• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

9 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Sevgili Koç,
Beklentilerinizin arttığını ve bununla birlikte maddi gelirinizin yükseldiğini göreceksiniz. Ama aceleci olmayın. Çünkü bir süre yeni gelişmeleri dengelemek ve düzene koymak için uğraşacaksınız. Bu da gelişmelerin hızını biraz kesecektir. Daha çok ikili ilişkiler bu dönemde gündemde olacaktır.


Sevgili Boğa,
Acelecilik ve sabırsızlık bu dönemde öne cıkacaktır. Yeni gelişmelere karşı daha dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Öncelikle olayları takip etmeniz ve sonuçlandırmanız gerekiyor. Çevrenizde bu başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir. Hatta aleyhinize çalışabilirler de.

Sevgili İkizler,
Genel olarak ilk yargılarınız doğru ve kesin fakat ayrıntılarla fazlaca ilgilenmeniz zaman kaybına neden olacaktır. Kimsenin aklına gelmeyen, orjinal ve kendini özgü değişik fikirler üreteceksiniz. Fakat siz yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz.


Sevgili Yengeç,
Eğer ayrıntılara önem verirseniz iyi olacak. Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz. Günün ikinci yarısında size yönelik dedikodular ön planda olacak. Bilinçaltı tepkilerine karşı uyanık olmalı, hareket ve düşüncelerinizde bilinçli olmaya özen göstermelisiniz.



Sevgili Aslan,
Davranışlarınızı ve neşenizi kıskanan kimseler çıkabilir. İsabetli kararlarınızı kendi işlerinizde de kullanarak başarılı olabilirsiniz. Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız. Ancak bu şekilde yararlı şeyler üretebilirsiniz.


Sevgili Başak,
Bütçenizi kontrolden geçirmeden alış verişlerinizi yapmamalısınız. Beklediğiniz haberler birkaç gün aksayabilir veya beklemediğiniz sonuçlar ortaya çıkabilir. Diğer bir konu ise sosyal çevreniz. Aslında bulunduğunuz mekandan hoşnut değilsiniz. Daha geniş ve yapıcı bir çevre düşlüyor ama harekete geçmek için yerinizden bile kıpırdamıyorsunuz.


Sevgili Terazi
Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz. Aşırı tutucu yanlarınızın bu dönemde oldukça azaldığını görmek sizi şaşırtmasın. Genel sosyal ve yakın çevre ilişkilerinizde uyumlu ve başarılı bir dönem geçiriyorsunuz. Eğer yeni girişimlerde bulunmak istiyorsanız veya süregelen işlerinizle ilgili bir değişiklik yapacaksınız yeterli zamanınız olacak.


Sevgili Akrep,
Özellikle aşk ve sevgi konularında birçok güzel olaylar yaşayacağınız ama ancak üstün sezgilerinizle, güzellikleri elde edeceğinizi asla aklınızdan çıkarmayın. Sakin ve mantıklı olmaya çalışın. Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.


Sevgili Yay
Çevrenizden gördüğünüz ilgi sizi biraz şımartmışa benziyor. Bu sebeple de aşırı hevesli olabilirsiniz. Bugün savaşmak istemiyorsunuz. Bu yüzden de olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz. Ama bu hatalı bir tutum. Fazlasına kalkışmak çeşitli rahatsızlıklara yol açacaktır.


Sevgili Oğlak,
Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor. Sağlığınız pek rahat değil. Bilinçaltı isteklerinizin ön planda olması sizi ruhsal açıdan rahatsız edecektir. Siz sıradan bir insan değilsiniz. Kendi hatalarınızın yüzünden ne başkasını suçlayın ne de kendiniz zor durumlarda kalın. Bir an önce gerçeklere dönmenin zamanı geldi.


Sevgili Kova,
Mantığınızı kontrollü kullandığınız sürece şansınız da size destek verecektir. İlaç kullanımında dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Gereksiz ve dikkatsiz kullanımlar sağlığınız açısından sorun yaratabilir. İnsanları her konuda kesin tavırlar içinde esneklikten yoksun bir şekilde yargılamak yanlış.


Sevgili Balık,
Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız. Ayrıca ilgi alanınız oturduğunuz evi ve aileyi de kapsayacak. Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz. Her türlü anlaşma-sözleşmelerden, başkasına kefil olma gibi durumlardan, yeni başlangıçlardan bir hafta uzak durmanız gerekiyor.
 
Üst