• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

50. Turun galibi Yates

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun sekizinci ve son ayağı İstanbul-İstanbul etabını Omega Pharma-Quick Step takımından Büyük Britanyalı sporcu Mark Cavendish kazandı.

Turun sekizinci ve son gününde 20 takımdan 137 sporcunun mücadele ettiği 121 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabının galibi, bir kez daha sprint finişiyle belirlendi.

Etapta ilk sırayı, Omega Pharma-Quick Step takımından Mark Cavendish, 2 saat 35 dakikalık derecesiyle elde etti. Yarışta ikinci Cannondale takımından Elia Viviani, üçüncü ise Astana takımından Andrea Guardini oldu.

Turun kazananı Adam Yates

Ferdi genel sıralamada ise Orica GreenEDGE takımından Büyük Britanyalı Adam Yates, 30 saat 26 dakika 22 saniyelik süresiyle turun galibi oldu.

Yates, genel klasman liderine verilen "turkuaz mayo"nun sahibi olurken, Yates'i, Cofidis Solutions Credits takımından Rein Taaramae ve yine aynı takımdan Romain Hardy takip etti.

Omega Pharma-QuickStep takımından Mark Cavendish, en iyi sprinter sıralamasında ilk sıradaki yerini korudu ve "yeşil mayo"yu rakiplerine bırakmadı.

Unitedhealthcare Presented By Maxxis takımından Marc De Maar ise en iyi tırmanışçıya verilen "kırmızı mayo"yu rakiplerine kaptırmadı.

Türkiye Güzellikleri primini de Neri Sottoli takımından Mattia Pozzo kazanarak, "beyaz mayo"nun sahibi oldu.
 
Üst