• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,460
5 Aralık 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları
p62r5z.jpg

Burç,Burç Yorumları,Günlük Burç Yorumları,5 Aralık 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları, 5 Aralık 2019 Günlük Burç Yorumları,Aralık günlük burç yorumları 2019, Aylık Burç, Aylık Burç yorumları 2019, Kova Burcu, Yengeç Burcu, İkizler Burcu, Aslan Burcu,Yay Burcu,Oğlak Burcu, Akrep Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, Terazi Burcu, Başak Burcu


KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, sevgi ve romantizm bugün sizin için çok fazla. Eğer bekarsanız, yakında inanılmaz bir ilişki kurabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, siz ve sevgiliniz arasındaki ruhsal ve duygusal bağlar, sıçramalarla güçlenebilir. İletişim kurma konusunda çok başarılısınız. Bundan faydalanın! çoğu insanın sadece hayal edebileceği türden bir aşk bulabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bugün biraz baş dönmesi yaşamanıza rağmen fiziksel olarak güçlü, sağlıklı ve enerjik hissediyorsunuz. Gezme isteğiniz çok fazla olabilir. Sanki bulutların üstünde dolaşıyorsunuz. Maddi durumunuzu kontrol altında tutmak kolay olmayacak, bunu iyi yönetebilmelisiniz. Bugün manevi ya da yaratıcı faaliyetlere odaklanın.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, gelecek yıllarda, bugünü hayatınızın en güzel günlerinden biri olarak hatırlayabilirsiniz. Romantizm bugün güzel gidiyor. Eşinizle derinden sevgi dolu söz alışverişi yapabilirsiniz. Geleceğiniz parlak görünüyor ve gerçekten ne yapmak istediğinize karar vermek için hevesli planlarla dolusunuz. Ayrıca, güçlü, enerjik, sağlıklı haliniz, sizi her şeyi denemeye hazır kılıyor. Yakında bir yolculuk olabilir.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, bugün uzun zamandır beklenen birleşme yaşanabilir. Dostlar ve aile üyeleri bir araya geldiğinde mutluluk hüküm sürecek. Sanat veya metafizik konularıyla ilgilenen tanıdıkların bir araya gelmesine vesile olabilirsiniz. Tartışmalar yoğun olacak ama endişelenecek bir durum yok. Genç bir ziyaretçi, herkesi havaya uçuran bazı beklenmedik keşifler ile ortaya çıkabilir. En çok etkilendiğinizi not alın.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün toplumsal, ekolojik veya insani konularla ilgili grup etkinliklerine katılabilirsiniz. Romantik partnerinizle de çokça zaman geçireceksiniz. Bu süreçte bazı arkadaşlarla karşılaşabilirsiniz. Gündemdeki kişiler tarafından yaratılan heyecana kapılacaksınız. Onları iyi dinleyin ve bugün ne öğrendiğinizi düşünün. Bu, gelecekte bir fark yaratmanızı sağlayabilir.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, değerleriniz bugün bir dönüşüme uğrayabilir. Son gelişmelerle, çevrenizdeki herkesin bir dönüşümden geçtiğini fark edebilirsiniz. Bu biraz rahatsız edici olabilir, ama olumlu bir gelişmedir. Hepsinden bir şeyler kapmaya çalışın ve nereye gittiklerini görün. Muhtemelen işinize yarayacak.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, psişik konular bugün ön plana çıkıyor. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etme konusunda çok başarılısınız. Kendinizde bulduğunuz bilgeliğe siz de hayret edeceksiniz. Metafizik konuları tartışmak amacıyla arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz. Sohbetler olması gereken akışta ilerlemeli. Bu konudaki kontrol gücünüzü göz ardı etmeyin.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün bağlı olduğunuz grubun üyelerine daha yakın olmak için neler yapabileceğinizi düşünüyorsunuz. Ruhsal ve fiziksel değerlerin tartışılmadığı bir çevreye geçmek isteyebilirsiniz. Elinizdeki seçeneklerin bir listesini yapın. Bu size yardım olacaktır. Şu an önemli bir geçiş dönemindesiniz. Pratik olmalısınız.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün arkadaşlarla, kardeşlerle ve komşularla iletişiminiz açık, samimi ve destekleyici olacak. Bir toplantı, yeni arkadaşlıklar, ilginç tartışmalar ve zevk alabileceğiniz diğer grup etkinliklerine kapı açabilir. Ancak, zihniniz bazı olumsuz konularla dolabilir. Bugün o kadar çok şey öğreneceksiniz ki hepsini takip etmek zor olacak. Not alın, böylece sizi etkileyen her şeyin kaydını tutabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, yazılı konular bugün çok iyi olacak. Yayıncılık, öğretim, internet veya kitle iletişim araçları gibi iletişim alanlarından biriyle uğraşıyorsanız bunu fark edeceksiniz. Mali durumunuz çok hızlı bir şekilde gelişmekte ve çıkarlarınızı paylaşan samimi ve ilgi çekici insanlarla iletişim kuruyorsunuz. Ayrıca, çevrenizde devam eden değişikliklerden daha fazla haberdar olacaksınız ve onlara yardımcı olmak için kendinize sorumluluklar yükleyeceksiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, bugün manevi bir gelenekle ilgili uzak bir yere gezi planlamış olabilirsiniz. Sıcak yerler size çok daha çekici geliyor. Bu geziye bir grup arkadaşla çıkacaksınız. Böyle bir yolculuk düşünmüyorsanız bile, düşünmeye başlamalısınız. Çünkü, bu seyahat bazı şaşırtıcı görüşleri keşfetmenizi sağlayacak. Şimdi planlamaya başlayın.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün bazı canlı, ilham verici ve yoğun rüyalar görebilirsiniz. Bu rüyalar, melekler gibi paranormal figürler içerebilir. Size bir şeyler anlatmaya çalıştıkları için onları kaydettiğinizden emin olun. Hatırlayabildiğiniz tüm görüntülerin bir listesini yapın ve bu görüntülerin size ne ifade ettiğini analiz edin. Yakınlarınız ve kendiniz hakkında bazı derin bilgiler edinebilirsiniz.​
 
Üst