• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

6 Temmuz Günlük Burç Yorumları

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Yengeç ve Oğlak burçları fazla duygusal tutumlardan kaçınmalılar.* 6 Temmuz ‘da gökyüzü sizin burcunuzu hangi konuda uyarıyor?

6 Temmuz Günlük Burçlar

KOÇ

Pozitif enerjiniz azalıyor. Hayatınız, kariyeriniz ve toplumdaki imajınızla ilgili konularda büyük değişimler olmak zorunda. Bu süreçte siz de sağlam durmalı ve kendinizi duygusal anlamda beslemelisiniz. Sabit fikirli olmayın. Geçmişteki bazı insanlar tekrar kalbinizin yerini hatırlatabilirler.

BOĞA

Ailenizle ilgili bazı konuların tekrar gündeme gelmesi sizi yoruyor. Ruhen bunları yaşamaya hazır değilsiniz. Kendinizi oldukça kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygusal iniş-çıkışlarınızı kontrol edebildiğiniz sürece gününüz iyi geçecektir.

İKİZLER

Çok çalışkansınız. Kimsenin sizin önünüze bir engelle veya bahane ile gelmesini istemiyorsunuz. İş hayatınız ve kariyerinizdeki başarılar sizi iyileştiriyor. Ancak aynı zamanda aynı konularda siz kendinizi yaralayabiliyorsunuz. Bazen kendi kuyunuzu kendiniz kazdığınız zamanlar oluyor. Bugün riskli bir gün.

YENGEÇ

Yengeç burcu*duygusal tutumlarınızın aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Düşünceleriniz ne kadar esnek olursa olsun, sizin de vazgeçemeyeceğiniz kurallarınız olmalı. Herkese göre şekil almaktan ve sürekli uyum sağlamaktan kaçınmalısınız.

ASLAN

6 Temmuz ‘da birçok konuda patlamalar yaşayabilirsiniz. İşleriniz sıkıntıya girebilir. İlişkileriniz sıkıntıya girebilir. Bir şeyler yıkılmak ve yenileri kurulmak zorunda. Nicedir bu sonun geldiğini fark ediyordunuz zaten. Sadece görmezden geliyordunuz. Önceden önlem alabilir miydiniz? Hayır yaşanması gerekenler yaşanıyor.

BAŞAK

Arkadaşlıklar ön plana geliyor ve çevrenizden aldığınız destek sizi psikolojik olarak çok rahatlatıyor. Ani değişimler söz konusu olabilir. Daha çok maddi anlamda denge kurmaya başlamış olabilirsiniz. Aşk hayatınızda değişimler oluyor ve olacak. Özellikle romantik anlamda bir dönüşüm içindesiniz.

TERAZİ

Maddi anlamda oldukça pozitif etkiler söz konusu. Duygusal anlamda da özgüveniniz yüksek. İstediklerinizi elde etmek konusunda hırslı ve girişken olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu dönem çok çalışmak kendinize yapabileceğiniz en iyi yatırım olacaktır.

AKREP

6 Temmuz olaylara pozitif bir taraftan bakabileceğiniz bir gün. Kendinize daha fazla güveniyorsunuz. Ancak artık belli bir sınıra geldiniz ve maddi konularda bir şeyler yapmanız gerekiyor. İş hayatınızda parlayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Herkes sizden eski performansınıza kavuşmanızı bekliyor.

YAY

Birkaç gündür zorlanıyorsunuz. Bu hafta Yay burçlarını sınavlardan geçirmiş olabilir. Yorgun, hareket kabiliyetinizin daha az ve isteksiz olduğunuz bir hafta oldu. Dinlenmek size çok iyi geleciktir. Tatil için fırsat yaratamayacak Yay burçlarının ise hobilerini arttırmaları gerekiyor.

OĞLAK

Oğlak burcu*duygusal problemlerinizi bir kenara bırakın. Herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsiniz. Bırakın zaman biraz da kontrolünüzün dışında aksın. Güzel zamanlardan geçiyorsunuz. İletişim konusunda başarılısınız. Özellikle ikili ilişkiler ve yeni ortaklıklar kurmak için uygun zamanlar.

KOVA

İkili ilişkilerinizde gösterdiğiniz başarılar kariyer hayatınızda yeni fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir. Hayatın tadını almaktan geri kalmıyorsunuz. Ancak kendi köşenizde takılıyor, ringe de çıkmıyorsunuz. Çevrenizde biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

BALIK

İşinizdeki disiplin olayını biraz abartmış durumdasınız. Duygusal aşırılıklarınızı burada terbiye etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Ancak asıl olan sorunlu noktaları düzeltmektir. Çok çalışarak gerçeklerden kaçamazsınız. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler, yeni adaylar söz konusu olabilir.
 
Üst