• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

8 için çok açız

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
FB TV'ye konuşan Hollandalı yıldız, "Rakibimiz güçlü ama kazanacağız. 7'de 7 yaptık, 8 için hepimiz açız" dedi

F.Bahçe, Trabzonspor maçına hazırlanırken akıllarda sadece "galibiyet" var. FB TV'ye konuşan Dirk Kuyt da Trabzonspor'a şans tanımadı. Hollandalı oyuncu, "7'de 7 yaptı, 8 için hepimiz açız" diyerek galibiyeti ne kadar istediklerini açıkladı. Hollandalı oyuncu, "Trabzonspor'un gücünü biliyoruz. Zor maç olacak. Ancak biz de güçlüyüz, şampiyonluğa odaklandık. Kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Son derece önemli bir maç. Kazanıp seriyi sürdürürsek şampiyonluk şansımızı da artıracağız" dedi.

Her takımı yeneriz
Uzun süredir Kadıköy'de yenilmediklerini hatırlatan, bu maçta taraftarın da arkalarında olacağını ifade eden Kuyt, "Bu hocalarımızın, bizlerin başarısı değil. Taraftarın da başarısıdır. Bize destek vermeye devam etsinler, 4. yıldızı gururla göğsümüze takacağız. Bu sezon hiç kolay olmadı. Kalan maçlar da kolay olmayacak. Boş tribünlere oynamak hepimizin dengesini bozuyor. Artık deplasmanlarda da kazanıyoruz. Bu form ile her takımı yenecek güçteyiz" ifadesini kullandı.

Hazırdan bile daha iyiyim
Kasımpaşa maçında adalesinde hafif bir ağrı hissettiğini belirten Kuyt, "Antalya kampından beri alt adalemde ağrı vardı. İyi bir tedaviyle beni Karabük maçına yetiştiren sağlık ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Maçta sağlık ekibi ile konuşup sadece 70 dakika sahada kalmayı kararlıştırdıklarını da ekleyen Kuyt, "Şimdi hazırdan bile daha hazırım. Oynayacağım için mutluyum" dedi.
 
Üst