da Windows Insider programı kapsamında yayınlanacağını iddia etmişti.

Nokia Power User‘in edindiği bilgiler her ne kadar 4 Şubat’ı işaret etse de bugün yetkili ağızdan cevap geldi. Gabriel Aul; Twitter’da yöneltilen soruya karşılık, “biraz abartıyor olabilirsin”; diyerek ekledi, “Üzerinde çalışıyoruz, ancak 4 Şubat’da yayınlanacağı söylentileri sadece söylenti”.

Öte yandan 21 Ocak‘da düzenlenen etkinlikte telefonlar için önizleme sürümünün Şubat ayında yayınlanacağı belirtilirken net bir tarih verilmemiş, ancak 1-2 hafta içerisinde tanıtım videosu yayınlanacağı paylaşılmıştı.

Güncelleme

WPBench verileri arasında bugün görünen 8.15.12492.41 sürüm numarasının, telefonlar için Windows 10’un erken sürümüne ait olduğu iddia ediliyor. Kararlı sürüme kadar sıklıkla güncellenecek olan telefonlar için Windows 10 önizleme sürümünün kararlı sürümde 10.0.xxx olacağı biliniyor.
 
Üst