• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

6 aylık hamile Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk bugün evleniyor

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650

Altı aylık hamile ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk'le bugün Marmaris'te dünyaevine giriyor. Bebek bekledikleri için düğünü erteleyen çift, sadece ailesi katıldığı bir davette nikah masasına oturacak.​

BluTv'de yayınlanan İlk ve Son dizisindeki performansıyla adından söz ettiren oyuncu Özge Özpirinçci, şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Uzun yıllardır Burak Yamantürk ile aşk yaşayan oyuncu, bugün nikah masasına oturacak.

DÜĞÜN DOĞUMDAN SONRA OLACAK​

Milliyet'te yer alan habere göre, daha önce doğum sonrası düğün yapacağını açıklayan Özpirinçci, aile arasında düzenlenen minik bir törenle Marmaris Bozburun'da evlenecek. Arkadaşı Tanem Sivar'ın eşi Edhem Dirvana'nın sahibi olduğu mekanda hayatlarını birleştirecek olan çift, nikahtan sonra kutlama yemeği yiyecek. İkili, bebekleri dünyaya geldikten sonra İstanbul'da görkemli bir düğün yaparak, arkadaşlarını çağıracak.

"KİMSE BENDEN HAMİLEYKEN EĞLENCE BEKLEMESİN"​

Özge Özpirinçci daha önce verdiği bir röportajda düğünle alakalı "Hamileyken düğün falan yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil" demişti.

 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Bu çifti çok seviyorum Allah mutlu, sağlıklı, huzurlu evlilik versin, çocuklarını sağlıklı bi şekilde kulaklarına alırlar inşallah?
 

eiSy

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Mar 2021
Konular
1,067
Mesajlar
4,524
MFC Puanı
37,500
Bende onlarla uymam, bide doğum yaptıktan sonra düğün diyorlar. Bana göre, benim için evlenmeden olmazzzzsss :D
 

Sindy

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
3 Ocak 2010
Konular
1,472
Mesajlar
12,071
MFC Puanı
116,600
yani aynen cnm herseyi evlenmeden yapsalar evlenince yapicak bisey kalmaz sonra olmuyor anlasamiyiruz ayrilalim olan cocuklara oluyor.
 
Üst