• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
6 Temmuz 2017 perşembe Günlük Burç Yorumları,6 Temmuz perşembe Günlük Burç Yorumları, 6 Temmuz 2017 Günlük Burç Yorumları,temmuz aylık burç yorumları 2017

KOÇ

Özel hayatınızla ilgili olarak gelişen olayların yarım kalmasından dolayı isyan edebilirsiniz. Bu konu dışında hayatınızda herşey yoluna girebilir. İş yerinizdeki başarılarınız günden güne artıyor. Bugün olumlu iş görüşmeleri yapacağınız, kariyerinizin gelişimi konusunda size büyük yardımları dokunacak kişilerle tanışacağınız bir gün olacak.

BOĞA

Eskiden dönüşlere tamamen karşı olmanız sizi oldukca havalı gosterebilir. Cevrenizle bu konu hakkında uzun konuşmalar yapabilirsiniz. İş ile ilgili yeni atılımlar yapma planlarınız var ise bugün çok uygun bir gün. Bugün alacağınız kararlar , yapacağınız yatırımlar ilerideki zamanlarda size büyük kazanç sağlayacak.

İKİZLER

Bugünlerde yeniliklere çok açıksınız. Bugün ummadığınız insanların sizi de içine alan bazı planlarını öğrenip umutlanacaksınız. Duygusal hayatınızda bir gerginligin ortasında kalabilir ve kimden tarafa olacagınız konusunda ciddi tereddüt yaşayabilrisiniz.

YENGEÇ

Ama siz mükemmel bir ilişki istiyorsunuz ve bunu başarmak içinde elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu durum özel hayatınızda ki en önemli sorun. Bugün günlük işlerinizin dışına çıkmamalı, iddialı konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Yoksa telafisi olanaksız sorunlar yaratabilirsiniz

ASLAN

Düşüncelerinizi ve duygularınızı dengeleyeceğiniz ve size karşı ilginin üst seviyede oldugunu hissedeceginiz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz ve kararlarınızda mantığınızla duygularınız dengeli olarak etkili olacaktır. Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak. Harcamaları daha da azaltmalısınız.

BAŞAK

Bir insanın tavırlarına tahammül edememeniz sizi oldukca huysuz yapabilir. Manevi acıdan etkiye cok acık bir dönemdesiniz. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

TERAZİ

Sevgiliniz ilişkiden beklediklerinizi iyi algılayamamış olabilir. Bu sebepten duygusal hayatınızda ciddi iletişim sorunu oldugunu düşüneceksiniz. Sakin olun ve karşınızdaki insanın sizi zamanla algılayacagını düşünerek hareket edin. İş konusunda hedeflerinize yavaş yavaş yakınlaşıyorsunuz.




AKREP

İş hayatınızda çalışmanız beğeniliyor ve yakında sevineceğiniz bir olay gercekleşebilir. Duygusal hayatınızda genel anlamda netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Bu sürecte daha adıl olmalı ve karşınızdaki insana baskı yapmamalısınız.

YAY

Üstün sabır yeteneğinizi bugünlerde bol bol kullanmanız gerekecek. Özellikle özel hayatınızda ki insanın davranışları karşısında sinirleriniz alt üst olabilir ve ne yapacagınızı kavramakta güclük cekebilirsiniz. İş konusunda varolacak bir aksilik sonrası bir düzeni yeniden ele almak zorunda kalacaksınız.

OGLAK

Bugünlerde aşk hayatınız oldukca hareketli. Buna ragmen istediginiz mutlulugu yakalamk konusunda biraz şanssızsınız. Bu donem olayları ve kişileri gözlemleyerek aslında nasıl bir sürece girmek istediginizi belirgin bir şekilde görebilirsiniz. Kısa vadeli sorunların ön plana cıkacagı iş hayatında ise cevrenizin destegini almanızda yarar var.

KOVA

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde mücadaleye dönüşebilir. Bu sürecin sonun gayet olumlu. Bugün gelişen olayların ardından kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir ve ertelediğiniz şeylerin olmadık zamanda sizi sıkıntıya soktuğu gerçeği ile yüzleşebilirsiniz. Geçmişten bir insanla ilgili alacagınız bir haber sonrası uzun uzun düşünme fırsatı bulacaksınız.

BALIK

Muhteşem bir şeyler yaşayacağınızdan çok eminsiniz, ama bu durumun cevreniz tarafından nasıl karşılanacagı konusunda teretdütlerinizin herşeyin önüne geciyor. Kısa zaman sonra bazı ayrıntıları farkedip olayları fazla abartıgınız farkedeceksiniz. Bu dönem mutluluk size yakınmış gibi gorunuyor bunun degerini bilmelisiniz.​
 
Üst