• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
7 Temmuz 2017 cuma Günlük Burç Yorumları,7 Temmuz cuma Günlük Burç Yorumları, 7 Temmuz 2017 Günlük Burç Yorumları,temmuz aylık burç yorumları 2017

Koç 21 Mart - 19 Nisan

Bugün sevdiğinize karşı davranışlarınıza özen göstermeye çalışın. Anlayışınız yüksek ve özel yaşamınızda verimli bir gün sizi bekliyor. İlişkinizde daha anlayışlı davranabilir, sevdiğinizle kişilik tartışmaları yaşamayı bir tarafa bırakabilirsiniz. Onun şahsiyetinin de sizinki kadar güçlü olması belki de asıl ihtiyacınız olanla karşılaştığınızın bir göstergesi olabilir.

Boğa 20 Nisan - 20 Mayıs

Bugün içinizdeki değişim arzuları uyanabilir. Farklı istekler içine girebilir, bu isteklerinizi paylaşabilecek kişilerle sohbet edebilirsiniz. Sevdiğinizden alacağınız haberler sizi heyecanlandırabilir. Ani değişimler konusunda kararlar alırken iç sesinize güvenmeye çalışın. Akşam için hoş planlar yapabilirsiniz.

İkizler 21 Mayıs - 21 Haziran

Bugün harcamalarınızı kontrol altına alabilecek, daha tutumlu davranabileceksiniz. İşten ve sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşmak size iyi gelecek. Bugün sizin için son derece keyifli geçebilir. Sevdiğinizle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aşırı beklentiler içine girmemeye özen gösterin.

Yengeç 22 Haziran - 22 Temmuz

Oldukça hareketli ve canlı bir gün sizi bekliyor. Yapacağınız tüm görüşmelerin amacına ulaşması moralinizin düzelmesine ve kendinizi daha güvende hissetmenizde etkili olacaktır. İkna yeteneğinizden de faydalanmalısınız. Risk almadan önce, tüm olasılıkları çok iyi analiz etmelisiniz. Aksi takdirde, başarısızlığa götüren, tehlike çanları çalmaya başlayabilir.

Aslan 23 Temmuz - 22 Ağustos

Konsantrasyon gücünüz oldukça yüksek. Pek çok işin üstesinden gelebilir ve takip eden günlerde de rahat edebilirsiniz. Belki de bir dönem yalnız kalmanız ve gerçek duygularınızı tartmanız gerekli. Aslında belki buna onun da ihtiyacı vardır, neden ona da sormuyorsunuz?

Başak 23 Ağustos - 22 Eylül

Entellektüel yanınızı ortaya çıkarıp, etkin şekilde faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. İletişim kurarken de mümkün olduğunca duygularınızdan çok düşüncelerinizi kaynak göstermelisiniz.

Terazi 23 Eylül - 22 Ekim

Önümüzdeki günlerde para durumunuzda oluşabilecek bazı sorunları önlemek için bugün bazı girişimlerde bulunacaksınız fakat bu girişimler sonuç vermeyecek. Kendinize başka bir çözüm yolu bulmalısınız ve bulacaksınız. Yaşadığınız para sıkıntısını gereğinden fazla abartıyor, boşuna endişeleniyorsunuz. Emin olun bu geçici bir dönem, rahatlayacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 21 Kasım

Biraz kendinize dönüksünüz. Bu eğiliminizi pozitif şekilde değerlendirebilir, mümkün olduğunca gerçekçi bir şekilde kişisel eksiklerinizle ve ihtiyaçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Ancak rasyonel olmaya çalışmanız çok önemli.

Yay 22 Kasım - 21 Aralık

Huzur ve sevgi arayan pozitif bir yanınızla, öfkeli ve tartışmalara yatkın kimliğiniz arasında içsel çatışmalar yaşayacağınız bir gündesiniz. Bu değişken tavırlarınız etrafınızdakileri de rahatsız edecek. Partnerinizle boş yere gerginlik yaşıyorsunuz. Yaşadığınız sorunlar hiç de bu kadar büyütülecek şeyler değil. Olumlu yaklaşmalısınız.

Oğlak 22 Aralık - 19 Ocak

Bugün ne kadar işiniz olursa olsun, kendinize dinlenmek, sakinleşmek ve haftanın yorgunluğunu atmak için imkan yaratmalısınız. Mümkünse erken yatmaya gayret edin. Uykunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Bugün uykunuzu tam olarak almadan yataktan çıkmamalısınız. Gerekiyorsa öğlen uykusu da uyumalısınız.

Kova 20 Ocak - 18 Şubat

Sabahtan biraz keyifsiz ve değişken ruh haliyle başladığınız güne, akşam saatlerinde daha iyi hissederek devam edebileceksiniz. Yaşamınızdaki pozitif unsurlara bakmak ve onlardan tat almak size iyi gelecek. Sezgilerinize fazlaca güveniyorsunuz. Özellikle ilişkilerinizde tamamıyla kendinizi sezgilere bıraktığınız için yanlış yapma olasılığınız çok daha fazla.

Balık 19 Şubat - 20 Mart

Bugün sabah saatlerinde kendinizi keyifsiz hissedebilir, sevdiklerinize karşı olumsuz bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra ise daha keyifli bir gün sizi bekliyor olacak. Sevdiğinize olan ilginizi göstermek için akşama hoş bir organizasyon yapmak, size iyi gelebilir.

Bugün Başımıza Ne Gelecek

Bugün gökyüzünde oluşan etkilerle doğru zamanda, doğru ifadeler devrede olabilir. Özür dilemek, anlaşma yapmak, fikirlerimizi uygun bir şekilde anlatmak ve sevgimizi göstermek için uygun bir gün olacak. Parasal işlerimizi halletmek için bugünün enerjisinden faydalanalım.


 

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
Boğa 20 Nisan - 20 Mayıs

Bugün içinizdeki değişim arzuları uyanabilir. Farklı istekler içine girebilir, bu isteklerinizi paylaşabilecek kişilerle sohbet edebilirsiniz. Sevdiğinizden alacağınız haberler sizi heyecanlandırabilir. Ani değişimler konusunda kararlar alırken iç sesinize güvenmeye çalışın. Akşam için hoş planlar yapabilirsiniz.
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Bı haber bekliyorum inşallah alacam da
İç sesim beni yaniltmadi hiç ben dinlemesini bilemedim ama

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
"Bugün sabah saatlerinde kendinizi keyifsiz hissedebilir, sevdiklerinize karşı olumsuz bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra ise daha keyifli bir gün sizi bekliyor olacak. Sevdiğinize olan ilginizi göstermek için akşama hoş bir organizasyon yapmak, size iyi gelebilir. "

gorcez...:D
 
Üst