• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Abartısız ve Etkileyici Günlük Makyaj Teknikleri

Lilith

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
5 Ağu 2017
Konular
310
Mesajlar
1,083
MFC Puanı
120
Günlük Makyajın ilk 3 Aşaması
Ten Üzerine Makyaj

Günlük makyaj veya farklı bir türde makyajda, ten üzerine yaptığınız uygulama oldukça önemlidir. Eğer doğal bir makyaj yapmak istiyorsanız en çok dikkat etmeniz gereken bu kısımdır. Günlük makyaj yaparken bunun doğal görünmesi için makyajsız olduğunuz zamanlar teninizi yıkayıp sonrasında tonikle temizleyip ardından nemlendirici krem kullanmalısınız. Küçük bir cilt bakımı makyajınızın daha doğal gözükmesini sağlayacaktır.

Temiz bir ten üzerine makyaj yaparken öncelikle ten renginize uyumlu fondöten ve ya BB kremi sürmelisiniz. BB kremi noktalar halinde yüzünüze sürdükten sonra parmağınızla ovalayarak dağıtın. Eğer günlük makyaj uygulamasında ten makyajınızın kusursuz olmasını istiyorsanız aydınlatıcı kullanmanız önerilmektedir. Dudaklarınız daha dolgun gözüksün isterseniz aydınlatıcıyı dudaklarınızın üst kısmının ortasına, elmacık kemiklerinize ve kaşlarınızın altına sürün. Ten makyajınızı başarılı bir şekilde tamamlamak için de şeftali veya pembe tonlarındaki allığınızı elmacık kemiklerinize sürün.

Göz Makyajı

Bu kısımda amacımız abartıya kaçmadan bakışları ön plana çıkarmak. Bunun için yapmanız gereken tek şey kirpiklerinize siyah maskara ile biraz uygulama yapmak. Bununla birlikte siyah göz kalemi ile gözlerinizin etrafını da çerçevelediğinizde günlük makyajınızın göz kısmı tamamlanmış olacaktır.

Dudak

Dudak makyajında bu sene trend olan nude tonları rujunuzda tercih etmeniz gereken renkler olmalıdır. Dudak makyajınızı yaparken dudak balımı veya nude tonları kullanmanız gereklidir.
 
Üst