• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Abant Gölü

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Çam, köknar ve kayın ağaçlarının ile çevrili Abant gölünün çevresinde küçük bir yürüyüş yaparken, kıyılarında çok nadir karşılaştığımız nilüfer çiçeklerini görebilirsiniz.

Kış boyunca her taraf karla kaplı, göl de buza kesiyor. Kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorsanız buzun üzerinde yürümeyin, tehlikeli bir macera olur.
Abant küçük bir göl olmasına rağmen yaz-kış ziyaretçisi bol. Kimi günübirlik, kimi hafta sonu tatili, kimi balayı, kimisi de bayi toplantısı için tercih ediyor.
Yazla kış arasında manzara çok farklı. Kışa hükmeden kar her tarafı kapladığında gezi için kızak, çiçek ve yeşilin coştuğu ilkbahar ve yaz mevsiminde de faytonlar kullanılıyor. Burada 4 mevsim fotoğraf çekenler 4 ayrı Abant’a tanıklık etmiş oluyor.
Bisiklet veya at binip gezinmek, ya da balık tutmak isteyenler için bunların hepsi mümkün. Ya da tatil dönüşünde eşe dosta bir hatıra götürmek istiyorsanız el işi hediyelikler de sizi bekliyor.​
 
Üst